Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Hillerød. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Hillerød – Vi giver dig gulve så flotte som nye

Bor du i Hillerød og er dine gulve kedelige og slidte at se på, så skal du kontakte Gulvfirmaet Lykkebo. Vores faglærte gulvmænd har mange års erfaring og ekspertise indenfor trægulve og gulvafslibning, så du er sikret et godt resultat. Vi giver en god service og rådgiver dig til, hvordan dine gulve får den bedst mulige behandling.

Lykkebo tilbyder dig som gulvfirma i Hillerød et gratis og uforpligtende tilbud med en gulvafslibning pris, med skriftligt svar indenfor 24 timer. Vi hjælper dig med at få det fulde overblik over hvilken behandling, der passer bedst til netop dine gulve. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning om gulvafslibning i Hillerød, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor – så ringer vi dig op og giver dig vores pris på behandling af dine gulve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning

Inden vi påbegynder arbejdet med at slibe og behandle dine gulve i din bolig, skal din gulvmand i Hillerød først være helt klar over hvilken gulvtype, der er tale om. Dette er nemlig altafgørende for hvilken afslibning gulvet skal have og om gulvet overhovedet tåler at blive slebet.

gulvafhoevling i hilleroed

Laminatgulve har udseende som trægulv, men består i virkeligheden af en masse lag papir belagt med en plastoverflade, der derved gør, at gulvet hverken tåler afslibning eller behandling. Har du derfor et laminatgulv, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for afslibning eller behandling. Løsningen med laminatgulve, vil være at købe et nyt.

Lamelparketgulve er som laminatgulve opbygget af flere lag, her består lagene dog af spånplader eller krydsfiner, hvoraf det øverste lag er fremstillet i massivt træ. Denne gulvtype tåler som udgangspunkt afslibning, men det er tykkelsen på slidlaget, der er afgørende for, hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Som regel siger man, at lamelparketgulve kan tåle at blive slebet 2 gange, men har man et gulv med et meget højt slidlag, kan man være heldig, at det kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv er den mest slidstærke af de nævnte gulvtyper, og består af massive planker af træ. Derved kan trægulve af denne type tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

Har du enten lamelparket eller massivt trægulv, som vi kan tilbyde behandling af, er det vigtigt for os at undersøge gulvet, inden vi påbegynder arbejdet. Da trægulve er levende materiale, er der ikke to gulve, der er ens, og vi vurderer derfor behandlingsmulighederne, da der kan være uforudsete udfordringer, som gør, at gulvet kræver anden behandling end den oprindelige. Samtidig kan gulvet også have opnået sine maksimal antal afslibninger.

Vi passer på dig og miljøet med miljøvenlige kvalitetsprodukter

Trægulve er et levende materiale – og det er derfor vigtigt, at de bliver behandlet med de bedste produkter. Lykkebos gulvmand Hillerød har valgt at anvende ordentlige, miljøvenlige kvalitetsprodukter. Dette er med til at sikre, at vi passer på miljøet, os selv og ikke mindst dig og indeklimaet i dit hjem i Hillerød. Vores olier og lakker er alle miljøvenlige og overholder de internationale miljølovkrav. Vi anvender kvalitetsprodukter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaseret kvalitetslak. Herunder anvender vi blandt andet en vandbaseret 2-komponetslak, som er lidt dyrere i pris end vores standardlak, men den er med til at give gulvet et flottere slutresultat, samtidig med at gulvet bliver særdeles slidstærkt.

Gulvbehandlinger

Uanset hvordan du ønsker dit gulv skal ende ud med at se ud, kan Gulvfirmaet Lykkebo med garanti hjælpe dig. Afhængig af din gulvtype, findes der 3 forskellige behandlingstyper, som du kan vælge mellem. De forskellige behandlingstyper giver hver især et forskelligt udseende og forskellige farvepaletmuligheder. Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt ens trægulv skal være og hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse, inden man beslutter hvilken behandlingstype ens trægulv skal have.

Lakering

Ønsker man et gulv med en høj slidstyrke og som kræver minimal vedligeholdelse, kan vi anbefale, at man vælger at få lakeret sit trægulv. Spilder man væske på et lakeret trægulv, vil det som udgangspunkt ligge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved vores standardlakering.

lakering af nyt gulv hilleroed

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag. Det er med til at sikre den gode slidstyrke og gør det samtidig muligt for dig som kunde at netpolere dit gulv eller give det et nyt lag toplak. På den måde slipper du for at slibe hele gulvet ned ved små overfladeridser i gulvet. Næste gang Gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre – og det vil også betyde, at behandlingen vil være væsentlig billigere.

Oliebehandling

Ønsker man i stedet et gulv med en masse spil, fremhævede åre og en fantastisk glød, så skal man vælge at få oliebehandlet sine gulve. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering – og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i form af genoliering at vælge denne behandlingstype.

Prisen på en oliebehandling vil som udgangspunkt også være dyrere end en lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde som lak kan.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et enten lysere eller mørkere udseende med en af de mange indfarvningsolier, vi kan tilbyde. Så skal dit trægulv i dit hjem i Hillerød have et helt nyt udseende, så er oliebehandling en god løsning.

Ludbehandling

Er man mere til et råt og naturligt trægulv, som samtidig er et billigere alternativ til olie og lak, kan vi anbefale, at man ludbehandler sine gulve. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering. Ved at vaske gulvet med denne sæbeblanding, går man ind og stopper træets naturlige gulningsproces. Det anbefales, hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men i sidste ende er det givet godt ud. Det sikre nemlig, at gulvet er mættet med sæbevand, inden det bliver udsat for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet, og som samtidig gør det nemt at rengøre og vedligeholde.

Uanset hvilken behandling du vælger til dine trægulve, står vi klar til at råde og vejlede. Herunder snakker vi også med dig om de forskellige fordele og ulemper, der er ved de forskellige behandlingstyper.

Lykkebo giver dig et fair og ærligt tilbud

Der findes mange gulvfirmaer omkring Hillerød, og priserne hos de forskellige kan være meget varierende. Gulvfirmaet Lykkebo er hverken det dyreste eller det billigste på markedet, men vi går efter at være de bedste. Vi sikrer altid vores kunder topkvalitet, når det kommer til slibning og behandling af trægulve. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og bruger den nødvendige tid for at give dig det det bedste slutresultat.

vores gulvmand i hilleroed

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud, hvor du specificeret kan se de opgaver vi skal udføre, de produkter vi anvender samt den endelige pris på at få ordnet gulve.

Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, vil det kræve mere tid fra vores side, og derfor også få en indvirkning på prisen. Det samme gør sig gældende med den behandlingstype, du vælger. Oliebehandling vil som oftest være dyrere end lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor, som olien ikke er i stand til at rette op på på samme måde som lak. Da vi altid undersøger kundens gulv, vil vi allerede her vide hvor meget ekstraarbejde, der ligger foran os. Og vi vil derfor kunne skrive det ind i det tilbud, vi sender til dig. Derved er der ingen uforudsete udgifter, som du ikke er blevet gjort bekendt med, inden vi starter arbejdet.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Din gulvmand i Hillerød kan hjælpe dig uanset størrelsen på dit projekt

Gulvfirma Lykkebo kan hjælpe dig, uanset hvor stort eller hvor lille dit gulvprojekt er. Vi dækker hele Hillerød, og du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med råd og vejledning, om hvad vi kan gøre for dig. Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi svarer gerne på alle dine spørgsmål, så vi er sikre på, at du ender ud med det slutresultat, du altid har drømt om. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at sende dig et skriftligt tilbud indenfor 24 timer.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at give dit hjem i Hillerød et forfriskende pust med flotte nybehandlede gulve.

gulvfirma hillerød