Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Espergærde. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Espergærde – Giv dit gulv nyt liv

Bor du i Nordsjælland? Og kunne dit gulv godt bruge en kærlig hånd? Hos Gulvfirmaet Lykkebo er vi eksperter i at lave professionel gulvafslibning i Espergærde og resten af Nordsjælland. Ved at få afslebet dit gulv kan du give dit hjem en fornyet glans. Vi kan hjælpe dig med både afhøvling og efterbehandling.

Forskellige former for gulvbehandling

Os i Gulvfirmaet Lykkebo har mange års erfaring med gulvafslibning og andre former for gulvbehandlinger f.eks. ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling eller gulvafslibning i Espergærde samt resten af Nordsjælland.

Hvis du går og leder efter en virksomhed, som kan lave en af de ovenstående behandlinger, står vi klar med et uforpligtende tilbud. For os er kvalitet og service i højsædet og du kan derfor trygt overlade dit gulv til os. Vi skal nok vejlede og rådgive dig gennem hele processen.

Kontakt os på 81 81 38 32 eller udfyld vores kontaktformular. Så sender vi et uforpligtende tilbud før der er gået 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulve betyder forskellige typer gulvafslibning

Noget af det første, vi får fundet frem til, er hvilken gulvtype du står inde med. Trægulv kommer i mange forskellige typer. Derfor starter vi altid med en samtale om hvilken slags gulv du har. På den måde sikre vi os at dit gulv får den helt rigtige type gulvafslibning.

Vi vil gerne give dit gulv den rigtige form for afslibning for at få det til at se frisk og flot ud igen. Derfor rådgiver vi om hvilken behandling, der er den helt rigtige for dig, inden vi går i gang. Den rigtige behandling afhænger nemlig af gulvets materiale, slitage og alder. Så når du står og har brug for en gulvafslibning i Espergærde så er det Gulvfirmaet Lykkebo du kan stole på.

Når vi har etableret type og behandling, går vi i gang med en professionel gulvafslibning. Ved retningen af et skævt gulv, starter vi eksempelvis ved at afslibe med en grov type sandpapir for derefter at rette til med en finere form for sandpapir så vi opnår et skarpt resultat.

Få en gulvafslibning i Espergærde der er tilpasset til dit typegulv!

Ikke alle typer af gulve kan tåle gulvafslibning. Nogle gulve ligner f.eks. solidt træ, men er i virkeligheden et laminatgulv. Laminatgulv kan nemlig ikke tåle at afslibes eller behandles selvom det ligner træ. Hvis du er i tvivl om, hvad dit gulv er lavet af, er du altid velkommen til at spørge os til råds på 81 81 38 32.

Udover laminatgulv kan man finde lamelparketgulv og massivt trægulv.

Lamelparketgulv er en blanding af massivt træ og lamelgulv. Det er derfor opbygget af to dele, hvor det massive træ ligger oven på flere lag af spånplader eller krydsfiner. Afhængig af hvor tykt laget af massivt træ er, kan gulvet tåle flere eller færre gange afslibning. Vi finder ud af om dit lamelparketgulv kan tåle endnu en slibning, inden vi går i gang.

Massivt trægulv er, som navnet antyder, lavet udelukkende af træplanker. Fordi det kun er lavet af træ, kan det nærmest tåle uendeligt mange afslibninger. Derfor er der håb forude for selv det mest hærgede trægulv. Du kan ringe til os direkte på 81 81 38 32 eller skrive i vores kontaktformular, hvis du ikke er sikker på, hvilken gulvtype du har.

 

Efterbehandlinger af det nyslebne gulv

Når du får slebet dit gulv med Gulvfirmaet Lykkebo, kan du vælge mellem tre forskellige typer af gulvbehandlinger. En efterbehandling sætter prikken over i’et på dit nyslebne gulv. De forskellige behandlingsformer skaber hvert sit finish og skal vedligeholdes på forskellig vis.

Gulvlakering

Dette er den mest udbredte form for efterbehandling. Det er den fordi, udover at give et flot slutresultat, giver den beskyttelse i mange år mod slitage. Derudover kræver gulvlakering ovenikøbet meget lidt vedligeholdelse og er nem at gøre ren.

Den lakering vi tilbyder hos Gulvfirmaet Lykkebo består af en vandbaseret lak, som bliver påført tre gange. Til sidst lægger vi et ekstra slidlag, som gør at skidt og pletter får sværere ved at trænge ind i træet. Dette sidste lag åbner også op for muligheden for at give et nyt lag af lakering, hvis der kommer nye ridser eller mærker – uden at slibe gulvet igen.

Vi har mange forskellige typer for gulvlakering på lager, som du kan vælge mellem. Du kan derfor selv være med til at vælge udseendet på lakken.

Oliebehandling

Denne type af gulvbehandling giver en anden glød og et flot udseende til dit trægulv, men kræver også mere i vedligeholdelse end en gulvlakering. Vi har flere forskellige typer for indfarvningsolie, som kan give træet en lysere eller mørkere farve, eller give det et rustikt drivtømmer-look. Prisen på en oliebehandling er oftest højere end ved lakering. Det skal nemlig slibes ekstra fint for at undgå slibespor, fordi olien ikke retter overfladen op på samme måde, som lak gør. Efter noget tid skal et oliebehandlet gulv have en genoliering for at beholde sit flotte udseende, så det kræver også mere vedligeholdelse. En flot indfarvningsolie kan til gengæld give dit trægulv det helt rigtige udtryk.

 

Ludbehandling

Denne gulvbehandling er den sidste og tredje form for behandling efter gulvafslibning. Ludbehandling er billigere end lakering og oliebehandling. Gulvet vil fremstå mere naturligt og råt efter færdigbehandling. Denne form for efterbehandling består i at vaske gulvet med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering.

Når du får lavet en ludbehandling, anbefaler vi at du vasker gulvet over 10-15 gange inden du tager gulvet i brug. Det gør vi fordi det er med til at mætte trægulvet med sæbevand og gøre det mere resistent mod skidt og snavs. Derudover vil træets naturlige gulningsproces stoppes, når du giver det en kærlig vask inden brug. Et ludbehandlet gulv bliver holdt ved lige ved at blive vasket med sæbespåner, så den beskyttende hinde består gennem de nye lag af sæbevand i gulvets levetid.

Hvis du er i tvivl om, hvilken efterbehandling af dit gulv, som giver det ønskede udseende for dit gulv, er du velkommen til at ringe til os på 81 81 38 32. Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi både lavet lakering, oliebehandling og ludbehandling mange gange og kan hjælpe dig med at finde frem til det rette finish. Vi tilbyder hele pakken. Lad os udfører din gulvafslibning i Espergærde samt din efterbehandling.

 

Vi udfører professionel gulvafslibning i Espergærde

Vi har mange års erfaring og kan sikre et kvalitetsresultat ved afslibningen og efterbehandlingen af dine gulve. Hos Gulvfirmaet Lykkebo hjælper vi dig igennem processen ved at lytte til dine ønsker omkring dit trægulvs udseende og rådgive dig til hvilken behandling, der kan opnå det ønskede resultat. Vi starter altid med et uforpligtende tilbud og overholder altid den aftale, vi bliver enige om fra start.

Tag fat i os i dag på 81 81 38 32 og hør hvad vi kan gøre for dit gulv. Hvis du er nysgerrig på, hvad en gulvafslibning og efterbehandling vil koste for dit gulv, er du altid velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular. Så garanterer vi, at du får et tilbud indenfor 24 timer.