Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Frederikssund. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Frederikssund – Vi tilbyder er fair og ærlig pris på flotte nybehandlede gulve

Gulvene i din bolig i Frederikssund er noget af det som dagligt bliver udsat for slid fra blandt andet forskelligt fortøj og børnenes legetøj, og med tiden kan det medvirke til at trægulvet ser både kedeligt og slidt ud. Vil du derfor gerne give dine gulve et friskt pust, så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi har stor ekspertise indenfor vores område og gør meget ud af at give vores kunder det bedste resultat til en fair og ærlig pris.

Bor du derfor i Frederikssund og drømmer du om at give dine gulve nyt liv, så står Lykkebo klar. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få råd og vejledning, eller blot en snak om hvad vi kan gøre for dig og dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det tager få minutter og vi sender dig et skriftigt tilbud indenfor 48 timer. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning

I de danske hjem er der tre gulvtyper som er meget udbredte, nemlig laminat, lamelparket og massivt plankegulv.

Har du laminatgulve, kan vi desværre ikke hjælpe med slibning eller behandling. Det skyldes at laminatgulve et bygget op af flere lag papir, hvor der er afsluttet med et toplag af plast. Begynder man at slibe på dette, vil det ødelægge gulvet.

Har du derimod lamelparketgulve, vil det afhængigt af slidlagets tykkelse være muligt for os at slibe gulvet. Nogle lamelparketgulve har et meget tyndt slidlag, som betyder at det kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Har man derimod et lamelparketgulv med en godt og tykt slidlag, kan man være heldig at det kan tåle at blive slebet og behandlet helt op til 6 gange.

Er du en af de heldige som har massivt plankegulv, vil der som udgangspunkt ikke være noget i vejen for at dit gulv kan tåle at blive slebet et utal af gange.

Vi undersøger altid hver enkelt kundes gulv, før vi påbegynder vores arbejde. Der kan selvom gulvet umiddelbart ser ud til at kunne tåle at blive slebet, være nogle udfordringer som gør at det alligevel ikke kan lade sig gøre. Gulvet kan også have opnået sine maksimal antal slibninger.

Er du i tvivl om din gulvtype er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med os.

Behandlingstyper efter afslibning

Hos Lykkebo er det overordnet muligt at vælge mellem tre forskellige behandlingstyper, når du har fået slebet dit trægulv. Hvilken en behandlingstype du skal vælge afhænger i høj fra af hvor slidstærkt du ønsker dit gulv skal være, samt hvor meget tid du vil bruge på at vedligeholde gulvet.

Slidstærkt gulv

Ønsker du et gulv, som er både slidstærkt og som kræver minimal vedligeholdelse, skal du vælge at få lakeret dine gulve. Lakeringen lægger sig som en hinde på gulvet og beskytter, så skidt og snavs forhindres i at trænge ned i gulvet.

Vores standard lakering består i 3 x udlægning af vandbaseret lak. Ønsker du derimod en ekstra slidstærk gulvoverflade, kan vi tilbyde en gulvbehandling med vores 2-komponentlak. Den giver gulvet en ekstra kraftig slidstyrke, men vil også være en anelse dyrere end vores standardlak. Vælger du at få lakeret dit gulv, kan vi tilbyde et udvalg af speciallak, som blandt andet kan give dit gulv et mere mat udseende.

Uanset hvilken laktype du vælger, udlægger Gulvfirmet Lykkebo altid et afsluttende slidlag på dit trægulv, som gør det muligt at netpolere eller udlægge et nyt lag toplak, hvis der med tiden skulle opstå små lette overfladeridser.

Gulv med masser spil og glød

Vil du hellere have et gulv med en flot glød, fremhævede åre og en masse spil, så skal du vælge at få oliebehandlet dine gulve. Det er dog vigtigt at være bevidst om at oliebehandlede gulve er mere sarte overfor blandt andet væske og generelt ikke er så slidstærke som gulve der har fået lak. Oliebehandlede gulve vil med tidens slid og kræve vedligeholdelse i form af genoliering. Lykkebo kan tilbyde forskellige indfarvningsolier, som gør det muligt for dig at give dit trægulv et lysere eller mærkere udseende eller endda få dit gulv til at ligne drivtømmer.

Råt og naturligt gulv

Er du mere til det rå og naturlige udseende, kan du vælge at ludbehandle dine gulve. Med ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding der som oftest indeholder hvidpigmentering, som blandt andet går ind og stopper træets naturlige gulningsproces. Vi anbefaler at du ved valg af ludbehandling vasker dine gulve i en kraftig sæbeoplæsning 10-15 gange, hvilket kan lyde af meget, men sidste ende vil du blive glad for det. Ved at mætte gulvene med sæbevand, inden det udsættes for skidt og snavs, vil det danne en beskyttende hinde, som gør at det ikke trænger ned i gulvet, og gør samtidig gulvet meget nemmere at rengøre.

Kan jeg selv slibe og behandle mit gulv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling er ikke noget man bare lige kaster sig ud i. Har man ikke arbejdet med en slibemaskine før, kan det nemt resultere i “kutterslag” som er bølgelignende mærker som slibemaskinen efterlader, hvis der ikke holdes et bestemt tryk. Har man derfor først fået lavet disse mærker, kan det være svært at rette op på og få en flot og jævn slibning. Det er samtidig heller ikke helt billigt at slibe sit gulv selv. Man skal anvende en masse udstyr, som i de fleste tilfælde skal lejes, da det ikke normalt er hvermands eje. Det kan hurtigt løbe op i mange penge, og måske ender du ikke ud med det resultat som du havde håbet på.

Vil du derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten, anbefaler vi at du kontakter et gulvfirma, som har erfaring med at slibe gulve. De ved både hvad der er godt for dine gulve og kan guide dig i hvilken behandling, som vil egne sig bedst til dig og dine gulve.

Vi hjælper gerne med dit næste gulvprojekt

Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe dig, på telefon 81 81 38 32, om du ved præcis hvad der skal ske med dit gulv, eller om du søger råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudformular her. det tager få minutter og du får svar indenfor 48 timer. Det er naturligvis gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at tage os godt af dig og dine gulve i Frederikssund.

Facebook Bedømmelse
4.9