Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Farum. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Farum – Vi har stor ekspertise og mange års erfaring

Når det kommer til gulvafslibning er det ikke bare noget man lige gør. Det kræver både ekspertise og erfaring, hvis man skal ende ud med et flot slutresultat. Bor du i Farum og trænger dine gulve til en kærlig hånd, så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at give dig et flot resultat. Vi giver dig kvalitetshåndværk til en fair og ærlig pris.

Uanset om du ved præcis hvad der skal ske med dine gulve i dit hjem i Farum eller du søger råd og vejledning, så står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på dit gulvprojekt. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular, som du finder længere nede, så vender vi tilbage med et skriftligt tilbud indenfor 48 timer. Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at besvare dit opkald.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper

Der er stor forskel på gulvtyper og hvad de kan tåle. Derfor undersøger vi altid kundernes gulve, inden vi påbegynder arbejdet, for at sikre at gulvet kan tåle at blive slebet og behandlet.

Laminatgulve er den gulvtype vi desværre ikke kan hjælpe dig som kunde med. Selvom gulvet ved første øjekast ligner træ, så består det af mange lag papir og en overflade bestående af plast. Vi vil derfor gøre mere skade end gavn, ved at begyndt at slibe på denne type gulv.

Lamelparketgulve har består af flere lag, hvoraf det øverste er af massivt træ. Denne type gulv, vil som udgangspunkt godt kunne tåle at blive slebet, men det afhænger af hvor tykt et slidlag gulvet har. De fleste lamelparket gulve kan tåle at blive slebet to gange, men er det øverste lag for tyndt kan gulvet kun tåle at blive slebet en enkelt gang. Hvis man er heldig kan man også have et lamelparketgulv, som har et ekstra tykt slidlag, som betyder at det kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

traegulvsslibning farum

Forskellige behandlingstyper

Vi har overordnet 3 behandlingstyper, som vores kunder kan vælge imellem. Det der er vigtigt at have med i sine overvejelser når der skal vælges behandling til gulvet, er hvor slidstærkt et gulv man ønsker og hvor meget tid man har i tankerne at skulle bruge på at vedligeholde gulvet.

Lakering

Lakering er den mest slidstærke behandlingstype, som samtidig er utrolig rengøringsvenlig. Skulle man komme til at spilde væske på et trægulv, som er blevet lakeret, vil væsken som udgangspunkt ligge sig ovenpå lakken og derved ikke trænge ned i gulvet og lave grimme mærker og skjolder. Er du typen som ønsker et lidt anderledes look til dit trægulv, kan vi tilbyde et stort udvalg af forskellige special lakker. Vi afslutter altid en lakering af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som er med til at sikre gulvet en god slidstyrke. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere eller give gulvet et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå lette overfladeridser.

gulvlakering farum

Oliebehandling

Oliebehandling af trægulve er med til at give gulvet en fantastisk flot glød og fremhæve træets naturlige åre. Vælger man at oliebehandle sine gulve er det dog vigtigt at være bevidst om at trægulvet kræver en del mere vedligeholdelse i form af genoliering i takt med at gulvet slides. Samtidig vil slidstyrken ved oliebehandling heller ikke være helt så høj, som ved en lakering. Vi kan tilbyde forskellige indfarvningsolier til dit trægulv, som gør det muligt for dig at give dit gulv et mere lyst eller mørkt udseende.

Ludbehandling

Ludbehandling giver gulvet et mere naturligt og råt udseende. Ludbehandling består i at man sæbebehandler sine trægulve med en sæbeblanding der som oftest indeholder hvidpigmentering. Ved at mætte gulvet med denne sæbeblanding, går det ind og stopper træets naturlige gulvningsprocess, samtidig med at der dannes en beskyttende hinde, som er med til at beskytte gulvet mod at skidt og snavs kan trænge ned. Gulvet vedligeholdes med gulvvask med sæbespåner, så man sørger for at gulvet hele tiden holdes mættet med sæbevand, som er det der danner den beskyttende hinde.

Er det dyrt at få ordnet gulv?

Priserne på gulvafslibning er meget varierende og der findes mange forskellige gulvfirmaer i Farum. Lykkebo er hverken det billigste eller det dyreste gulvfirma, når det kommer til gulvafslibning. Det skyldes at vi går efter at give vores kunder det bedste resultat, hvilket kræver den rette tid, for at udføre arbejdet korrekt.

gulvmand i farum

Er gulvene meget ujævne eller fyldt med søm, vil det kræve lidt ekstra tid for os at udføre arbejdet og derved også være med til at påvirke prisen. Den behandlingstype, som du vælger vil også have indflydelse på den endelige pris. Vælger du eksempelvis at på oliebehandlet dine gulve, vil prisen være højere end hvis du vælger at få det lakeret med vores standard lak. Det skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, så der ikke kommer slibespor, da olien ikke kan rette overfladen op, på samme måde som lak kan.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi ser frem til at hjælpe med dine gulve i Farum

Uanset om du skal have ordnet en lille gang i din lejlighed, eller have ordnet alle gulvene i dit store hus, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring og står klar til at råde og vejlede dig. Kontakt os på telefon 81 81 38 32 og lad os få en snak om hvordan vi kan give dit hjems gulve et nyt og anderledes udseende. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden, det tager ganske få minutter og du får tilsendt et skriftligt tilbud indenfor 48 timer.

lokalt gulvfirma