Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Helsinge. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Helsinge – Giv de gamle gulve nyt liv

Bor du i Helsinge og er dine gamle gulve blevet slidte og kedelige at se på? Så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe med at give dem nyt liv. Vores dygtige gulvmænd har mange års erfaring og stor ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling. Vi giver altid vores kunder en god service og et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde, som sikrer dig et flot slutresultat du kan nyde i mange år frem.

Vi står klar til at råde og vejlede dig, så dine gulve får den helt rigtige behandling og det udseende du altid har drømt om. Vi har fokus på kvalitetsarbejde og kundetilfredshed og gør alt for at du som kunde, får det bedste resultat.

Kontakt os allerede i dag på telefon 81 81 38 32 og hør hvad vi kan gøre for dig og dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Det tager ganske få minutter og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud. Det er både gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper

Inden man kan begynde at slibe et gulv, er det vigtigt at være bevidst om selve gulvtypen. Trægulv er et levende materiale og der er ikke to gulve der er ens. Det er derfor vigtigt at sikre at kundens gulv tåler afslibning og behandling. Nogle gulvtyper tåler overhoved ikke afslibning og andre kan have nogle udfordringer, der gør at det kræver særlig behandling eller at Lykkebo desværre ikke kan tilbyde deres hjælp. Det kan også være at gulvet allerede har fået udført maks antal afslibninger.

Der er overordnet 3 gulvtyper, laminat, lamelparket og massivt trægulv.

Laminat

Laminatgulve er en nem gulvtype at vedligeholde og ligner ved første øjekast træ. I virkeligheden har gulvet et opbygning af mange lag papir, med en overflade bestående af plast. På grund af laminatgulves opbygning er det ikke muligt at slibe og behandle det, da afslibningen vil ødelægge plast overfladen og derved ødelægge gulvets opbygning.

Lamelparket

Lamelparket har samme opbygning af flere lag, men her består lagene af krydsfinerplader eller spånplader, belagt med en overflade af massivt træ. Det afgørende for om et lamelparketgulv tåler afslibning er hvor tykt slidlaget bestående af massivt træ er. Som tommelfingerregel siger man at lamelparket kan tåle at blive slebet to gange, men der findes også billigere varianter på markedet, som kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Er man rigtig heldig kan man have et lamelparketgulv, med et utrolig højt slidlag, som vil kunne tåle afslibninger helt op til 6 gange.

Massivt trægulv

Den sidste og mest hårdføre gulvtype er det massive trægulv. Her består gulvet af massive planker af træ, uden nogle andre tilsætninger. Det afgørende for om vi kan afslibe gulvet er om det har nogle udfordringer eller allerede har fået udført maksimal antal afslibninger. Som udgangspunkt kan et trægulv tåle et utal af afslibninger og behandlinger, inden det er slidt ned.

blank

Afslibning af gulvet

Når vi har sikret os at gulvene i dit hjem i Helsinge tåler afslibning, skal vi i gang med at afslibe gulvene. Her bliver gulvene altid afslebet 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af, så du får et flot og ens slutresultat, der ikke ser halvfærdigt ud. Vi starter med at slibe gulvet med en grov type sandpapir, som er med til at fjerne det gamle lag af behandling, som gulvet har fået. Dernæst afslutter vi afslibningen med en finere type sandpapir, som er med til at give en flot afsluttende slibning, som også gør det nemmere for os at give det ønskede resultat.

Forskellige gulvbehandlinger

Når gulvet er slebet skal der tages stilling til hvilket behandlet det skal have. Det er vigtigt at vælge den behandlingstype som passer bedst til kunden, herunder hvor slidstærkt det skal være, samt hvor meget tid man ønsker at bruge på at vedligeholde det.

Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige behandlingstyper, som udover at have en forskellige grad af slidstyrke også kan give gulvet forskelligt udseende. Vi står naturligvis klar til at råde og vejlede, så du som kunde finder den helt rigtige løsning til dine gulve i dit hjem i Helsinge.

Lakering

Lakering er den behandlingstype som rigtig mange af vores kunder vælger. Den giver et slidstærkt resultat og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken danner en beskyttende hinde på gulvet, som forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvets overflade og efterlade grimme mærker.

blank

Som standardlakering udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Vi kan hos Lykkebo tilbyde forskellige special lakker, som kan give dit trægulv det slutresultat, du altid har drømt om. Når gulvet er blevet lakeret 3 gange, udlægger vi et afsluttende slidlag, som gør det muligt at netpolere eller udlægge et nyt lag toplak, hiv s der med tiden skulle opstå overfladeridser.

Oliebehandling

Vælger man oliebehandling, får man et gulv med en mat glød og træets åre, bliver mere fremhævede. Oliebehandling kræver dog at man er bevidst om at skulle vedligeholde gulvet en del, i form af genoliering i takt med at gulvet slides. Vælger man oliebehandling, vil det også være noget dyrere end lak, da det kræver at gulvet bliver slebet ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien kan nemlig ikke rette overfladen på samme måde som lak.

Er man helt vild med den matte glød og træets fremhævede åre, er oliebehandling det rette valg. Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier, som kan give gulvet i dit hjem i Helsinge et mørkere eller lysere udseende. Om du ønsker det, kan vi også få dit gulv til at ligne drivtømmer.

Ludbehandling

Ønsker du i stedet et lidt billigere alternativ til lakering og oliebehandling og er du mere til det rå og naturlige udsende, så er ludbehandling det helt rigtige til dine gulve. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Godt håndværk med garanti

Hos gulvfirmaet Lykkebo gør vi alt for at give alle vores kunder den bedste service og naturligvis et godt håndværk. Vi lægger en stor ære i at udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt og giver vores kunder det ønskede slutresultat. Vi kan stå inde for vores arbejde og som noget ekstra er vores privatkunder dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. Derved får vores kunder stillet garanti for godt håndværk, som er udført korrekt.

gulvmand helsinge

Vi udfører altid vores arbejde til perfektion og leverer altid et resultat som vi kan mærke vores kunder er tilfredse med. Vi er derfor også rigtig stolte over at være kåret som et af Danmarks bedste gulvfirmaer på trustpilot. Vi yder en rigtig god service og står altid klar med råd og vejledning, til nye, såvel som tidligere kunder.

Fagmand eller gør-det-selv?

Gulvafslibning er ikke noget man bare lige kaster sig ud i, hvis man vil være sikret et ordentlig resultat. Har man ikke prøvet at arbejde med en slibemaskine før og ved hvordan den virker, kan det nemt resultere i “kutterslag” som er bølgelignende mærker, som slibemaskinen efterlader i træet. Det er nemlig sværere end som så, at opnå en fuldstændig jævn afslibning.

Det er ikke kun afslibningen, som kan være problematisk, også efterbehandlingen kan volde problemer, hvis man ikke er vant til at arbejde med de forskellige olie og lak typer. Gulvbehandlingerne giver vidt forskellige resultater, både i udtryk, tone, slidstyrke og vedligeholdelse. Du kan derfor nemt gå hen og blive slemt skuffet over resultat. Det er samtidig værd at nævne at det ikke er helt billigt at ordne sine gulve selv.

Man skal eksempelvis ud og leje slibemaskine, kantsliber, slibebånd og købe efterbehandlings materialer i form af olier eller lakker. Så hvis der alligevel skal bruges en masse penge på at få ordnet gulvene, så vil det at hyre en professionel gulvmand som oftest være den løsning der bedst kan betale sig – både økonomisk, tidsmæssigt og rent æstetisk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Overlad trygt dine gulve til os

Gulvfirmaet Lykkebo passer godt på dit hjem og giver dine gulve den helt rette behandling. Vi opmåler med laser, så du er sikret kun at skulle betale for de antal kvadratmeter gulv som vi behandler. Vi udfører håndværksmæssigt korrekt gulvarbejde og lytter altid til dine ønsker for slutresultatet, i dit hjem i Helsinge.

Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at få en snak med dig om dine gulve. Vi hjælper naturligvis også med råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Det er både gratis og uforpligtende og tager kun få minutter.

gulvfirma helsinge