Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Havdrup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Havdrup – Giv de gamle gulve nyt liv

Bor du i den lille stationsby Havdrup og er du træt af de gamle slidte og ridsede gulve? Så kan Gulvfirmaet Lykkebo hjælpe dig med at give dine gamle gulve nyt liv. Vi har flere års erfaring og stor ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling. Vi anvender kvalitetsprodukter, som tilmed er miljømærkede.

Så bor du i Havdrup og går med tanker om at give dine gamle gulve et nyt udseende eller blot en opfriskning, står Lykkebo klar til at give et gratis og uforpligtende tilbud. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud til dig. Du kan også ringe til os på telefon 81 81 38 32, så hjælper vi dig med råd og vejledning og får en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde undersøger vi altid gulvet. Nogle gulvtyper tåler ikke afslibning og andre kan have nogle udfordringer der gør vi ikke kan afslibe det. Det kan også være at gulvet allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Når vi går i gang med at slibe dine gulve, bliver de altid slebet 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt retter vi det selvfølgelig af. Vi starter med at slibe gulvet med en grov type sandpapir for at fjerne det gamle lag af behandling gulvet har fået. Til sidst slutter vi af med en finere sandpapir, som er med til at give en flot afsluttende slibning.

Laminatgulv

Har man laminatgulve kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for afslibning eller behandling. Selvom gulvet ved første øjekast ligner træ, består det i virkeligheden af flere lag papir, med en overflade bestående af plast. Begynder man at slibe på denne type gulv, vil det blive ødelagt.

Lamelparketgulv

Har man derimod lamelparket, har det en opbygning af flere lag bestående af spånplader eller krydsfiner, med det øverste lag, altså slidlaget, bestående af massivt træ. Som tommelfingerregel siger man at et lamelparketgulv kan tåle afslibning to gange, men det afgørende er hvor tykt slidlaget er. Nogle billigere lamelparketgulve har et meget tyndt slidlag og kan derfor kun tåle at blive slebet en enkelt gang. Man kan også være heldig at have et lamelparketgulv, som har et højt slidlag. Her vil det kunne tåle at blive slebet op til hele 6 gange.

Massivt trægulv

Massivt trægulv består, som navnet antyder af massive planker af rent træ. Det er en meget hårdfør og slidstærk gulvtype, der som udgangspunkt kan tåle at blive slebet et utal af gange, såfremt det ikke har nogle udfordringer eller allerede har fået udført maksimal antal gulvafslibninger.

blank

Vi tilbyder forskellige behandlinger til det nyslebede gulv

Når gulvet er slebet, står det helt råt og kan derfor have en form for behandling, for at beskytte træet mod skidt og snavs. Hvad du vælger er overordnet en smagssag, men i nogle tilfælde vil vi råde til at man vælger en bestemt behandling. Det er samtidig vigtigt at man i valget af behandling at man gør sig nogle tanker omkring hvor slidstærkt man ønsker overfladen og hvor meget tid man skal bruge på vedligeholdelsen.

Lakering

Lakering er den behandlingstype, som mange af vores kunder vælger. Den giver en slidstærk overflade og er samtidig utrolig rengøringsvenlig. Lakken danner en beskyttende hinde på træet og forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standard lakering anvender vi en vandbaseret lak, som vi udlægger på gulvet tre gange. Til sidst udlægger vi et afsluttende slidlag, som er med til at give den gode slidstyrke til gulvet. Dette gør det samtidig muligt at netpolere gulvet eller give det et nyt lag toplak, hvis der med tiden opstår overfladeridser. Hos Lykkebo kan du finde forskellige speciel lakker som kan give gulvet, det udseende du drømmer om.

blank

Oliebehandling

Oliebehandling giver gulvet en mat glød og fremhævede åre i træet. Det er vigtigt at være bevidst om at en oliebehandling kræver vedligeholdelse i form af genoliering, samtidig med at prisen vil være en anelse dyrere end en lakering. Det skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olie er nemlig ikke i stand til at rette overfladen op, på samme måde som lak.

Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfavningsolier, som kan gøre dit trægulv, lysere eller mørkere. Ønsker du et lidt anderledes udseende kan vi med en oliebehandling også få dit trægulv til at ligne drivtømmer.

Ludbehandling

Ludbehandling er den billigste løsning og er med til at give trægulvet er mere råt og naturligt udseende. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Vi står klar med råd og vejledning omkring de forskellige behandlingstyper. Er du i tvivl kan vi hjælpe dig i dit valg ved at fortælle om de fordele og ulemper der er ved de behandlingstyper du har i tankerne, og give vores anbefaling til hvad der passer til netop dit trægulv.

Miljømærkede kvalitetsprodukter

Hos Gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter, som samtidig er miljømærkede. Trægulv er et levende materiale og kræver derfor den bedste behandling af kvalitetsprodukter, for at passe godt på dem. Ved at anvende kvalitetsprodukter, som er miljømærkede er vil ikke blot med til at passe godt på miljøet, vi sikrer samtidig også den bedste pleje til dine trægulve og et godt indeklima til dit hjem. Alle vores olier og lakker er miljømærkede og overholder alle de internationale miljøkrav. Vores produkter er vandbaserede og fri for NMP.

Vi udfører godt håndværk med garanti

Hos Lykkebo leverer vi god service og godt håndværk til alle vores kunder. Vi lægger en stor ære i at udføre vores arbejde og har derfor stort fokus på at det bliver gjort håndværksmæssigt korrekt. Vi er tilknyttet “Håndværkets Ankenævn” Som betyder at vores kunder derved er dækket af garantiordningen.

blank

Vores kunder betyder meget for os, og derfor gør vi meget ud af at udføre vores arbejde ordentligt. Vi kan se at det betyder meget for vores kunder og vi er derfor rigtig stolte over at være kåret som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi yder en god service og står altid klar med råd og vejledning, til vores kunder, såvel som potentielle kunder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi står klar til at hjælpe

Skal gulvfirmaet Lykkebo være dit personlige gulvfirma i Havdrup? Vi giver et udspecificeret tilbud som holder hele vejen, uden ekstra udgifter.

Kontakt os på telefon 81 81 38 32  og lad os få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Her kan vi også råde og vejlede dig, samt besvare alle dine spørgsmål. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder her på siden. Det tager ganske få minutter og vi bestræber os på at sende et tilbud afsted til dig indenfor 48 timer.

blank