Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Holte. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Holte – Fokus på god kvalitet

Bor du i Holte og trænger dine gulve til at blive frisket op, så er Gulvfirmaet Lykkebo det helt rigtige valg. Vores faglært og dygtige gulvmænd har mange års erfaring og ekspertise indenfor trægulve, og udfører deres arbejde til perfektion, med sans for detaljen. Vi giver en god service, og rådgiver dig til hvordan dine gulve får den bedst mulige behandling.

Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder dig i Holte et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning, med skriftligt svar indenfor 48 timer. Vi giver dig det fulde overblik over det samlede arbejde, som vi udfører. Har du spørgsmål eller brug for vejledning står vi klar til at hjælpe, så dine gulve får den rette behandling. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller du kan udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor, så ringer vi dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af trægulvet

Inden vi påbegynder arbejdet med dine gulve, sikre vi os at det er en gulvtype som kan tåle at blive slebet og behandlet. Da trægulve er et levende materiale, er der aldrig to kunder som har det samme gulv. Derfor er det vigtigt for os at vurdere hvad hvert enkelt gulv kan tåle og om vi overhoved kan tilbyde afslibning. På den måde sikre vi dig som kunde at dit gulv får lige den behandling det har brug for.

Laminatgulv er en nem og vedligeholdelsesfri gulvtype, der har udseende som trægulv, men i virkeligheden består af mange lag papir, belagt med en plastoverflade. Dette betyder samtidig at vi hos Lykkebo desværre ikke kan tilbyde nogle former for afslibning eller behandling, da det vil ødelægge gulvet.

Lamelparket gulv er som med laminatgulv opbygget af flere lag, her består de dig af spånplader eller krydsfiner, som er afsluttet med et toplag bestående af massivt træ. Som udgangspunkt kan denne gulvtype sagtens tåle at blive slebet og behandlet, det afgørende er dog hvor tykt slidlaget er. Som regel kan et lamelparket gulv tåle at blive slebet og behandlet 2 gange, men der findes også gulve, som har et meget højt slidlag og derved kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv er den mest slidstærke gulvtype og består af massive planker af træ. Denne gulvtype, vil som udgangspunkt kunne tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

Hos Lykkebo kan vi tilbyde dig behandling af dit trægulv, hvis du har lamelparket eller massivt trægulv, vi undersøger dog gulvet inden påbegyndt arbejde, for at sikre at der ikke er uforudsete udfordringer, eller at gulvet mod forventning skulle have opnået sine maksimale antal afslibninger.

slibning af gulve

Behandling af det nyafslebede gulv

Når vi har slebet gulvet, skal det have en form for behandling, for at lægge en beskyttende hinde som gør at gulvet kan holde i mange år. Uanset hvordan du ønsker dit gulv skal se ud, kan Lykkebo med garanti hjælpe dig. Vi kan tilbyde 3 forskellige behandlingstyper, som hver især giver forskelligt udseende. Det er vigtigt når man skal vælge behandling til det nyslebede gulv, at man gør sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker sit gulv, og samtidig hvor meget tid man vil bruge på at vedligeholde det.

Lakering – Slidstærke gulve

Ønsker du et gulv, som ikke er så sart og kan holde til en masse, så skal du vælge at få det lakeret. Lakeringen er med til at give en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ned og ligger sig som et beskyttende lag på trægulvet, og forhindre derved skidt og snavs i at trænge ned.

Som standardlakering hos gulvfirmaet Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Ønsker du et endnu højere slidlag til dit trægulv, kan vi anbefale dig at få lakeret dine trægulve med vores 2-komponentslak. Prisen ved denne er dog en anelse højere end vores standardlakering, men til gengæld får du også en højere slidstyrke på dine gulve.

Når vi er færdige med at lakere dine gulve, udlægger vi et afsluttende slidlag. Det er med til at sikre en god slidstyrke og samtidig gøre det muligt for dig at netpolere gulvet eller give gulvet et nyt lag toplak, hvis der skulle komme små overfladeridser i gulvet.

gulvlakering i holte

Oliebehandling – Trægulve med en flot glød og en masse spil

Er du til gulve som har fremhævede åre, masser spil og glød, så skal du vælge at få oliebehandlet dine gulve. Det er dog vigtigt hvis man vælger denne behandlingstype at være opmærksom på at trægulvet vil have en lavere slidstyrke end et lakeret trægulv, og det vil samtidig også kræve en del vedligeholdelse i form af genoliering.

Vælger du oliebehandling, er det muligt at give dit trægulv et enten lysere eller mørkere udseende, med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde. Ønsker du derfor at dit trægulv i Holte skal have et helt andet udseende end før, så er oliebehandling den rette løsning.

Prisen på en oliebehandling vil som udgangspunkt være dyrere end hvis man vælger at få lakeret sit gulv, hvilket skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien er nemlig ikke i stand til at rette gulvet op, på samme måde som lak.

Ludbehandling – Naturligt og råt trægulv

Er du mere til et råt og naturligt trægulv, kan vi anbefale ludbehandling. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering. Ved at vaske gulvet med denne sæbeblanding, går man ind og stopper træets naturlige gulnings proces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men i sidste ende er det givet godt ud. Det sikre nemlig at gulvet er mættet med sæbevand, inden det bliver udsat for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet, og som samtidig gør det nemt at rengøre og vedligeholde.

Uanset hvilken behandling du vælger eller går med tanker om til dine trægulve i dit hjem i Holte, så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at råde og vejlede. Vi snakker med dig om de forskellige fordele og ulemper der kan være forbundet med de forskellige behandlingstyper i forhold til netop dit gulv.

Vi anvender kvalitetsprodukter som passer på miljøet

Trægulve er et levende materiale og det er derfor vigtigt at de bliver passet godt på og bliver behandlet med de bedste produkter. Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi valgt at anvende ordentlige miljøvenlige kvalitetsprodukter, som er med til at sikre at vi passer på miljøet, os selv og ikke mindst dig og indeklimaet i dit hjem i Holte. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder de internationale miljølovkrav.

gulvmand i holte

Vi anvender kvalitetsprodukter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaseret kvalitetslak. Herunder anvender vi blandt andet en vandbaseret 2-komponetslak, som er lidt dyrere i pris, end vores standardlak, men den er med til at give gulvet et flottere slutresultat, samtidig med at gulvet bliver særdeles slidstærkt.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe med dine gulve i Holte

Uanset om det er alle gulvene i huset der skal opfriskes eller der blot er tale om et enkelt rum, så står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi sikrer vores kunder den bedste kvalitet, når det kommer kommer til afslibning og behandling og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi bruger den nødvendige tid, for at give dig som kunde det bedste slutresultat.

Vi tilbyder dig i Holte et tilbud på det arbejde der skal udføres, hvor du specificeret kan se de opgaver vi skal udfører, de produkter vi anvender, samt den endelige pris på at få ordnet gulve.

gulvspecialist i holte

Skal Lykkebo være din personlige gulvmand i Holte, så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32, til en snak om hvad vi kan gøre for dig, samt hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning. Du kan også blot udfylde vores tilbudsformular her. Det tager ganske kort tid og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at sende et skriftligt svar indenfor 48 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at give dit hjem i Holte et opfrisket udseende med nybehandlede gulve.

gulvfirma holte