Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Bagsværd. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Bagsværd – Giv trægulvet nyt og anderledes udseende

At slibe og behandle trægulve, kræver ekspertise og erfaring hvis man vil ende ud med et slutresultat som er af høj kvalitet. Er gulvene i din bolig i Bagsværd blevet gamle og slidte at se på, så står gulvfirmaet Lykkebo klar. Vi giver alle vores kunder den bedste service og står klar til at råde og vejlede, så du som kunde får det resultat du altid har drømt om.

Hos Lykkebo kan vi hjælpe med at give dine gulve et frisk nyt udseende, eller endda give det et spændende og anderledes look. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det er gratis og uforpligtende og vi bestræber os på at sende dig et tilbud indenfor 48 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi kan påbegynde vores arbejde med gulvene i dit hjem i Bagsværd, skal vi først være bevidste om hvilken gulvtype der er tale om. Ikke alle gulve kan tåle at blive slebet og andre kan have opnået maksimal antal afslibninger eller have andre udfordringer, som gør vi ikke kan slibe dem.

afslibning af doertrin bagsvaerd

Laminat gulv har udseende som trægulv, men består i virkeligheden af flere lag papir, med en overflade bestående af plast. Har man denne gulvtype, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling, da laminatgulv ikke tåler hverken afslibning eller behandling.

Lamelparketgulv er på samme måde som laminatgulv, opbygget af flere lag, forskellen er dog at lagene her består af krydsfiner eller spånplader, med et top/slidlag bestående af massivt træ. En tommelfingerregel med lamelparket er at det kan tåle at blive slebet to gange. Det afgørende for dette er dog hvor tykt et slidlag gulvet har. Hvis slidlaget er tyndt kan gulvet kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men man kan også være heldig at gulvet har et meget højt slidlag, som betyder at det kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv består som navnet antyder af massive planker af rent træ. Derved er denne gulvtype også den mest hårdføre af de 3 nævnte og kan derfor som udgangspunkt, tåle at blive slebet et utal af gange.

Vi undersøger altid gulvet hos hvert enkelt kunde inden vi påbegynder vores arbejde. Træ er et levende materiale og vi vurdere derfor behandlingsmulighederne og sikrer mod uforudsete udfordringer med gulvet. Vi tjekker samtidig at gulvet ikke allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

gulvmand til gulvopgaver

Overfladebehandling til det nyslebede trægulv

Når gulvet er blevet slebet skal det behandles for at undgå at der kommer pletter og at det bliver grimt på grund af væske, skidt og snavs. Når man overfladebehandler gulvet efter afslibning danner man en beskyttende hinde, som kan sikre at man ikke får grimme mærker og pletter, samtidig med at det bliver nemt for dig at holde rent. Lykkebo kan overordnet tilbyde 3 forskellige behandlingstyper, som hver især giver gulvet forskelligt udseende.

I valget af overfladebehandling er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet, og samtidig hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse.

lakering af gulve bagsvaerd

Lakering giver en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og danner en beskyttende hinde, som forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikre en god slidstyrke til gulvet. Dette er med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller give det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser.

Oliebehandling giver trægulvet en flot glød, en masse spil og træets naturlige åre fremhæves. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i form af genoliering at vælge denne behandlingstype.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et lysere eller mørkere udseende, eller endda få det til at ligne drivtømmer med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde.

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Kvalitetsarbejde med garanti

Hos Lykkebo har vi stort fokus på at levere godt håndværk, som samtidig er udført korrekt. Vi ligger en stor ære i at udføre vores arbejde og give vores kunder det slutresultat de altid har drømt om. Vi giver altid alle vores kunder en god service og det har har vi kunne leve op til. Derfor er vi rigtig stolte over at vores kunder har kåret os som et af de bedste gulvfirmaer på Trustpilot. Samtidig vil vi gerne sikre vores kunder, og derfor er alle vores privatkunder dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. På den måde er vi med til at sikre at vores kunder at de får udført håndværksmæssigt korrekt arbejde, uden fejl og mangler.

gulvmand i bagsvaerd

Vi har valgt kun at anvende de bedste kvalitetsprodukter. Trægulv er et levende materiale og det er derfor vigtigt at passe godt på det og behandle det med de bedste produkter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi miljøvenlige kvalitetsprodukter, som er med til at sikre at vi passer på miljøet, os selv og ikke mindst dig og indeklimaet i dit hjem i Bagsværd. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder de internationale miljøkrav.

Et gulvfirma som sikre dig det bedste slutresultat

Gulvfirmaet Lykkebo vil gerne være din personlige gulvmand i Bagsværd og hjælpe dig med at få flotte gulve som ser ud som nye. Vi sidder klar til at hjælpe dig med svar på alle dine spørgsmål, samt råd og vejledning til hvordan vi kan hjælpe dig med at få det bedste og flotteste resultat, som du kan nyde stor glæde af og være glad for. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det er gratis og uforpligtende og tager kun få minutter.

gulvfirma i bagsvaerd