Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Herlev. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Herlev – Giv dine gulve et opfrisket udseende

Bor du i Herlev og trænger dine gulve til at blive opfrisket? Så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har flere års erfaring og stor ekspertise indenfor afslibning og behandling af gulve. Vi har stort fokus på at levere en god service til vores kunder, samt udføre korrekt håndværksmæssigt kvalitetsarbejde.

Hos Lykkebo tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning og behandling af dine gulve. Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til at besvare dine spørgsmål, samt råde og vejlede dig, så du får det resultat, du altid har drømt om. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi ringe dig op eller sende dig et skriftligt tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Tåler gulvet afslibning?

Inden vi påbegynder vores arbejde med trægulvet i dit hjem, er det vigtigt for os at vi ved hvilken gulvtype der er tale om. Det er nemlig ikke alle gulvtyper der tåler afslibning, og nogle gulve har nogle udfordringer, som gør vi ikke kan tilbyde vores hjælpe. Gulvet kan også allerede have opnået maksimal antal afslibninger.

Laminatgulv, er en gulvtype, som er meget udbredt, som men vi desværre ikke kan tilbyde nogle former for behandling eller afslibning til. Laminatgulve er fremstillet af flere lag papir, med en overflade bestående af plast. Begynder man at slibe på denne type gulv, vil det ødelægge mere end det vil gavne.

Lamelparket gulv er på samme måde som laminatgulve opbygget af flere lag. Forskellen er dog at lamelparket er opbygget af krydsfiner eller spånplader, med et toplag/slidlag bestående af massivt træ. Som udgangspunkt siger man at lamelparket kan tåle at blive slebet to gange, men det afgørende her er slidlaget. Har gulvet et tyndt slidlag, kan det måske kun tåle at blive slebet og behandlet en enkelt gang, hvorimod hvis det har en højt slidlag, vil kunne tåle at blive slebet op til hele 6 gange.

Massivt trægulv er den mest hårdføre af de tre nævnte gulvtyper og består som navnet antyder af massive planker af træ. Denne gulvtype kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Hvilken overfladebehandling skal man vælge?

Når gulvet er blevet slebet skal det have behandling, for at undgå at der kommer pletter og at det bliver grimt på grund af væske, skidt og snavs. Når man overfladebehandler gulvet efter afslibning danner man en beskyttende hinde, som kan sikre at man ikke får grimme mærker og pletter, samtidig med at det bliver nemt for dig at holde rent. Lykkebo kan overordnet tilbyde 3 forskellige behandlingstyper, som hver især giver gulvet forskelligt udseende.

I valget af overfladebehandling er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet, og samtidig hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Vælger man at gå sine trægulve lakeret, får man et gulv med en høj slidstyrke, som samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og danner en beskyttende hinde, som forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved valg af vores standardlakering.

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikre en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller givet det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser. Næste gang gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre, og det vil også betyde at behandlingen vil være væsentlig billigere.

Oliebehandling

Oliebehandling giver trægulvet en flot glød, en masse spil og træets naturlige åre vil blive fremhævet. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i takt med at gulvet slides, i form af genoliering.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et lysere eller mørkere udseende, eller endda få det til at ligne drivtømmer med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde.

Ludbehandling

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Vi passer på miljøet med miljømærkede kvalitetsprodukter

Trægulve er et levende materiale og det er derfor vigtigt at de bliver passet godt på og bliver behandlet med de bedste produkter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter, som samtidig er miljøvenlige. På den måde sikre vi i udførelsen af vores arbejde, at vi passer godt på miljøet, os selv, og ikke mindst dit hjem og indeklima. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder alle de internationale miljølovkrav.

Vi sikrer vores kunder godt håndværk med garanti

Hos gulvfirmaet Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en stor ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. For at kunne give vores kunder et flot resultat kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Vi afsætter altid god tid til hver enkelt opgave, for at sikre at kunden får det ønskede resultat, som samtidig er udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi sliber altid gulvene 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning.

Vi vil gerne sikre vores privatkunder bedst muligt og vælger du os som dit personlige gulvfirma i Herlev, er du dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. Derved sikres du som kunde, at du har fået udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler rent håndværksmæssigt.

Vi vil gerne være dit personlige gulvfirma i Herlev

Skal dine gulve friskes op eller have nyt udseende, så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og samtidig give dig råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende.

Facebook Bedømmelse
4.9