Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Dragør. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Dragør – Vi giver flotte gulve til en fair pris

Trænger gulvene i din nuværende eller nye bolig i den hyggelige by Dragør, til en opfriskning? Så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring og ekspertise og giver dig gulve så flotte som nye. Vi lytter til dine ønsker og behov og anvender kun de bedste produkter, som tilmed er miljømærket.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning og behandling til dig i Dragør. Vi hjælper med råd og vejledning, så dine gulve får det udseende du altid har drømt om. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give gode råd og vejledning. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det tager få minutter og så sender vi dig et skriftligt tilbud eller ringer dig om.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Ikke alle gulvtyper tåler afslibning

Inden vi kan påbegynde vores arbejde, er det vigtigt at vi finder ud af hvilken gulvtype du har. Det er ikke alle gulve der tåler afslibning, hvilket kan skyldes at gulvtypen ikke er lavet til det og derved vil blive ødelagt.

Laminatgulve

Laminatgulv ligner af udseende til forveksling trægulv. I virkeligheden består denne gulvtype af en opbygning af flere lag papir med en overflade af plast. Derved kan laminatgulv ikke tåle afslibning, da det vil tage skade. Har man derfor denne gulvtype kan vi desværre ikke tilbyde vores hjælp.

Lamelparketgulv

Lamelparketgulv er på samme måde som laminatgulv opbygget af flere lag. Forskellen er dog at lagene her består af spånplader eller krydsfiner, med et slidlag bestående af massivt træ. Som en tommelfingerregel siger man at et lamelparketgulv kan tåle at blive afslebet 2 gange, men det afgørende for dette er slidlaget. Nogle lamelparketgulve har et tyndt slidlag og kan kun tåle af slibning en enkelt gang, hvor andre har et højt slidlag og kan tåle at blive slebet op til hele 6 gange.

Massivt trægulv

Massivt trægulv er den mest hårdføre og slidstærke gulvtype man kan have når det kommer til gulve der tåler afslibning. Denne gulvtype består af massive planker af træ hele vejen og kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Har du derfor lamelparket eller massivt trægulv, kan vi som udgangspunkt hjælpe dig med at give de gamle gulve et nyt og flot udseende. Inden vi påbegynder arbejdet undersøger vi dog gulvet. Træ er et levende materiale og ikke to gulve er ens. Derfor vurdere vi behandlingsmulighederne, ved hver enkelt kunde og sikrer at der ikke er uforudsete udfordringer eller gulvet allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

traegulvsslibning dragoer

Behandling af det nyslebede gulv

Når gulvet er blevet slebet er det vigtigt at det får en form for behandling, så man undgår at det bliver plettet og grimt af væske, snavs og slid. Ved at give gulvet behandling, beskytter man mod dette og det gør også rengøringen noget nemmere. Uanset hvilke tanker du går med i forhold til udseendet af dit trægulv, kan Lykkebo hjælpe. Vi tilbyder forskellige behandlinger til trægulve, som hver især giver gulvet forskelligt udseende.

Når det kommer til at skulle vælge behandling til sit trægulv, er det vigtigt at man gør sig nogle tanker omkring hvor slidstærkt man ønsker det, samt hvor meget vedligeholdelse der skal være på det.

Lakering

Lakering er den populære behandlingstype, som mange af vores kunder vælger. Lak giver en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse.

Som standardlakering udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Når vi er færdige udlægger vi altid et afsluttende slidlag, som er med til at sikre en høj slidstyrke. Dette er samtidig med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller give det et nyt lag toplak, når der med tiden opstår overfladeridser.

lakering af gulv i dragoer

Oliebehandling

Oliebehandling er med til at give gulvet en masse spil og en utrolig flot og mat glød. Vælger man oliebehandling er det vigtigt at være bevidst om at slidstyrke ikke vil være lige så høj som ved lakering. Samtidig er der også en del mere vedligeholdelse ved oliebehandling, i form af genoliering. Oliebehanling kræver at gulvet bliver slebet ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op, på samme måde som lak, derfor vil en oliebehandling også være en anelse dyrere end lakering.

Hos Lykkebo kan du ved valget af oliebehandling give dine gulve et lysere eller mørkere udseende med vores mange forskellige indfarvningsolier. Hvis du skulle gå med en lille drøm om at få det til at ligne drivtømmer kan Lykkebo også hjælpe med dette.

Ludbehandling

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette gør det også nemt at rengøre og vedligeholde gulvet.

Vi giver et tilbud der holder

Der findes mange gulvfirmaer omkring Dragør, hvoraf der er nogle som tilbyder billige priser på afslibning og behandling. Desværre vil den tiltalende billige pris også afspejle sig i slutresultatet. Hos Lykkebo prioritere vi at levere et godt stykke arbejde hver eneste gang, af høj kvalitet, til en fair og ærlig pris. Vi er derved ikke det billigste, men heller ikke det dyreste gulvfirma på markedet. Vi sikrer derimod blot at vores kunder får et ordentligt slutresultat, som de kan nyde stor glæde af.

Er dit gulv fyldt med søm eller meget ujævnt, vil det kræve ekstra arbejde for os og derved også mere tid. Dette vil i sidste ende få en indvirkning på den endelige pris. Valget af efterbehandling er også med til at påvirke den endelige pris. Eksempelvis er oliebehandling dyrere end lakering, og lakering dyrere end ludbehandling.

Når vi har fundet frem til hvad kunden ønsker gulvet skal have af afslibning og behandling, udformer vi et uforpligtende tilbud, som er specificeret med alle arbejdsopgaverne, de produkter der skal anvendes, samt den endelige pris på hele gulvprojektet. Derved er det for dig som kunde udspecificeret for dig som kunde, hvad det vil koste, samtidig med at du ikke vil støde på nogle uforudsete udgifter. Hos Lykkebo regner vi altid alt med i tilbuddet.

Garanti for godt håndværk

Hos gulvfirmaet Lykkebo er godt håndværk og kundetilfredshed nogle af de punkter som vi har størst fokus på. Vi lægger en ære i at udfører vores arbejde og levere et perfekt resultat hver gang. For at kunne give vores kunder et flot resultat kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Vi afsætter altid god tid til hver enkelt opgave, for at sikre at kunden får det ønskede resultat, som samtidig er udført håndværksmæssigt korrekt.

blank

Vi sliber altid gulvene 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning.

Vi vil gerne sikre vores privatkunder bedst muligt og vælger du os som dit personlige gulvfirma i Dragør, er du dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. Derved sikres du som kunde, at du har fået udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler rent håndværksmæssigt.

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi står klar til give dine gulve en kærlig hånd

Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe dig i Dragør med at få opfrisket dine gulve. Uanset om du bor i villa eller rækkehus, om der er tale om gulvet i et rum eller i hele huset, så kan vi give dig det resultat du længe har drømt om. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak, samt råd og vejledning til hvordan vi finder den bedste løsning til netop dit gulv. Har du spørgsmål sidder vi naturligvis også klar til at besvare disse. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at sende dig et tilbud indenfor 48 timer.

lokalt gulvfirma