Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Birkerød. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Birkerød – Vi giver dig glatte blanke gulve

Er dine gulve også af ældre dato, og er de slidte og matte at se på? Så står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at give dine gulve en kærlig behandling. Vores gulvmænd har flere års erfaring og vi har et stort fokus på at leverer kvalitetsarbejde, som er udført håndværksmæssigt korrekt.

Så bor du i Birkerød og ønsker at få behandlet dine gulve, står vi klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Det eneste du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen nedenfor, så vender vi tilbage til dig med et skriftligt tilbud allerede indenfor 48 timer. Ønsker du råd eller vejledning til hvordan vi kan hjælpe dig med dine gulve, er du naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper kræver forskellig behandling

Inden vi går i gang med at slibe dine gulve, er det vigtigt at vi får undersøgt hvilken gulvtype der er tale om. Det er nemlig ikke alle gulve der tåler afslibning, enten fordi de er lavet i et materiale der ikke kan holde til det, eller fordi gulvet simpelthen har opnået sine max antal slibninger.

traegulvsslibning birkeroed

Laminatgulv

Laminatgulve ligner ved første øjekast træ, men består i virkeligheden af mange lag papir, med et afsluttende lag af plast. Har du derfor denne gulvtype, kan vi desværre ikke tilbyde slibning eller behandling af dine gulve.

Lamelparketgulv

Lamelparket gulve er opbygget af mange lag, bestående af spånplader eller krydsfiner, hvoraf det øverste lag er af massivt træ. Det er her slidlagets tykkelse – altså træets tykkelse – der er afgørende for hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Som en tommelfingerregel siger man at et lamelparket gulv kan tåle at blive slebet to gange, men det er dog ikke helt unormalt med billigere lamelparket gulve at de har et tyndt slidlag, som gør de kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Man kan dog også være heldig at have et lamelparket gulv, som har et meget højt slidlag, som betyder at det kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt plankegulv

Massivt plankegulv, er som ordet antyder planker fremstillet af massivt træ. Har man denne gulvtype har man et slidstærkt gulv, som kan tåle at blive slebet og behandlet mange gange.

Forskellige behandlingstyper til dit nyslebede trægulv

Når trægulvene er blevet slebet, skal de have en form for behandling så træet lukker sig. Hvad du skal vælge afhænger både af hvilken træsort dit gulv er og hvad du selv synes giver det bedste resultat. En af de ting du bør have med i dine overvejelser når du skal vælge behandlingstype til dit gulv, er hvor slidstærkt du ønsker gulvet skal være, samt hvor meget tid du ønsker at bruge på at vedligeholde gulvet.

Et slidstærkt trægulv med lakering

Mange af vores kunder hos Lykkebo vælger at få lakeret deres gulve, da lak er en yderst slidstærk og rengøringsvenlig behandlingstype. En af fordelene ved at lakere sine trægulve, er at hvis man spilder væske, vil de ligge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i gulvet og efterlade mærker. Som standard anvender vi en vandbaseret lak, som udlægges tre gange efter gulvslibningen. Ønsker du et ekstra slidstærkt gulv, kan vi i stedet lakere dine gulve med vores 2-komponent lak. Den giver en ekstra god slidstyrke til dit gulv, men prisen er også en anelse højere end den normale lak vi anvender som standard. Vi kan tilbyde en række af specielle typer lak, så du kan give dit gulv det udtryk du ønsker.

Et gulv med masser glød og spil i træet

Vælger du at på olieret dine trægulve efter slibning, vil det være med til at give træet en masse glød og spil, samt fremhæve dets naturlige åre. Med oliebehandling, er det også muligt at anvende forskellige indfarvningsolier, så træet får et lysere eller mørkere udseende. Oliebehandling er ikke så slidstærkt som lakering og man skal derfor være forberedt på at olierede trægulve kræver en del mere vedligeholdelse end lakerede. I takt med at gulvet slides, vil der på sigt også blive behov for at genoliere hele eller dele af gulvet. Som oftest vil oliebehandling af trægulvene være lidt dyrere end lakering, da det kræver at gulvet bliver slebet ekstra fint, for at man ikke kan se slibesporene i træet. Grunden til dette er blandt andet at olie ikke kan rette overfladen op, på samme måde som lak.

Trægulv med et råt og naturligt look

I stedet for oliering og lakering, kan man som en billigere løsning vælge at ludbehandle sine gulve. Det giver gulvet et mere råt og naturligt udseende. Ved ludbehandling vaskes gulvet over 10-15 gange med en kraftig sæbeopløsning. Dette går ind og stopper træets naturligt gulningsprocess, samtidig med at gulvet beskyttes med en hinde, som udover at forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet også gør det utrolig nemt at rengøre.

gulvlakering

Hvad koster gulvafslibning i Birkerød?

Priserne på gulvafslibning er meget varierede i Birkerød. Hos Lykkebo tilbyder vi kvalitetsarbejde til en fair pris. Vi går op i at levere det bedste resultat, og vores pris afspejler sig naturligvis i den tid vi skal bruge. Tager du dette med i dine overvejelser, kan man argumentere for at vores priser på gulvafslibning er blandt nogle af de bedste i Birkerød.

blank

Er gulvet meget ujævnt, belagt med fernis eller fyldt med søm, vil den tid vi skal bruge på at ordne dine gulve, naturligvis blive en smule forlænget, som også vil have en indvirkning på prisen.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

 

Lykkebo står klar til at opfriske gulvene i dit hjem i Birkerød

Uanset om du bor i hus eller lejlighed, så står Lykkebo klar til at hjælpe dig med at få gulve så flotte som nye. Du er altid velkommen til at få et gratis og uforpligtende tilbud fra os. Det eneste du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen her på siden, så vender vi tilbage med et skriftligt tilbud til dig. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at få flotte nye gulve.

Vi glæder os til at tage hånd om dine gulve i Birkerød.

gulvservice i birkeroed