Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Frederikssund. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Frederikssund – Fair og ærlig pris på flotte nybehandlede gulve

Gulvene i din bolig udsættes dagligt for slid fra blandt andet forskelligt fodtøj og børnenes legetøj. Med tiden kan det medvirke til, at trægulvet ser både kedeligt og slidt ud. Vil du gerne give dine gulve et friskt pust, så de bliver pæne igen? Så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe med en gulvafslibning i Frederikssund. Vi har stor ekspertise inden for vores område og gør meget ud af at give vores kunder det bedste resultat til en fair og ærlig pris.

Bor du derfor i Frederikssund, og drømmer du om at give dine gulve nyt liv? Så står Lykkebos eksperter klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få råd og vejledning eller blot en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det tager få minutter, og vi sender dig et skriftligt tilbud inden for 48 timer. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning Frederikssund

I de danske hjem er der tre gulvtyper, som er meget udbredte, nemlig laminat, lamelparket og massivt plankegulv.

Har du laminatgulve, kan vi desværre ikke hjælpe med slibning eller behandling. Det skyldes, at laminatgulve er bygget op af flere lag papir, hvor der er afsluttet med et toplag af plast. Begynder man at slibe på dette, vil det ødelægge gulvet.

Har du derimod lamelparketgulve, vil det, afhængigt af slidlagets tykkelse, være muligt for os at slibe gulvet. Nogle lamelparketgulve har et meget tyndt slidlag, som betyder, at det kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Har man derimod et lamelparketgulv med et godt og tykt slidlag, kan man være heldig, at det kan tåle at blive slebet og behandlet helt op til 6 gange.

professionel gulvafslibning frederikssund

Er du en af de heldige, som har massivt plankegulv, vil der som udgangspunkt ikke være noget i vejen for, at dit gulv kan tåle at blive slebet et utal af gange.

Vi undersøger altid hver enkelt kundes gulv, før vi påbegynder vores arbejde. Selvom gulvet umiddelbart ser ud til at kunne tåle at blive slebet, kan der være nogle udfordringer, som gør, at det alligevel ikke kan lade sig gøre. Gulvet kan også have opnået sit maksimale antal slibninger.

Er du i tvivl om din gulvtype? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med os.

Behandlingstyper efter afslibning

Hos Lykkebo er det overordnet muligt at vælge mellem tre forskellige behandlingstyper, når du har fået slebet dit trægulv. Hvilken behandlingstype, du skal vælge, afhænger i høj grad af, hvor slidstærkt du ønsker, dit gulv skal være, og hvor meget tid du vil bruge på at vedligeholde gulvet.

Slidstærkt gulv

Ønsker du et gulv, som er både slidstærkt og kræver minimal vedligeholdelse, skal du vælge at få lakeret dine gulve. Lakeringen lægger sig som en hinde på gulvet og beskytter, så skidt og snavs forhindres i at trænge ned i gulvet.

Vores standardlakering består i 3 x udlægning af vandbaseret lak. Ønsker du derimod en ekstra slidstærk gulvoverflade, kan vi tilbyde en gulvbehandling med vores 2-komponentlak. Den giver gulvet en ekstra kraftig slidstyrke, men vil også være en anelse dyrere end vores standardlak. Vælger du at få lakeret dit gulv, kan vi tilbyde et udvalg af speciallak, som blandt andet kan give dit gulv et mere mat udseende.

Uanset hvilken laktype du vælger, udlægger Gulvfirmet Lykkebo altid et afsluttende slidlag på dit trægulv. Det gør det muligt at netpolere eller udlægge et nyt lag toplak, hvis der med tiden skulle opstå små lette overfladeridser.

traegulvslakering i frederikssund

Gulv med masser spil og glød

Vil du hellere have et gulv med en flot glød, fremhævede årer og en masse spil? Så skal du vælge at få oliebehandlet dine gulve. Det er dog vigtigt at være bevidst om, at oliebehandlede gulve er mere sarte over for blandt andet væske og generelt ikke er lige så slidstærke, som gulve der har fået lak. Oliebehandlede gulve vil med tidens slid kræve vedligeholdelse i form af genoliering. Lykkebo kan tilbyde forskellige indfarvningsolier, som gør det muligt for dig at give dit trægulv et lysere eller mørkere udseende eller endda få dit gulv til at ligne drivtømmer.

Råt og naturligt gulv

Er du mere til det rå og naturlige udseende? Så kan du vælge at ludbehandle dine gulve. Med ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholder hvidpigmentering, som blandt andet går ind og stopper træets naturlige gulningsproces. Vi anbefaler, at du ved valg af ludbehandling vasker dine gulve i en kraftig sæbeopløsning 10-15 gange, hvilket kan lyde af meget, men i sidste ende vil det være en fordel for dig. Ved at mætte gulvene med sæbevand, inden det udsættes for skidt og snavs, vil det danne en beskyttende hinde, som gør, at det ikke trænger ned i gulvet. Samtidig bliver gulvet meget nemmere at rengøre.

Kan jeg selv slibe og behandle mit gulv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling er ikke noget, man bare lige kaster sig ud i. Har man ikke arbejdet med en slibemaskine før, kan det nemt resultere i “kutterslag”, som er bølgelignende mærker, som slibemaskinen efterlader, hvis der ikke holdes et bestemt tryk. Har man derfor først fået lavet disse mærker, kan det være svært at rette op på og få en flot og jævn slibning. Det er samtidig heller ikke helt billigt at slibe sit gulv selv. Man skal anvende en masse udstyr, som i de fleste tilfælde skal lejes, da det typisk ikke er hvermandseje. Det kan hurtigt løbe op i mange penge, og måske ender du ikke med det resultat, som du havde håbet på.

gulvmand frederikssund

Vil du derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten, anbefaler vi, at du kontakter et gulvfirma, som har erfaring med at slibe gulve. De ved både, hvad der er godt for dine gulve og kan guide dig til, hvilken behandling der vil egne sig bedst til dig og dine gulve.

Vi hjælper gerne med dit næste gulvprojekt

Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe dig på telefon 81 81 38 32. Uanset om du ved præcis, hvad der skal ske med dit gulv, eller om du søger råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudformular her. Det tager blot få minutter, og du får svar inden for 48 timer. Det er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at tage os godt af dig og dine gulve i Frederikssund.

gulvfirma 3600