Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Glostrup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Glostrup – Vi hjælper med store såvel som små gulvprojekter

Bor du Glostrup og er gulvene i din lejlighed eller dit hus ved at være noget kedeligt at se på? Så er det gulvfirmaet Lykkebo du skal kontakte. Vores faglærte gulvmænd har mange års erfaring og ekspertise, og kan hjælpe dig med at få dine trægulve så flotte som nye.

Når gulvene skal ordnet kan det være en stor opgave, og måske ved du ikke helt selv hvordan og hvorledes det hele hænger sammen. Derfor kan du nedenfor finde information om de forskellige gulvtyper og de behandlingsformer vi hos Lykkebo kan tilbyde dig. Du er naturligvis også velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at råde og vejlede dig. Hvis du ønsker det kan du også udfylde vores tilbudsformular nedenfor, så kan vi ringe dig op eller sende dig et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning i netop dit hjem.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper

Inden vi påbegynder arbejdet i dit hjem i Glostrup er det vigtigt for os at finde ud af hvilken gulvtype du har, så vi er sikre på at dine gulve kan tåle at blive slebet og behandlet.

slibning af traegulv

Laminatgulve ligner til forveksling trægulve, men er opbygget af flere lag papir, med en hård plastoverflade. Har man derfor denne type gulv, vil det tage stor skade hvis man begynder at slibe og behandle det. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling, hvis du har denne gulvtype i dit hjem.

Lamelparketgulve derimod er opbygget af flere lag af spånplader eller krydsfiner, med et toplag af massivt træ. Som udgangspunkt vil denne gulvtype sagtens kunne tåle at blive slebet, det der blot er afgørende er dog hvor tykt det øverste lag er, altså laget bestående af massivt træ. Typisk kan et lamelparketgulv tåle at blive slebet et par gange, men har du et lamelparketgulv med et tykt slidlag, kan man være heldig at det kan tåle op til 6 afslibninger.

Massivt plankegulv, er det mest hårdføre og slidstærke af de 3 gulvtyper og vil som regel kunne tåle at blive slebet et utal af gange. Vi vurdere dog altid dine gulve for en sikkerheds skyld, da visse plankegulve kan have andre udfordringer eller allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Forskellige gulvbehandlinger

Gulvfirmaet Lykkebo kan tilbyde dig som kunde 3 forskellige efterbehandlinger til dit nyslebede gulv. Når man skal vælge hvilken behandling ens gulv skal have, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærk man ønsker gulvet og samtidig hvor meget tid man vil bruge på at vedligeholde det. Samtidig er det også en god ide at have i tankerne ved valg af behandling, at der er forskel i prisen afhængigt at hvilken behandlingstype man vælger.

gulvlakering i glostrup

Lak

Vælger man at lakere sine trægulve, vil man få et slidstærkt resultat, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Spilder man uheldigvis væske på gulvet, vil det som udgangspunkt ligge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i gulvet og efterlade mærker. Lak er med til at efterlade et flot mat glans til trægulvet.

Olie

Vælger man i stedet at få oliebehandlet sine gulve, er det vigtigt at man er bevidst om at oliebehandlingen ikke er helt så slidstærk som lakering. Oliebehandling kræver også en del mere vedligeholdelse i takt med at det bliver slidt, og derved skal genolieres. Oliebehandlede gulve vil få en flot glød, som både fremhæver træets naturlige åre og giver en masse spil. Om man ønsker det er det muligt at vælge forskellige indfarvningsolier, som kan give gulvet et enten lysere eller mørkere udseende.

Lud

Vil man derimod have et mere naturligt og råt udseende til sine trægulve, kan løsningen være at ludbehandle. Her vaskes gulvet over med en sæbeblanding der som oftest vil indeholde hvidpigmentering. Denne sæbeblanding går ned og stopper træets naturlige gulningsproces. Gulvet vaskes over 10-15 gange med en kraftig sæbeopløsning for at mættet træet med sæbevand og derved danne en beskyttende film, inden det bliver udsat for skidt og snavs.

Fagmand eller gør det selv?

At afslibe gulve, kræver en del erfaring og ekspertise. Samtidig kan det prismæssigt også blive dyrt hvis man ønsker at gøre det selv, med alt det udstyr man skal bruge. Vi anbefaler på det kraftigste at man vælger en fagmand til at udføre arbejdet, medmindre man har prøvet det før og ved hvordan man gør det korrekt. Hvis ikke, kan det efterlade store skader på gulvet, som selv fagfolk kan have svært ved at rette op. Har man først selv kastet sig ud i det, og brugt en masse penge, er det trist hvis man bagefter må konstatere at det ikke blev det ønskede resultat og derfor skal ud og have fat i et gulvfirma til at lave det om.

Vælg ikke for billigt

Kvalitet og pris hænger som oftest sammen, så vil du væres sikret håndværksmæssigt korrekt udført arbejde, kan det ikke altid svare sig at gå efter det billigste alternativ. Hos gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi kvalitet og godt arbejde til en fair og ærlig pris. Så hvis man sammenlagt ser på den tid og kvaliteten af vores udførte arbejde, så er vores priser blandt de bedste i Glostrup.

gulvmand i glostrup

Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, vil det kræve noget mere arbejde og derfor også mere tid for os at ordne dit gulv. Dette og så den behandling du vælger til dit nyslebede trægulv, vil være med til at give en indvirkning på den endelige pris. Vi udformer naturligvis et uforpligtende tilbud til dig, med de opgaver vi skal udfører, de materialer vi anvender, samt den endelige pris, for det udførte gulvarbejde. På den måde er du som kunde sikret mod uforudsete udgifter i forbindelse med renoveringen af dit gulv.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvfirmaet Lykkebo dækker hele Glostrup

Uanset hvor i Glostrup du bor, om det er hus eller lejlighed, så står Lykkebo klar til at hjælpe dig med at få flotte gulve, der står som nye. Vi kan tilbyde dig et gratis og uforpligtende tilbud, med skriftligt svar indenfor 48 timer. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular her.  Du er også altid velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at give dit hjem et opfriskende pust med nyt udseende til gulvet.

professionelt gulvfirma glostrup