Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Brøndby. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Brøndby – Giv nyt liv til dine trægulve

Når det kommer til gulvbehandling og afslibning, er det ikke bare noget man lige gør. Det kræver ekspertise og erfaring, at opnå et flot resultat. Hos gulvfirmaet Lykkebo har vi stort fokus på at yde en god service og leverer kvalitetsarbejde, som du kan nyde stor glæde af i flere år.

Så bor du i Brøndby og trænger dine gulvet til en kærlig hånd, står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafhøvling i Brøndby, og står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning til netop dit gulv. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular nedenfor.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Tåler gulvet afslibning?

Det vigtigste for at kunne give et godt slutresultat, er et ordentligt forarbejde og afslibning. Derfor undersøger vi altid hver enkelt kundes gulv, for at klarlægge hvilken gulvtype der er tale om, om det kan tåle afslibning eller om det allerede har opnået maksimal antal afslibninger.

Laminatgulv kan ikke tåle at blive slebet. Grunden til dette er at det som udgangspunkt ligner trægulv, men i virkeligheden består af en opbygning af flere lag papir, med en plastoverflade. Det vil derfor ødelægge gulv fremstillet i laminat hvis man begynder at slibe på det.

Lamelparketgulv er på samme måde som laminatgulv opbygget af flere lag, forskellen er dog, at her består lagene krydsfiner eller spånplader belagt med et toplag/slidlag bestående af massivt træ. Som udgangspunkt siger man at lamelparketgulve kan tåle at blive slebet op til to gange, men det afgørende for dette er dog hvor tykt slidlaget er. Nogle lamelparketgulve kan kun tåle at blive slebet en enkelt gang på grund af et tyndt slidlag, hvorimod andre har så højt et slidlag at de kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv består som navnet antyder af massive planker af træ og er derved den gulvtype som er mest hårdfør og som udgangspunkt, kan tåle at blive slebet et utal af gange.

Vi vurdere dog alt dine gulve, for at sikre at gulvet ikke har nogle udfordringer, som kan få betydning for det arbejde vi skal udføre, og samtidig sikre at gulvet ikke allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

professionel gulvafhoevling broendby

Behandling til det nyslebede gulv

Når gulvet er blevet slebet er det vigtigt at man finder en behandlingstype som passer. Overordnet er det en smagssag hvilken type man skal vælge, og vi står naturligvis klar til at give vores råd og vejledning. Der er dog nogle overvejelser man skal gøre sig når det kommer til valget af behandling. Man skal gøre op med sig selv hvor slidstærkt man ønsker gulvet skal være og samtidig hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse af gulvet.

lakering af gulve

Lakering

Lakering er den behandlingstype mange af vores kunder vælger. Det er en slidstærk behandlingstype, som også er særdeles rengøringsvenlig. Spilder du væske vil det som udgangspunkt lægge sig oven på lakken. Vores standard lakering består af en vandbaseret lak, som udlægges på gulvet tre gange. Skal gulvets slidstyrke være bedre, kan man med fordel vælge vores 2-komponent lak. Slidstyrken er bedre, men prisen er også en anelse højere, end vores almindelige lakering. Vi har også et udvalg af speciel lak, hvis du eksempelvis ønsker et anderledes udseende.

Vi slutter som altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag ved lakering, som sikre en god slidstyrke og gør det samtidig også muligt at give gulvet en netpolering og et nyt lag toplak. På den måde kan man slibe for at skulle slibe gulvet ned, hvis der opstår lette overfladeridser.

Oliebehandling

Vælger man at få oliebehandlet sine gulve, skal man vide at det kræver en del vedligeholdelse og er ikke så slidstærkt som lakering. Prisen på en oliebehandling vil som oftest være dyrere end en lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien retter nemlig ikke overfladen op, på samme måde som med lak. Oliebehandlingen er dog med til at give træet en rigtig flot glød, som er med til at fremhæve træets åre og give mere spil. Her er det også muligt at vælge indfarvningsolie, hvis man ønsker at gulvet skal have en lysere eller mørkere farve, eller endda ligne drivtømmer. Når oliebehandlet trægulv slides, skal man være opmærksom på at gulvet på sigt skal genolieres.

Ludbehandling

Hvis man ønsker et alternativ til lakering og oliering, kan man med fordel vælge at ludbehandle sit gulv. Det stopper gulvets naturlige gulningsproces og går ind og beskytter gulvet. Vælger du denne løsning, anbefaler vi at du vasker dit gulv i en kraftig sæbeopløsning 10-15 gange, for at mætte gulvet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs. Det giver et beskyttende lag, som er med til at gøre rengøring af gulvet meget nemmere.

Gør-det-selv eller fagmand?

Gulvafslibning er ikke bare lige noget man gør, hvis man ønsker et flot resultat. Har man ikke styr på hvordan man anvender en slibemaskine, kan det resultere i “kutterslag” som er bølgelignende mærker som slibemaskinen efterlader i træet. Det er nemlig sværere end man skulle tro at opnå en fuldstændig jævn slibning. Også selve efterbehandlingen kan skabe problemer, hvis man ikke er vant til at arbejde med de forskellige olie og lak typer. Gulvbehandlingerne giver vidt forskellige resultater, både i udtryk, tone, slidstyrke og vedligeholdelse. Derfor kan du risikere at blive slemt skuffet. Derudover skal det lige nævnes at det ikke er helt billigt hvis man vil orden sine gulve selv. Du skal eksempelvis ud og leje slibemaskine, kantsliber, slibebånd og købe efterbehandlings materialer i form af olier eller lakker.

gulvfirma broendby

Så hvis der alligevel skal bruges en masse penge på at få ordnet gulvene, så vil det at hyre en professionel gulvmand som oftest være den løsning der bedst kan betale sig – både økonomisk, tidsmæssigt og rent æstetisk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Skal vi hjælpe med gulvafhøvling Brøndby?

Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe dig i Brøndby med at få opfrisket dine gulve. Vi yder altid en god service og giver dig det resultat du altid har drømt om. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at få en snak med dig om hvad vi kan gøre, eller blot hjælpe dig hvis du søger råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med at give dit hjem i Brøndby flotte nye gulve.

gulvfirma broendby