Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Gilleleje. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Gilleleje – Godt håndværk til en fair pris

Trænger dine gulve til at blive ordnet? Så er det vigtigt at vælge en fagmand, med både ekspertise og masser erfaring indenfor gulvafslibning og behandling. Gulvfirmaet Lykkebo leverer kvalitetsarbejde til en god pris i hele Gilleleje-området.

Det kan som privatperson være svært at vide præcis hvilken behandlingstype, der passer bedst til netop dit gulv, og om dit gulv overhoved tåler at blive slebet. Længere nede på siden kan du læse mere om de forskellige gulvtyper og muligheden for afslibning, samt hvilke behandlingstyper vi kan tilbyde dig.

Har du brug for hjælp?

Så står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvor vi sidder klar til at råde og vejlede dig, så dit gulv får den helt rigtige behandling. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor og vi ringer dig op, og får en snak om hvordan vi finder den bedste løsning til netop dit gulv. Vores tilbud er både gratis og uforpligtende og vi kan hjælpe dig uanset hvor i Gilleleje du bor.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning

Inden vi påbegynder arbejdet med at slibe og behandle dine gulve, er det vigtigt for os at få klarlagt hvilken gulvtype der er tale om. Gulvtypen er nemlig afgørende for hvilken afslibning og behandling vi kan tilbyde dig.

Laminatgulv

Laminatgulve har udseende som trægulv, men består egentlig af af flere lag papir, med et afsluttende lag af plast. Har man denne gulvtype, kan det hverken tåle at blive slebet eller behandlet, og vi kan desværre ikke tilbyde dig nogle former for behandling.

Lamelparketgulv

Lamelparketgulve er på samme måde, som laminatgulve, opbygget af flere lag. Her består lagene dog af spånplader eller krydsfiner, hvoraf det øverste lag består af massivt træ. Har man denne type gulv, vil det som udgangspunkt være muligt at slibe og behandle dit gulv. Noget af det som spiller en afgørende rolle for om gulvet kan tåle afslibning, er hvor tykt slidlaget er, altså det øverste lag, som består af massivt træ. Nogle lamelparketgulve, har et tyndt slidlag og kan derfor kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men man kan også være heldig at have et gulv med højt slidlag, som kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt plankegulv

Massivt plankegulv er et hårdført materiale, med en høj slidstyrke og kan som udgangspunkt tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.Uanset om du har lamelparket eller massivt trægulv, undersøger vi hos Lykkebo altid hver enkelt kundes gulv, og vurdere behandlingsmulighederne inden vi påbegynder arbejdet. Ingen gulve er ens, og der kan derfor være nogle uforudsete udfordringer med gulvet, som kræver en anden behandling, eller gør at vi ikke kan tilbyde nogle former for behandling.

gulvbehandling i gilleleje

Vælg den efterbehandling, som passer bedst til dig og din stil

Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige behandlinger til dit gulv, efter det er blevet slebet. Vi står altid klar til at råde og vejlede dig, men overordnet er det en smagssag hvilken behandling du vælger til dit trægulv.

Trægulv med høj slidstyrke

Ønsker man et gulv med en høj slidstyrke og som kræver minimal vedligeholdelse kan vi anbefale at man vælger at få lakeret sit trægulv. Spilder man væske på et lakeret trægulv, vil det som udgangspunkt ligge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved vores standardlakering.

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag. Det er med til at sikre en den gode slidstyrke og gør det samtidig muligt for dig som kunde at netpolere dit gulv, eller give det et nyt lag toplak. På den måde slipper du for at slibe hele gulvet ned, ved små overfladeridser i gulvet. Næste gang gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre, og det vil også betyde at behandlingen vil være væsentlig billigere.

Trægulv med masser spil og en flot glød

Ønsker man i stedet et gulv med en masse spil, fremhævede åre og en fantastisk glød, så skal man vælge at få oliebehandlet sine gulve. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i form af genoliering at vælge denne behandlingstype.

Prisen på en oliebehandling, vil som udgangspunkt også være dyrere end en lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op, på samme måde som lak kan.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et enten lysere eller mørkere udseende med en ad de mange indfarvningsolier, vi kan tilbyde. Så skal dit trægulv i dit hjem i Gilleleje have et helt nyt udseende, så er oliebehandling en god løsning.

Trægulv der står råt og naturligt

Er man mere til et råt og naturligt trægulv, som samtidig er et billigere alternativ til olie og lak, kan vi anbefale at man ludbehandler sine gulve. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering. Ved at vaske gulvet med denne sæbeblanding, går man ind og stopper træets naturlige gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men i sidste ende er det givet godt ud. Det sikre nemlig at gulvet er mættet med sæbevand, inden det bliver udsat for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet, og som samtidig gør det nemt at rengøre og vedligeholde.

Vi passer på miljøet med miljøvenlige kvalitetsprodukter

Hos gulvfirmaet Lykkebo arbejder vi med kvalitetsprodukter, som samtidig er gode for miljøet. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder alle internationale miljøkrav. Dette har vi blandt andet valgt at gøre for at passe på både os selv, miljøet og ikke mindst dig og dit indeklima i dit hjem i Gilleleje. Trægulve er et levende materiale og det er derfor vigtigt for os at behandle dem med de bedste produkter. Derfor anvender vi blandt andet produkter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaseret kvalitetslak.

gulvlakering i gilleleje

Kvalitetsarbejde til en fair og ærlig pris

Der findes et hav af gulvfirmaer, som kan tilbyde billige priser på afslibning og behandling, men som oftest vil det afspejle sig i kvaliteten af det udførte arbejde. Hos gulvfirmaet Lykkebo er vores førsteprioritet kvalitet og godt håndværk, til en fair og ærlig pris. Vi er derfor ikke det gulvfirma som er hverken dyrest eller billigst på markedet, men sikre dig et slutresultat, som du vil blive utrolig glad for.

gulvmand i gilleleje

Har man et gulv, som er fyldt med søm eller er meget ujævnt, vil det for os kræve mere arbejde og derved også længere tid for os, og i sidste ende også kan få en indvirkning på den endelige pris. Efterbehandlingen til dit trægulv, vil også have en betydning for prisen, da olie er dyrere end lak, og at lak er dyrere end at vælge ludbehandling. Vi udformer derfor et uforpligtende tilbud til dig, som specificere alle de arbejdsopgaver vi skal udfører, de produkter vi skal anvende, samt den endelige pris for hele gulvarbejdet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi tager hånd om både store og små gulvprojekter i Gilleleje

Uanset om det er trægulvet i dit hus eller sommerhus i Gilleleje der trænger til en opfriskning, så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring og passer godt på dit hjem. Vi sidder klar til at høre om dine tanker og drømme for dine gulve, eller blot råde og vejlede dig på telefon 81 81 38 32. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, så får du et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit næste gulvprojekt i Gilleleje.

gulvfirma i gilleleje