Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Helsingør. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Helsingør – Vi står klar til at hjælpe med dit næste gulvprojekt

Gulvene i ens hjem er med til at danne rammen for det helhedsindtryk man får af hjemmets stil. Bor du i Helsingør og synes du ikke rigtig, at dine trægulve har det udseende, som passer ind i din stil, så skal du kontakte Gulvfirmaet Lykkebo. Vi står klar til at hjælpe med dit næste gulvprojekt og har mange års erfaring og ekspertise indenfor gulve.

Uanset om du ved hvordan dine gulve skal se ud eller du har bruge for lidt hjælp og rådgivning, er vi klar til at hjælpe. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med os, om hvad vi kan gøre for dig og dine gulve i dit hjem i Helsingør. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det tager ganske få minutter og vi vender tilbage med et skriftligt tilbud indenfor 24 timer. Det er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af trægulve

Inden vi påbegynder vores arbejde, undersøger og vurderer vi dine gulve, så vi er sikre på, at de kan tåle at blive slebet. Samtidig undersøger vi også for, om der er andre udfordringer som skulle gøre, at vi ikke kan slibe dine gulve.

Laminatgulve kan fx hverken tåle at blive slebet eller behandlet, hvilket skyldes at gulvet er opbygget af flere lag papir med en overflade af plast. Begynder man at slibe på denne type gulv, vil det ødelægge plastoverfladen og gulvet vil skulle udskiftes. Har du derfor laminatgulv, kan vi desværre ikke tilbyde nogen former for behandling.

Lamelparketgulve vil som udgangspunkt kunne tåle at blive slebet et par gange. Denne gulvtype er som laminatgulve opbygget af flere lag, her af spånplader eller krydsfiner og har en overflade bestående af massivt træ. Som udgangspunkt siger man, at et lamelparketgulv kan tåle at blive slebet to gange. Det afgørende er dog hvor tykt slidlaget er, altså det øverste lag bestående af massivt træ. Jo tykkere et slidlag gulvet har, jo flere gange vil gulvet kunne tåle at blive slebet, og i nogle tilfælde er det helt op til seks gange.

Massivt trægulv består af planker af træ, og vil derfor som udgangspunkt kunne tåle at blive slebet et utal af gange.

slibning af gulve

Uanset om du har lamelparketgulv eller massivt plankegulv undersøger vi gulvet hos hver enkelt kunde. Træ er et levende materiale, og det kan derfor variere meget hvordan gulvet ser ud, og om det har nogle udfordringer, som gør vi ikke kan slibe og behandle det. Samtidig undersøger vi også gulvet for at sikre, at det ikke er blevet afslebet det maksimale antal gange, og vi derved vil ødelægge gulvet ved at give det en afslibning mere.

Behandling til trægulve

Når gulvene er blevet slebet, er det tid til at finde ud af hvilken form for behandling, man ønsker til sit gulv, så det igen fremstår som nyt. Her er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvor slidstærkt man ønsker gulvet og hvor meget tid, der skal anvendes til vedligeholdelse.

Lakering er den mest slidstærke løsning, som samtidig er med til at gøre rengøringen af gulvene nem og overskuelig. Hos Lykkebo kan vi tilbyde et stort udvalg af special lak, som kan være med til at give dine gulve et anderledes look. Når vi er færdige med at lakere, lægger vi et afsluttende slidlag, som sikrer, at gulvet har en god slidstyrke, samtidig med at det bliver muligt at både netpolere eller lægge et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå overfladeridser.

lakering af gulv i helsingør

Oliebehandling er til dig, der ønsker et gulv med en fantastisk glød, en masse spil og fremhævede åre. Det er dog vigtigt at gøre opmærksom på, at oliebehandlede trægulve i takt med at de slides vil kræve en del vedligeholdelse i form af genoliering.

Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier, som gør det muligt for dig som kunde at vælge at få dit gulv gjort enten lysere eller mørkere. Vi kan endda også få dit gulv til at ligne drivtømmer, hvis du ønsker det.

Ludbehandling er et billigere alternativ til lakering og oliebehandling. Her vil gulvet fremstå mere råt og naturligt, når det er færdigbehandlet. Ludbehandling består i, at gulvet vaskes over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering.

Inden gulvet tages i brug, og bliver udsat for skidt og snavs, anbefales det, at det vaskes over 10-15 gange for at sikre, at det er mættet godt med sæbevand. Ved at mætte trægulvet, dannes der en beskyttende hinde, som forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i gulvet, samtidig med at træets naturlige gulningsproces stoppes. Trægulvet vedligeholdes ved vask med sæbespåner for at opretholde den beskyttende hinde og holde trægulvet mættet med sæbevand.

Miljøvenlige kvalitetsprodukter

Hos gulvfirmaet Lykkebo har vi valgt kun at anvende og arbejde med miljøvenlige kvalitetsprodukter, som er med til at passe på miljøet. På den måde sikrer vi ikke blot miljøet, men vi er også med til at passe på os selv, dig og dit indeklima i dit hjem i Helsingør. Alle vores lakker og olier er miljøvenlige og overholder alle internationale miljøkrav. Vi anvender herunder produkter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaseret kvalitetslak. Dette er blandt andet med til at sikre, at dine gulve får den bedst mulige behandling.

Få flotte gulve til en god pris

Der findes mange gulvfirmaer i Helsingør og omegn, og priserne hos de forskellige kan være meget varierende. Gulvfirmaet Lykkebo er hverken de dyreste eller de billigste på markedet, men vi går efter at være de bedste. Vi sikrer altid vores kunder topkvalitet, når det kommer til slibning og behandling af trægulve. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og bruger den nødvendige tid for at give dig det det bedste slutresultat, når det gælder gulvafslibning i Helsingør.

gulvmand helsingoer

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud, hvor du kan se de opgaver vi skal udføre, de produkter vi vil anvende samt den endelige pris på at få ordnet gulve. Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, vil det kræve mere tid fra vores side, og derfor også få en indvirkning på prisen. Det samme gør sig gældende med den behandlingstype, du vælger. Oliebehandling vil som oftest være dyrere end lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor, som olien ikke er i stand til at rette op på på samme måde som lak.

Da vi altid undersøger kundens gulv, vil vi allerede her vide hvor meget ekstraarbejde, der ligger foran os, og vi vil derfor kunne skrive det ind i det tilbud, vi sender til dig. Derved er der ingen uforudsete udgifter, som du ikke er blevet gjort bekendt med, inden vi starter arbejdet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Få en professionel gulvafslibning Helsingør

Skal du have ordnet dine gulve i Helsingør, så står gulvfirmaet Lykkebo klar. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med os om, hvad vi kan gøre for dig, eller få råd og vejledning fra en af vores kompetente medarbejdere. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Så sender vi dig et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

gulvfirma helsingoer