Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København og omegn. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Gulvbehandling – få et 100 % uforpligtende tilbud

Gulvfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med at få dit drømmegulv. Og vi rådgiver dig om dine muligheder med udgangspunkt i dine ønsker og din gulvtype. Er du til et stramt look med lakerede gulve, eller er du mere til en oliebehandling eller ludbehandling, som giver et råt look? Vores dygtige gulvmester, Tim, står klar til at rådgive dig.

Når du har fået slebet dine fine gulve, har du flere forskellige muligheder, når det kommer til efterbehandlingen af dit gulv. Afhængig af din gulvtype og dine ønsker for look, slidstyrke og vedligeholdelseskrav, tilbyder Gulvfirmaet Lykkebo forskellige løsninger.

Du kan her på siden læse om de forskellige behandlinger. Vi beskriver de forskellige looks, som de forskellige gulvbehandlinger giver. Og vi klargør, hvilke kvaliteter, ulemper og vedligeholdelseskrav hver behandling har. Dette gør vi, for at du som kunde hos os er mest mulig informeret om dine muligheder. Du bliver derved klædt bedst på til at vælge dit nye drømmegulv. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe til os (indfør telefon nummer) – vil vil meget gerne rådgive dig, så du kan få det gulv, som du går og drømmer om.

Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder:

 • Professionel rådgivning og gulvbehandling af dit gulv
 • Dygtige og faglærte gulvarbejdere
 • Ordentligt forarbejdning og klargøring af dit gulv
 • Lakbehandling, ludbehandling eller oliebehandling med ordentlige materialer
 • Perfekt slutresultat på din gulvbehandling

Gulvfirmaet Lykkebo kører i hele København og på Nord- og Vestsjælland, og vi vil gerne hjælpe dig med dine gulvbehov. Vi er ikke de billigste på markedet, men vi sigter mod at være de bedste. Står du med planer om at få slebet og behandlet dine gulve? Så ring til Gulvfirmaet Lykkebo i dag på telefon 81 81 38 32, og tag en snak med os. Du kan også vælge at udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig inden for 48 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vores tre gulvbehandlinger – Lakering, Olie- og Ludbehandling

Når du vælger at få ordnet dine gulve, er der overordnet set tre mulige efterbehandlinger. Lakering: Oliebehandling eller ludbehandling. Hvad der giver det pæneste og bedste resultat, afhænger til dels af din gulvtype og træsort og til dels af din personlige smag. Det afhænger selvfølgelig også af dine ønsker i forhold til pris, slidstyrke og vedligeholdelseskrav for dit nye gulv. Gulvfirmaet Lykkebo står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning, så du kan få lige præcis det gulv, du ønsker.

Vi anvender udelukkende miljøvenlige kvalitetsprodukter i behandlingen af dit gulv. Det gør vi for at beskytte dit indeklima samt miljøet, og for at give dig det bedst mulige resultat. Gulvfirmaet Lykkebo bruger derfor olier og lakker, som overholder alle internationale miljøkrav. Når vi efterbehandler dit gulv efter afslibning, benytter vi derfor vandbaserede produkter, typisk fra Bona, som laver produkter i højeste kvalitet. Det er samtidig produkter som er ekstra slidstærke, og som giver den flotteste finish.

Lakering
Lakerede gulve giver et stramt, rent og mat look, og klæder de fleste gulve. Og ønsker du en gulvbehandling med et særdeles slidstærkt slutresultat, og et nyt gulv, som er nemt at vedligeholde, så er lakering en rigtig god løsning for dig.

Lakerede gulve kræver nemlig ikke meget vedligeholdelse, og du kan nemt rengøre dit lakerede gulv med en gulvklud og lidt sæbe. Skulle uheldet være ude, kommer der som udgangspunkt ikke pletter modsat på eksempelvis olierede gulve, hvor du kan risikere at ende op med en blivende plet. Det skyldes, at væsken lægger sig ovenpå lakken, og derfor ikke trænger ned i gulvet.

blank

Ved vores standardlakering bruger vi vandbaseret lak, som vi efter afslibning lakerer dit gulv med af tre omgange. Du kan også vælge vores mere slidstærke løsning, hvor vi anvender 2-komponent lak. Denne løsning er en smule dyrere, men også mere slidstærk, så den holder sig flot længere.
Vi afslutter altid vores lakeringer med et afsluttende slidlag. Dette gør vi af to årsager. Først og fremmest for at sikre en god slidstyrke. Men det muliggøre ligeledes, at du på et senere tidspunkt kan få dine gulve til at glinse igen med vores mindre tidskrævende og billige efterbehandling. Ved denne metode behøver vi ikke afslibe dit gulv, hvis det kun har overfladiske ridser i lakken. Vi udfører i stedet en netpolering og giver dit gulv et nyt lag toplak. På denne måde forlænges din gulvbehandling.
Og har du særlige ønsker til dit nye gulvs look, kan vi også tilbyde forskellige speciallakker, som eksempelvis er ekstra matte. Vælger du Lykkebo som dit gulvfirma, kan vi således hjælpe dig med at give dit gulv et særligt look, eller et udtryk, som passer perfekt til din stil.

Lakering er ikke den billigste løsning, da der eksempelvis er en klar forskel i pris på lak og eksempelvis lud. Men lakering er en utrolig holdbar løsning. Jo flere lag lak jo større slidstyrke desto flere år holder din gulvbehandling sig flot.

Oliebehandling
Er du på udkig efter en gulvbehandling, hvor dit trægulv får en flot glød og et råt look, så er en oliebehandling et godt valg. Med en oliebehandling kan vælge at benytte forskellige indfarvningsolier, som kan give træet en mørkere, lysere eller mere grålig og kølig glød. Og en oliebehandling kan også være med til at få træets årer til at stå frem og give det mere spil. Der er således flere forskellige nuancer og looks ar vælge mellem, hvis du vælger at få oliebehandlet dine gulve.

Oliebehandlede gulve kræver en smule mere løbende vedligeholdelse end eksempelvis et lakeret gulv. Et oliebehandlet gulv skal nemlig opfriskes med lidt oliepleje og genoliering typisk cirka hver andet år, afhængig af, hvor godt der passes på gulvet. En oliebehandling giver ikke et lige så stærkt eller rengøringsvenligt slutresultat som lakerede gulve. Men med olierede gulve får du derimod et mere råt look, og du kan også med denne løsning nemt vaske dine gulve med sæbevand og en gulvklud.
Det skal dog påpeges, at olier nemt får slibespor i gulvet til at stå frem, da det ikke får gulvet til at stå op på samme måde, som eksempelvis lak gør. Men vælger du Gulvfirmaet Lykkebo, så får du et slutresultat uden slibespor. Vores dygtige gulvarbejdere bruger ekstra god tid på at slibe dit gulv. Ligesom til de lakerede gulve benytter vi normale slibemaskiner, hvor vi løbende skifter slibepapir undervejs. Ved slibning inden lakeringer afslutter vi med slibepapir med korn 80-100. Ved slibning inden en oliebehandling afslutter vi med et finere slibekorn, slibepapir med korn 120. På den måde får dit gulv en finere slibning og overflade, og det kommer til at fremstå perfekt og uden slibespor.

Ludbehandling
Den sidste gulvbehandling, som vi tilbyder, er ludbehandling, hvilket er en sæbebehandling af dit ubehandlede, rå trægulv. Dette er et billigt alternativ til lakering og oliebehandlinger, og det er en behandling, som samtidig giver dit trægulv et naturligt og råt look.

Vi behandler gulvet med lud, hvilket får træet til at rejse sig. Derefter polerer vi gulvet, så træets rejsning forsvinder, hvorefter det behandles med sæbe. Ludbehandlingen beskytter selve gulvet, og man kan også ved denne behandling vælge mellem forskellige pigmentmuligheder og looks. Ludbehandling er i særdeleshed fordelagtigt til plankegulve og fyrretræsgulve, hvor man ønsker at stoppe gulningsprocessen. Man kan eksempelvis vælge en hvidpigmentering, den såkaldte hvidlud. Det er også en mulighed at vælge naturlud for et naturligt trælook, hvor man lader træets naturlige farve stå frem.

Et ludbehandlet gulv kræver lidt mere vedligeholdelse fra ejerens side, end de oliebehandlede og lakerede gulve. Vi anbefaler, at du efter behandlingen vasker dit gulv i en stærk sæbeopløsning minimum 10 gange og gerne 15 gange. Jo mere mættet, gulvet er med sæbe, desto nemmere er det nemlig at holde flot. Det skyldes, at sæben skaber et beskyttende lag, så det er lettere at rengøre og holde fri for snavs. Efterfølgende kan du i din normale rengøringsrutine rengøre dit gulv med almindelige sæbespåner, og eventuelt med særlig sæbe med din valgte pigment, så du gulvs farve vedligeholdes.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Hvad enten du er til stramme lakerede gulve, olierede gulve fulde af glød, eller til naturlige ludbehandlede gulve, så vil Gulvfirmaet Lykkebo gerne hjælpe dig med din gulvbehandling. Vi har mange års erfaring i gulvbranchen og rådgiver dig på vejen til dit drømmegulv. Vi er ikke det billigste gulvfirma, men vi har fokus på din tilfredshed og sigter mod at levere et perfekt resultat hver eneste gang. Ring til os i allerede i dag på telefon 81 81 38 32.