Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Amager. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Amager – Vores gulvmand laver flotte gulve

Skal du have flotte gulve, kræver det ekspertise og erfaring for at få et flot resultat. Dit gulvfirma Amager går ind for at levere kvalitetsarbejde og derfor har vi kun dygtige og erfarne gulvmænd tilknyttet. På den måde er du garanteret et resultat, du bliver glad for.

Har du brug for en gulvafslibning Amager, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud fra os – og vi fremsender et skriftligt tilbud på gulvafhøvling Amager indenfor 48 timer.

Vi står klar til at hjælpe med en gulvafslibning Amager

Det kan være svært at danne sig et komplet overblik over hvilken behandling, der passer til netop dit gulv. Derfor kan du længere nede på siden læse mere om, hvilke gulvbehandlinger vi tilbyder. Har du spørgsmål eller ønsker vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde tilbudsformularen nedenfor, så ringer vi dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Kan mit gulv tåle afslibning?

De vigtigste elementer til et perfekt slutresultat, er ordentligt forarbejde og afslibning. Før vi kan gå i gang med behandlingen, er vi nødt til at klarlægge hvilken type gulv, der er tale om.

slibning af doertrin amager

I de fleste danske hjem findes der som oftest tre typer gulve: laminat, lamelparket og massivt plankegulv.

Hvilken type gulv du har, er afgørende for hvilken afslibning og behandling dit gulv kan tåle, og derved hvilken gulvbehandling Lykkebo kan tilbyde dig.

Laminatgulve

Har du laminatgulv, kan det ikke tåle at blive slebet. Det skyldes at gulvet, selvom det ligner træ, har en plastoverflade. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde dig en gulvafslibning eller efterbehandling.

Lamelparket

Lamelparket er bygget op af flere lag træ. Bundpladen af gulvet vil som oftest bestå af en billig træsort, hvor der ovenpå er en spånplade. Det øverste lag af gulvet, altså den synlige del, vil bestå af et lag massivt træ. Hvis du har denne type gulv, vil det være tykkelsen på det øverste lag, der er afgørende for hvor mange gange gulvet kan slibes. Lamelgulve kan typisk slibes et par gange. Har du et lamelgulv med et højt slidlag, kan det slibes op til 6 gange. Har du derimod et lamelgulv med et tyndt slidlag, kan gulvet kun slibe en enkelt gang. Hos Lykkebo undersøger vi dit gulv og vurderer behandlingsmulighederne, inden vi går i gang med behandlingen af dit gulv.

Massivt plankegulv

Har du et massivt plankegulv kan det tåle adskillige slibninger. Derfor er denne gulvtype som udgangspunkt egnet til afslibning og gulvbehandling. Vi vurderer dog altid dine gulve for en sikkerheds skyld, da visse plankegulve kan have andre udfordringer, eller allerede har fået udført maksimale antal afslibninger.

Lakering eller oliebehandling?

En af de ting som du skal overveje, inden du vælger hvilken gulvbehandling dit gulv skal have, er hvilken slidstyrke du ønsker, samt hvor meget tid du vil bruge på vedligeholdelse.

gulvlakering amager

Lakering

Lakering er den behandlingstype mange af vores kunder vælger. Det er en slidstærk behandlingstype, som også er særdeles rengøringsvenlig. Spilder du væske vil det som udgangspunkt lægge sig oven på lakken. En standard lakering består af en vandbaseret lak, som udlægges på gulvet tre gange. Skal gulvets slidstyrke være bedre, kan man med fordel vælge vores 2-komponent lak. Slidstyrken er bedre, men prisen er også en anelse højere end vores almindelige lakering. Vi har også et udvalg af speciallak, hvis du eksempelvis ønsker et anderledes udseende.

Vi slutter som altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag ved lakering, som sikrer en god slidstyrke og samtidig også gør det muligt at give gulvet en netpolering og et nyt lag toplak. På den måde kan man slippe for at skulle slibe gulvet ned, hvis der opstår lette overfladeridser.

Oliebehandling

Vælger man at få oliebehandlet skal man vide, at det kræver en del vedligeholdelse og ikke er så slidstærkt som lakering. Prisen på en oliebehandling vil som oftest være dyrere end en lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor. Olien retter nemlig ikke overfladen op på samme måde som med lak. Oliebehandlingen er dog med til at give træet en rigtig flot glød, som er med til at fremhæve træets åre og give mere spil. Her er det også muligt at vælge indfarvningsolie, hvis man ønsker at gulvet skal have en lysere eller mørkere farve, eller endda ligne drivtømmer. Når oliebehandlet trægulv slides, skal man være opmærksom på, at gulvet på sigt skal genolieres.

blank

Ludbehandling og gulvafhoevling amager

Hvis man ønsker et alternativ til lakering og oliering, kan man med fordel vælge at ludbehandle sit gulv. Det stopper gulvets naturlige gulningsproces og går ind og beskytter gulvet. Vælger du denne løsning, anbefaler vi at du vasker dit gulv i en kraftig sæbeopløsning 10-15 gange for at mætte gulvet med sæbevand, inden det udsættes for skidt og snavs. Det giver et beskyttende lag, som er med til at gøre rengøring af gulvet meget nemmere.

Hvad koster en gulvafslibning Amager?

Priserne på gulvfirmaer på Amager er meget varierende. Mange reklamerer med billige priser, men dette afspejles som oftest også i kvaliteten af det håndværk, der bliver leveret.

gulvfirma amager

Hos Lykkebo har vi frem for alt fokus på kvalitet og ordentligt håndværk til en fair pris. Derfor er vi hverken de dyreste eller de billigste på markedet. Vi tager os nemlig den tid der er nødvendig for at sikre, at vi leverer det bedst mulige resultat. Ser du på vores tidsforbrug og høje kvalitet, som vi leverer, er vores priser blandt den bedste og mest fair på Amager.

Er dit gulv fyldt med søm eller er det meget ujævnt, kræver det mere arbejde og derfor også mere tid. Din ønskede efterbehandling kan også få indflydelse på prisen, da olier og lak eksempelvis er dyrere end lud. Disse forskellige forhold kan derfor få betydning for prissætningen af din gulvbehandling. Vi sørger selvfølgelig altid for at informere dig om dette inden, vi går i gang. Og vi udformer et uforpligtende tilbud, som specificerer de præcise opgaver, produkter og den endelige pris.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gør det selv eller fagmand?

Gulvafslibning er ikke bare lige noget man gør, hvis man ønsker et flot resultat. Har man ikke styr på, hvordan man anvender en slibemaskine, kan det resultere i “kutterslag”, som er bølgelignende mærker som slibemaskinen efterlader i træet.

Det er nemlig sværere end man skulle tro at opnå en fuldstændig jævn slibning på alle gulve. Også selve efterbehandlingen kan skabe problemer, hvis man ikke er vant til at arbejde med de forskellige olie- og laktyper. Gulvbehandlingerne giver vidt forskellige resultater, både i udtryk, tone, slidstyrke og vedligeholdelse. Derfor kan du risikere at blive slemt skuffet.

Derudover skal det lige nævnes, at det ikke er helt billigt, hvis man vil orden sine gulve selv. Du skal eksempelvis ud og leje slibemaskine, kantsliber, slibebånd og købe efterbehandlingsmaterialer i form af olier eller lakker.

Så hvis der alligevel skal bruges en masse penge på at få ordnet gulvene, så vil det at hyre en professionel gulvmand som oftest være den løsning, der bedst kan betale sig – både økonomisk, tidsmæssigt og rent æstetisk.

Som et eksempel, kan du her se, hvor stor en forskel, gulvafslibning af en professionel gør.

Førbillede:

før gulvafslibning

Efterbillede:

efter gulvafslibning

Dit gulvfirma Amager er klar til at tage hånd om dine gulve

Vil du gerne have ordnet dine gulve af et lokalt gulvfirma? eller ønsker du råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32. Hos os er der ingen dumme spørgsmål og vi svarer dig gerne på alle dine spørgsmål, så du får det slutresultat, du ønsker dig. Du kan også blot udfylde vores tilbudsformular, så ringer vi dig op.