Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Gentofte. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Gentofte – Vi leverer altid godt håndværk

Er dit gulv ikke helt nyt længere og trænger det til en kærlig hånd, så står Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vi har stor ekspertise og erfaring indenfor gulvafslibning og leverer altid kvalitetsarbejde. Uanset om du bor i et af Gentoftes villakvarterer eller etagebyggerier, så kan vi med garanti hjælpe dig med at give nyt liv til dine gulve.

Har du brug for hjælp eller vejledning til hvad vi kan gøre for dine gulve, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til en uforpligtende snak om dine gulve. Vi tilbyder også et gratis og uforpligtende tilbud, med svar indenfor 48 timer. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular nedenfor.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning – Sikre en jævn overflade inden behandling

Inden gulvet kan blive behandlet skal det slibes. Hos gulvfirmaet Lykkebo undersøger og vurdere vi altid hvert enkelt gulv hos vores kunder, for at sikre at det kan tåle at blive slebet.

Massivt plankegulv er den gulvtype der som udgangspunkt altid kan tåle at blive slebet et utal af gange. Vi undersøger dog altid gulvet inden vi påbegynder arbejdet, da der kan være nogle udfordringer med gulvet eller at det allerede har fået udført maksimalt antal afslibninger.

gulvbehandling i gentofte

Laminatgulv er en nem og vedligeholdelsesfri gulvtype, men når det bliver slidt kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for slibning eller behandlinger. Det skyldes at laminatgulve er fremstillet af flere lag papir, hvoraf det ligner træ. Det er belagt med en plastoverflade, som beskytter papirlagene. På grund af gulvets fremstilling vil det ødelægge gulvet hvis vi på nogle måder begynder at slibe eller behandle på denne type gulv.

Lamelparketgulve er på samme måde bygget op af flere lag, såvel som med laminatgulve. Forskellen er dog at lagene ved et lamelparketgulv er opbygget i spånplader eller skifer, med det øverste lag, bestående af massivt træ. Derfor er det her muligt at slibe og behandle denne gulvtype. Hvor mange gange man kan slibe denne gulvtype, afhænger dog af hvor tykt det øverste lag. Nogle lamel gulve med et tyndt slidlag kan kun tåle at blive slebet en enkelt gang, hvorimod andre med et tykkere slidlag kan slibes op til 6 gange.

Lykkebo kan tilbyde forskellige behandlinger til dit gulv

Hos gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi forskellige former for behandling til dit gulv. Vi står altid klar til at råde og vejlede i denne forbindelse, men for dig som kunde er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser i denne forbindelse. Blandt andet skal man gøre op med sig selv hvor slidstærkt man ønsker ens gulv skal være. Samtidig er det også vigtigt at tænke over hvor meget tid man ønsker at bruge på at skulle vedligeholde gulvet.

Lakering er vores mest udbredte behandlingsform. Den giver et slidstærkt gulv og er desuden utrolig rengøringsvenlig. Skulle du spilde væske vil den som udgangspunkt lægge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker. Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi også tilbyde et stort udvalg af forskellige speciallak, hvis du ønsker et anderledes udseende til dit gulv.

Som afslutning på behandling med lak, ligger vi et slidlag, som er med til at sikre en god slidstyrke på dit gulv. Dette er også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet, eller lægge et nyt lag toplak, hvis der med tiden skulle opstå lette overfladeridser.

lakering af gulv

Oliebehandling vil som oftest være en lidt dyrere løsning end lakering, hvilket skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, så der ikke kommer slibespor. Til gengæld vil man også få et gulv, som har en masse spil i træet, fremhævede åre og en flot glød. Hvis man ønsker det, er det muligt at gøre sit gulv lysere, mørkere eller endda ligne drivtømmer med det store udvalg af indfarvningsolier. Vælger man at oliebehandle sine gulve, skal man være klar over at det med tiden vil kræve vedligeholdelse i form af genoliering.

Ludbehandling er et alternativ til lak og oliebehandling af trægulve. Denne behandlingsform giver gulvet et mere råt og naturlige udseende. Med ludbehandling vaskes gulvene med en sæbeblanding der som oftest indeholder hvidpigmentering. Ved at vaske gulvene med denne specielle sæbeblanding stopper man træets naturlige gulningsprocess, samtidig med at det beskyttes. Gulvet vedligeholdes ved at vaske det med sæbespåner, som sørger for at gulvet holdes mættet med sæbevand og derved danner en hinde som beskytter gulvet.

Vi anvender kun produkter der er gode for miljøet

Hos Lykkebo har vi valgt kun at arbejde med miljøvenlige kvalitetsprodukter. Herunder er alle vores olier og lakker miljøvenlige og overholder alle internationale miljøkrav. Da trægulve er et levende materiale er det derfor vigtigt for os at de bliver behandlet med de bedste produkter, samtidig med at dit hjem er sikret et godt indeklima. Vi anvender blandt andet produkter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaseret kvalitetslak. Det sikrer et godt resultat på alle gulve.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Derfor skal du vælge en fagmand

Gulvafslibning er ikke bare noget man som privatperson bare lige kaster sig ud i. Det kræver erfaring med slibemaskinen, hvis man ønsker en fuldstændig jævn slibning og vil undgå “kutterslag” som er bølgede mærker som maskinen efterlader, hvis man ikke anvender slibemaskinen med det rette tryk. Vil man derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten er en fagmand inden for gulvbehandling den rette løsning. Det vil som oftest være den løsning der bedst kan betale sig – både økonomisk, tidsmæssigt og rent æstetisk.

gulvmand gentofte

Er dit gulv fyldt med søm eller er det meget ujævnt, vil det naturligvis kræve  mere arbejde og derfor også mere tid. Din ønskede efterbehandling kan også få indflydelse på prisen, da olier og lak eksempelvis er dyrere end lud. Disse forskellige forhold kan derfor få betydning for prissætningen af din gulvbehandling. Vi sørger selvfølgelig altid for at informere dig om dette inden. Og vi udformer et uforpligtende tilbud, som specificerer de præcise opgaver, produkter som vi anvender og den endelige pris.

Så vil du være sikret et gulvfirma der er til at stole på, til alle gulve, så skal du vælge Lykkebo. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 81 81 38 32 eller du kan udfylde vores tilbudsformular her og få et uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe dig uanset hvor i Gentofte du bor.

gulvfirma i gentofte