Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Gladsaxe. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Gladsaxe – Nybehandlede gulve med garanti

Bor du i Gladsaxe og er dine trægulve kedelige og slidte, så står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi giver dine gulve et opfrisket og nyt udseende, og har mange års erfaring og ekspertise indenfor gulvbehandling og afslibning. Vi leverer kvalitetsarbejde og giver råd og vejledning.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo kan få få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning og behandling. Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til at hjælpe og rådgive til at finde den helt rigtige løsning til netop dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så ringer vi dig op eller sender dig et skriftligt tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper

Der findes forskellige gulvtyper på markedet, hvoraf ikke alle tåler at blive slebet. Det skyldes opbygningen, som vil betyde at gulvet vil blive ødelagt hvis man begynder at slibe på det.

Laminatgulv

Laminatgulv er en meget udbredt og nem gulvtype at holde. Det har udseende som trægulv, men har en opbygning af flere lag papir, med en overflade bestående af hård plast. Denne  gør at laminatgulve ikke tåler afslibning, da det vil ødelægge gulvet. Har du derfor denne gulvtype i dit hjem i Gladsaxe, kan vi desværre ikke tilbyde vores hjælp.

Lamelparketgulv

Et lamelparketgulv har overordnet samme opbygning som laminatgulv, forskellen ligger dog i at lagene her består af spånplader eller krydsfiner og har et afsluttende slidlag bestående af massivt træ. Som udgangspunkt tåler denne gulvtype afslibning, men det afgørende vil være hvor tykt slidlaget er. Har man et meget tyndt slidlag vil gulvet kun kunne tåle at blive slebet en enkelt gang, men er man heldig at have et gulv med et højt slidlag, kan det tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv

Massivt trægulv består af hele rene planker træ. Dette gør derfor denne gulvtype til den mest oplagte til afslibning og behandling og kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Afslibning

Inden vi kan påbegynde arbejdet, skal vi først vide hvilken gulvtype der er tale om. Der findes nemlig forskellige gulvtyper, hvoraf ikke alle kan blive slebet. Det kan skyldes at gulvet ikke er lavet til det og derved vil blive ødelagt af det eller også kan det være at gulvet allerede har fået udført maksimal antal afslibninger. Vi vurdere altid gulvet hos hver enkelt kunde, da træ er et levende materiale og kan have nogle udfordringer. Det kan betyde at gulvet skal have en anden behandling eller slet ikke kan slibes og behandles.

slibning af traegulve

Hvis gulvet er i orden og tåler at blive slebet går vi gang med afslibningen. Her sliber vi gulvet 2-3 gange afhængig af type og tilstand.  Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter med at slibe med en grov type sandpapir, og slutter af med en finere, for at give en flot afsluttende slibning.

Forskellige behandlingstyper

Når gulvet er blevet slebet, skal det have en form for behandling, for at beskytte det, så skidt og snavs forhindres i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker. Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige behandlingsformer, som kan give dine gulve det udseende du altid har ønsket. Det er dog vigtigt i valget af behandling til trægulvet, at man gør sig nogle tanker omkring, hvor slidstærkt man ønsker gulvet og samtidig tænker over hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Lakering er den mest udbredte og valgte behandling blandt vores kunder. Lak giver en høj slidstyrke og kræver samtidig minimal vedligeholdelse. Lakken danner en beskyttende hinde, som gør at skidt og snavs ikke kan trænge ned og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Når vi er færdige, giver vi trægulvet et afsluttende slidlag, som er med til at give en god slidstyrke. Dette gør det samtidig muligt at netpolere eller give et nyt lag toplak, når der med tiden opstår overfladeridser.

lakering af gulve i trae

Oliebehandling

Oliebehandling er med til at give trægulvet en flot mat glød, hvor træets naturlige spil og åre fremhæves. Vælger man oliebehandling er det vigtigt at være bevidst om at slidstyrken ikke er så høj som ved lakering. Samtidig kræver denne behandlingstype også at gulvet vedligeholdes noget mere i form af genoliering.

Hos Lykkebo kan du vælge mellem forskellige indfarvningsolier, som kan give dit trægulv et enten lysere eller mørkere udseende. Hvis du ønsker det har vi også indfarvningsolie, som kan få træet til at ligne drivtømmer.

Ludbehandling

Er man mere til det rå og naturlige udseende til trægulvet, er ludbehandling den rette løsning. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Fagmand eller gør det selv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling er ikke noget man bare lige kaster sig ud i som privatperson. Har man aldrig prøvet at arbejde med en slibemaskine før, kan det nemt resultere i “kutterslag” som er bølgelignende mærker, som slibemaskinen efterlader, hvis man ikke holder et konstant og bestemt tryk mod gulvet. Har man først fået lavet disse mærker på sit trægulv, kan det være svært at få en flot og jævn afslibning, selv for en fagmand. Samtidig er det også dyrt at slibe og behandle sine gulv selv. Man skal leje en masse udstyr, da det meste ikke er hvermands eje. Det kan hurtigt løbe op i rigtig mange penge, og måske ender man ikke ud med det resultat som man egentlig havde regnet med.

Vil du derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten til dine gulve i Gladsaxe anbefaler vi at man anvender en fagmand til jobbet. Han ved både hvordan gulvet skal slibes og kan råde og vejlede i forhold til den efterfølgende behandling, så dit gulv får det bedst mulige slutresultat.

Få ordnet dine gulve med garanti for godt håndværk

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi stort fokus på at leverer en god service og et godt håndværk til alle vores kunder. Vi leverer håndværksmæssigt korrekt udført arbejde og lægger en stor ære i at udføre vores arbejde, så vores kunder bliver glade for resultatet. Derfor er alle vores privatkunder dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. På den måde sikrer vi at vores kunder får udført håndværksmæssigt arbejde, som er udført efter bogen, uden fejl og mangler på den håndværksmæssige del.

I arbejdet med trægulve er det vigtigt at være bevidst om at det er et levende materiale. Derfor er det vigtigt at man passer godt på det og anvender nogle gode kvalitetsprodukter. Hos Gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun de bedste kvalitetsprodukter, som samtidig er miljømærkede. På den måde sikre vi i udførelsen af vores arbejde, at vi passer godt på miljøet, dit hjem og ikke mindst dine gulve. Alle vores lakker og olier er miljømærkede og overholder alle de internationale miljøkrav.

gulvmand gladsaxe

Vi udfører vores arbejde til perfektion og det er vi også blevet rost for af vores kunder. Vi er rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer i Danmark på trustpilot. Vi gør vores til at alle vores kunder er tilfredse med det arbejde de har fået udført af os, og yder derfor altid den bedste service.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi ordner dine gulve og giver et ordentligt slutresultat

Vil du være sikret et ordentligt resultat, med gulve der holder, skal du kontakte Gulvfirmaet Lykkebo. Vi vil gerne være dit personlige gulvfirma i Gladsaxe og står klar til at hjælpe med både de store og små gulvprojekter.

Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, samt råde og vejlede, til hvordan vi finder den bedste løsning til netop dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende. Så sender vi dig et skriftligt tilbud.

gulvfirma i gladsaxe