Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Charlottenlund. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Charlottenlund – Få et uforpligtende tilbud på dit gulvprojekt

Bor du i et af de store palæer eller en villa i Charlottenlund og har gulve der trænger til en opfriskning, så er gulvfirmaet Lykkebo det helt rette valg for dig. Kvalitet er vores mærkesag og vi arbejder for at give dig det flotte resultat du altid har drømt om.

Uanset om du ved med sikkerhed hvad der skal ske med dine gulve eller du søger råd og vejledning så står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en uforpligtende snak om hvad vi kan gøre for dig og dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor og vi vender tilbage indenfor 48 timer med et skriftligt tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi sliber dine gulve, så de er klar til behandling

Inden vi påbegynder vores arbejde, undersøger og vurdere vi dine gulve, så vi er sikre på at de kan tåle at blive slebet. Der kan også være andre udfordringer med dine gulve, som gør at vi ikke kan slibe dem.

gulvafsliber charlottenlund

Har du laminatgulve, kan de ikke tåle at blive hverken slebet eller behandlet, og vi kan desværre ikke tilbyde dig at behandle dit gulv. Laminatgulve er opbygget af flere lag papir, med et toplag af plast. Det vil derfor ødelægge gulvet hvis vi begynder at slibe på det.

Har du derimod lamelparketgulv, så vil vi som udgangspunkt kunne slibe dine gulve. Denne gulvtype er opbygget af flere lag, hvoraf det øverste består af massivt træ. Som regel vil et lamelgulv kunne tåle at blive slebet to gange. Det afgørende er dog hvor tykt det øverste lag er. Jo tykkere slidlag, altså det øverste lag, jo flere gange vil gulvet kunne tåle at blive slebet.

Er du en af de heldige som har gulv af massive træplanker, vil gulvet som udgangspunkt kunne tåle at blive slebet et utal af gange.

Forskellige behandlingstyper

Når vi har slebet dit gulv, er det tid til at give gulvet en behandling, så det igen fremstår flot og nyt. Her er der nogle ting man skal overveje inden man vælger behandlingstype. Ønsker man et gulv der er slidstærkt og skal det være et gulv som man skal rende og vedligeholde på.

Den slidstærke løsning

Ønsker du et gulv som er slidstærkt kan vi anbefale at man lakere sine gulve. Lak giver en utrolig slidstyrke til dine gulve, samtidig med at det bliver utrolig nemt at rengøre. Vælger du lak, har vi et stort udvalg af forskellige special lak, som kan være med til at give dine gulve et anderledes look.

Vi afslutter altid lakeringen med at lægge et afsluttende slidlag på gulvet, som er med til at sikre en god slidstyrke. Dette er også med til at gøre det muligt at netpolere gulvene eller lægge et nyt toplag, hvis der skulle opstå små overfladeridser.

gulvlakering charlottenlund

Løsningen der giver dine gulve en fantastisk glød

Ønsker du du i stedet et gulv, med masser spil i træet og fremhævede åre, så er oliebehandling den helt rette løsning til dig og dine gulve. Man skal dog være opmærksom på at i takt med at gulvet slides, vil det også kræve vedligeholdelse i form af genoliering. Hos gulvfirmaet Lykkebo er det muligt at vælge forskellige indfarvningsolier, så dine gulve kan blive lysere, mørkere, eller endda komme til at ligne drivtømmer.

Få gulve der ser rå og naturlige ud

Er du mere til det mere rå og naturlige trælook skal du vælge at ludbehandle dine gulve. Her vaskes dine gulve over med en sæbeblanding, der som ofteste indeholder hvidpigmentering. Gulvet mættes med sæbevand, som stopper gulvets naturlige gulningsprocess, samtidig med at der dannes en beskyttende hinde som forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Gulvet vedligeholdes ved vask med sæbespåner, for at sikre at gulvet holdes mættet af sæbevand.

Vi anvender kun miljøvenlige produkter, for din og miljøets skyld

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi valgt at vi kun vil arbejde med kvalitets produkter som er gode for miljøet og for dig. Derfor er alle vores lakker og olier miljøvenlige og overholder alle internationale miljøkrav. Dette sikrer et godt indeklima i dit hjem og giver dine gulve, den bedste behandling. Vi anvender blandt andet produkter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaserede kvalitetslak.

Flotte gulve til en fair pris

Der findes mange forskellige gulvfirmaer i Charlottenlund, og priserne er meget varierende. Hos Lykkebo er vi hverken de billigste eller de dyreste på markedet. Vi sikrer nemlig vores kunder topkvalitet, når det kommer til slibning og behandling af dine gulve. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og giver dig derfor en fair pris på det arbejde vi skal udføre.

professionel gulvmand

Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, kan det kræve lidt ekstra tid for os at udføre arbejdet og dermed vil det også være med til at påvirke prisen. Afhængigt af den behandlingstype som du vælger, vil den også få en indflydelse på prisen. Vælger du eksempelvis vores ekstra slidstærke 2-komponent lak, vil prisen være en anelse højere end ved vores almindelige lakering. Det samme gør sig gældende hvis du vælger oliebehandling. Prisen på en oliebehandling vil som oftest være dyrere end en lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor, da olien ikke kan rette overfladen op på samme måde som lak.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • Kvalitet der holder

 • Tilbud indenfor 24 timer

 • Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Få uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Charlottenlund

Vi udformer naturligvis et uforpligtende tilbud til dig, så du helt konkret kan se hvad den samlede gulvafslibning og efterbehandling vil komme til at koste dig, samt den tid vi skal bruge. På den måde er du også sikret mod uforudsete udgifter i denne forbindelse. Du kan udfylde vores tilbudsformular her og få et uforpligtende og gratis tilbud på behandlingen af dine gulve. Vi sidder naturligvis også klar på telefon 81 81 38 32 til at råde og vejlede dig til hvordan vi kan sikre at dine gulve igen kommer til at stå som nye. Uanset om du bor i Charlottenlund, står vi klar til at hjælpe dig med dit kommende gulvprojekt.

grundigt gulvarbejde