Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Ballerup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Ballerup – Giv dine gulve nyt liv

Leder du efter et gulvfirma i Ballerup, der kan give dine gulve et forfriskende og måske helt anderledes udseende? Så skal du kontakte os hos gulvfirmaet Lykkebo. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling af gulve. Vi har stort fokus på vores kunder og leverer høj service og kvalitetsarbejde.

Lykkebo tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafhøvling til dig af din gulvmand i Ballerup, hvis du har brug for hjælp til dine gulve. Vi står klar til at råde og vejlede dig, så dit gulvprojekt ender med det ønskede slutresultat.

Få gulvafhøvling i Ballerup

Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med os om, hvad vi kan gøre for dig og dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Så kan din gulvmand Ballerup ringe dig op eller sende dig et skriftligt tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde, er det vigtigt at vide hvilken gulvtype, der er tale om. Ikke alle gulve kan tåle afslibning og nogle har allerede fået udført maks antal gulvafslibninger. Vi sliber altid dine gulve 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Først sliber vi gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere for at give en flot afsluttende slibning.

afslibning doertrin ballerup

Laminatgulv er en meget almindelig gulvtype, som findes i mange danske hjem. Laminat har udseende som trægulv, og man kan derfor godt tro, at det kan tåle slibning. Det er desværre ikke tilfældet. Laminatgulv er nemlig opbygget af flere lag bestående af papir med et toplag af plast. Begynder man derfor at slibe på et gulv af denne type, vil det ødelægge det og ikke stå til at redde.

Lamelparketgulv er som med laminatgulv opbygget af flere lag. Forskellen er dog, at lagene her består af spånplader eller krydsfiner med et toplag bestående af massivt træ. Det kan derfor som udgangspunkt sagtens tåle at blive slebet og behandlet. Det afgørende for afslibningen er dog, hvor tykt toplaget bestående af massivt træ er. Som tommelfingerregel siger man, at et lamelparketgulv kan tåle at blive afslebet to gange, men nogle af de billigere varianter af lamelparket som findes på markedet, er med så tyndt et slidlag, at det kun tåler afslibning en enkelt gang. Man kan også være rigtig heldig at have lamelparketgulv, som har et utrolig højt slidlag og derved tåler afslibning op til hele 6 gange.

Massivt trægulv består, som navnet lyder, af massive træplanker af rent træ. Dette er derfor den mest oplagte gulvtype at slibe og behandle, da kan slibes et utal af gange, såfremt gulvet ikke allerede har fået udført sine maks antal afslibninger.

Forskellige behandlingstyper til forskelligt udseende

Uanset hvilket udseende du ønsker til dine trægulve i dit hjem i Ballerup, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi kan tilbyde forskellige behandlinger, som giver trægulvet forskelligt udseende. Så om du ønsker et klassisk udseende eller noget anderledes og spændende, så står vi klar til at hjælpe. Det der blot er vigtigt at tage med i sine overvejelser, når man vælger behandlingstype, er hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse samt hvor slidstærkt, det skal være.

Lakering er den mest valgte efterbehandling blandt vores kunder. Det er den behandling, som giver det mest slidstærke resultat og som samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ned og danner en beskyttende hinde, som forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned og efterlade grimme mærker i gulvet.

Som standard lakering hos Lykkebo udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Og slutter altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som er med til at sikre den gode slidstyrke til gulvet. Dette afsluttende slidlag er samtidig også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller give det et nyt lag toplak, når og hvis der opstår overfladeridser.

gulvmand ballerup til traegulvslakering

Hos gulvfirma Lykkebo er det muligt at vælge mellem forskellige speciallakker, som kan give gulvet lige det udseende du har i tankerne. Ønsker du et gulv med et ekstra højt slidlag, kan vi tilbyde lakering med vores 2-komponentslak. Prisen på denne er en anelse dyrere, men det er slidstyrken bestemt også.

Oliebehandling er med til at give glød og en masse spil til trægulvet. Vælger du oliebehandling, kan vi hos Lykkebo tilbyde et hav af forskellige indfarvningsolier, som kan give dit gulv et nyt og anderledes udseende. Vi kan give dit trægulv en mørkere eller lysere farve, eller endda få det til at ligne drivtømmer.

Er man interesseret i oliebehandling til sine trægulve, er det vigtigt at være bevidst om, at oliebehandling har en noget lavere slidstyrke end lak, og det kræver vedligeholdelse i form af genoliering i takt med, at gulvet slides. En oliebehandling vil også have en lidt højere pris end ved valget af lakering, hvilket skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor. Dette kan olien nemlig ikke rette op på på samme måde som lak.

Ludbehandling giver et mere råt og naturligt udseende til gulvet. Ønsker man et billigere alternativ til olie og lak, er denne behandling det helt rigtige valg. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, inden gulvet udsættes for skidt og snavs. Dette er med til at sikre, at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde, som forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Få udført godt håndværk med garanti

Hos gulvfirmaet Lykkebo gør vi alt for at levere en god service og et godt håndværk til vores kunder. Vi udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt og lægger en stor ære i at give vores kunder det slutresultat, de altid har drømt om og som de bliver glade for. Derfor er alle vores privatkunder dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. Derved stiller vi en garanti for, at vi udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt, uden fejl og mangler.

vores gulvmand ballerup tim

Trægulv er et levende materiale at arbejde med og det er derfor vigtigt, at man passer godt på det og kun anvender gode kvalitetsprodukter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun de bedste kvalitetsprodukter, som samtidig er miljømærkede. Alle vores lakker og olier overholder derfor alle de internationale miljøkrav. Derved giver vi ikke kun dine gulve den bedst mulige behandling, men passer samtidig godt på miljøet og indeklimaet i dit hjem i Ballerup i udførelsen af vores arbejde.

Vi gør altid meget ud af at udføre vores arbejde til perfektion – og det kan vi mærke, at vores kunder er glade for. Vi er nemlig blevet kåret som et af de bedst bedømte gulvfirmaer i Danmark på TrustPilot. Vi yder altid den bedste service og står klar til at råde og vejlede vores kunder, så deres hjem igen kan stå flot med helt nye gulve.

Et gulvfirma, du kan regne med

Vælger du gulvfirmaet Lykkebo som dit personlige gulvfirma i Ballerup, er du sikret godt håndværk. Vi holder altid hvad vi lover og udformer et tilbud, som passer præcis til dine ønsker og behov. Vi overholder naturligvis tidsplanen, så du kan få dit hjem og dine flotte nye gulve til det aftalte tidspunkt.

gulvfirma ballerup

Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til at besvare dit opkald. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder her på siden. Det tager ganske få minutter og vi bestræber os på at sende et skriftligt tilbud afsted til dig indenfor 48 timer. Det er både gratis og uforpligtende.