Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Gadstrup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning i Gadstrup og omegn

Har du brug for kompetent og professionelt gulvafslibning i Gadstrup og omegnen? Så er du kommet til det rette sted. Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi mange års erfaring med alle typer for gulvafslibning og efterbehandling. Vi hjælper dig med at give dit gulv nyt liv til en fair pris. Uanset hvilken drøm du har for dit gulv, kan vi hjælpe dig i mål med faglig rådgivning. Vi giver også et uforpligtende tilbud så du ved hvad det vil koste, før regningen kommer.

Professionel behandling gulvafslibning i Gadstrup

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi mange års erfaring med alle typer behandling og afslibning. Vi kan lave alt fra gulvlægning, gulvafslibning, lakbehandling, oliebehandling eller ludbehandling.

Så hvis du ønsker at give dit gulv en kærlig hånd, er vi med dig hele vejen. Vi starter altid med et uforpligtende tilbud, før vi går i gang. Du kan stole på at vi har et utroligt højt fokus på service og kvalitet og vi vil derfor give dig vejledning om hvilken behandling, der er den bedste for dig og dit gulv.

Du kan ringe til os på 81 81 38 32 hvis du har spørgsmål eller du kan udfylde vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Tåler dit gulv en afslibning?

Ikke alle gulve tåler en gulvafslibning. Derfor starter vi altid vores arbejde med en samtale, så vi sammen kan finde ud af, om dit gulv kan tåle at blive slebet og behandlet.

Selvom nogle gulv har udseende af træ, kan de f.eks. i virkeligheden være et laminatgulv og tage stor skade ved slibning. Andre gulve, såkaldte lamelparket, kan ligne massivt træ, men har kun et tyndt lag massivt træ oven på flere lag spånplader eller krydsfiner, og kan ikke tåle mange afslibninger. Derimod kan gulve af massivt træ tåle rigtig mange afslibninger, uanset hvor slidt det ser ud.

Vi starter derfor altid med en vurdering af om dit gulv tåler en afslibning.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

De gulvtyper som i udgangspunktet godt kan tåle en gulvafslibning er massive trægulv og lamelparketgulv. Hvis du er i tvivl om dit gulv kan tåle en gulvafslibning er du altid velkommen til at kontakte os på 81 81 38 32 – så kan vi sammen finde ud af din gulvtype.

Massivt træ er den gulvtype, som udelukkende består af træplanker. Derfor kan denne gulvtype også tåle en hel del gulvafslibninger. Lamelparketgulv er en anden gulvtype, som består af en blanding af lamelgulv og massivt træ. Heraf er det kun det øverste lag af massivt træ, som tåler en afslibning. 

Huse kommer med mange forskellige typer trægulv og vi hjælper dig gerne med at finde ud af, om en gulvafslibning er det rigtige for dit gulv. Kontakt os i dag på 81 81 38 32, og book din gulvafslibning i Gadstrup i dag!

 

Ring og få en gulvbehandling efter din gulvafslibning i Gadstrup

Hos os i Gulvfirmaet Lykkebo kan du få adskillige typer for gulvbehandlinger til at beskytte dit gulv efter en afslibning. Den rigtige gulvbehandling for dig handler blandt andet om slitage, vedligehold, type og udseende. Du kan læse mere om gulvbehandling herunder.

Gulvlakering

Denne type gulvbehandling er den mest eftertragtede og populære behandling blandt vores kunder. Det skyldes blandt andet at lakeringen beskytter mod slitage i mange år og at lakering kræver minimal vedligeholdelse i form af rengøring og andet. Når vi efterbehandler gulv med gulvlakering, giver vi gulvet en beskyttende overflade som fungerer som en form for hinde mod pletter, skidt og spildte væsker.

Vores gulvlakering her hos Gulvfirmaet Lykkebo er en standard vandbaseret lak, som lægges i tre lag for at give gulvet den her beskyttende hinde. Efter de tre lag slutter vi af med et slidlag, som også giver et flot finish til trægulvet. Det afsluttende lag åbner også for at ridser eller mærker på gulvoverfladen kan fikses gennem et nyt lag lakering eller netpolering.

Gulvlakering kommer i mange typer, så du kan påvirke dit trægulvs udseende alt efter lakeringstype. Når vi går i gang med et samarbejde, kan du helt selv være med til at vælge blandt vores store udvalg og dermed vælge hvilket udseende du vil have dit færdiglakerede gulv har.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Oliebehandling

Dette er en gulvbehandling, hvor oliering af gulvet giver gulvet en flot glød. Behandling med olie kan med indfarvningsolier også gøre gulvet lysere eller mørkere end det ubehandlede træ. Man skal dog være opmærksom på at oliebehandling ikke er lige så slidstærkt som lakering. Det betyder at spildte væsker lettere kan trænge ind i gulvet, hvis ikke det bliver fjernet hurtigt nok. Oliebehandling er også mere tungt at vedligeholde fordi det skal genolieres over tid.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi et stort udvalg af olier til efterbehandling. Eksempelvis en olie, som får dit gulv til at ligne drivtømmer. Kontakt os i dag på 81 81 38 32 for at høre om mulighederne i olieringen af dit gulv eller udfyld kontaktformularen. Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige oliebehandling for at opnå dit drømmegulv.

Ludbehandling

Dette er en gulvbehandling, som giver dit gulv et mere råt og naturligt udseende. Denne behandling er den billigste af de tre typer for efterbehandlinger til dit gulv, som vi tilbyder hos Gulvfirmaet Lykkebo. Ludbehandling består af at behandle træet med en sæbeblanding, som oftest indeholder hvidpigmentering. Denne overfladebehandling af dit gulv stopper gulvets naturlige gulningsprocess og giver derfor et lysere slutresultat.

Hvis du er i tvivl om hvilken gulvbehandling, der er den rette for dig, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os på kontaktformularen her på siden eller ring til os på 81 81 38 32. Så kan vi sammen finde frem til den rette gulvbehandling.

 

Vi laver høj kvalitets gulvafslibning i Gadstrup

Hvis du har brug for en gulvmand i Gadstrup og omegn, står vi hos Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vi leverer et højt niveau af service og godt håndværk så dit gulv er i gode hænder. Før vi går i gang får du altid et uforpligtende tilbud så du slipper for ubehagelige overraskelser på fakturaen. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo er vi professionelle og overholder altid krav, tilladelser, tidsplaner og andre ønsker til din gulvbehandling.

Hvis du vil høre mere er du altid velkommen til at ringe til os på 81 81 38 32 og høre mere om vores løsninger. Og vi besvarer alle henvendelser på kontaktformularen inden for 24 timer med et komplet og uforpligtende tilbud på gulvbehandling gulvafslibning i Gadstrup. Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder.

Hvad koster det at få en fagmand til at ordne ens gulve?

Priserne på en gulvafslibning og behandling i Albertslund er meget varierende. Nogle gulvfirmaet tilbyder billige priser, hvilket som oftest afspejler sig i kvaliteten af det udførte arbejde. Hos Lykkebo prioritere vi kvalitet og godt håndværk til en fair pris. Vi går efter at give dig som kunde det bedste resultat, og det kan også ses på den ekstra tid vi bruger på at udføre vores arbejde til perfektion.

professionel gulvmand

Er gulvet ujævnt og skal rettes af, eller er det fyldt med søm, vil det kræve noget ekstra tid for os at udføre arbejdet, hvilket også vil påvirke prisen. Behandlingstypen, som du vælger vil også f en indflydelse på prisen. Eksempelvis er oliebehandling som oftest en anelse dyrere end lakering, hvilket blandt andet skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor, da olie ikke kan rette overfladen op, på sammen måde som lak.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo står klar til at slibe og behandle dit gulv

Skal dit gulv i din bolig i Albertslund slibes og behandles, så vil Lykkebo meget gerne hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ved hvilken behandling dit gulv kræver, eller du søger råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

gulvfirma albertslund