Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Hornbæk. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Få fornyet dit gulv med gulvafslibning i Hornbæk

Bor du i Hornbæk eller omegn? Og leder du efter et kompetent og erfarent gulvfirma? Så kan Gulvfirmaet Lykkebo tilbyde dig gulvafslibning i Hornbæk og omegn. Med en grundig gulvafslibning kan du forny dit gulv uden at skulle skifte det ud. Og når du får slebet dit gulv, kan du give det et helt nyt udseende. Dette inkluderer blandt andet afhøvlingen og efterbehandlingen.

 

Få gulvafslibning i Hornbæk med gulvbehandling

Gulvfirmaet Lykkebo har mange års erfaring indenfor de forskellige gulvbehandlinger, hvilket inkluderer ludbehandling, oliebehandling, lakbehandling, gulvlægning og gulvafslibning i Hornbæk og resten af Nordsjælland.

Så hvis du har brug for en virksomhed, som kan hjælpe dig med en af de ovenstående behandlinger, kan du roligt kontakte os, og dermed modtage et uforpligtende tilbud. Her i virksomheden har vi et utroligt højt fokus på kvalitet og service, og vi står dermed klar til at rådgive og vejlede dig gennem hele processen.

Ring til os på 81 81 38 32 eller gør brug af vores kontaktformular, hvor du vil modtage et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige former for gulve samt behandlinger

Når du har taget kontakt til os, og aftalen er faldet på plads, går vi med det samme i gang med vores arbejde. Vores proces starter ud med en samtale, hvor vi i samarbejde finder ud af dine gulvtyper og hvad de dermed har brug for af behandlingsformer.

Nogle gulve har tidligere været igennem en slibning og kan derfor ikke klare mere, andre gulve har brug for en helt anden type af gulvbehandling end du måske tror. Når man får slebet sine gulve, kan man ofte få det gjort tre gange gennem gulvets levetid – afhængigt af gulvets alder, slitage og materiale.

Når vi har fået styr på type og behandling, påbegynder vi gulvafslibningen. Dette inkluderer bl.a. retning af skævt gulv, afslibning med en grov type sandpapir og derefter med en finere for et skarpt og pænere resultat.

Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder også gulvafslibning i Hornbæk

De typer af gulve, som godt kan tåle gulvafslibning er lamelparketgulv og massivt trægulv, og hvis du er i tvivl om, hvad dit gulv består af kan du altid kontakte os for en konsultation eller en snak på 81 81 38 32

Lamelparketgulv er en blanding mellem lamelgulv og massivt træ. Gulvet er opbygget på spånplader eller krydsfiner, hvor det øverste lag består af massivt træ. Herunder er det kun det øverste lag af det massive træ, som kan tåle afslibningen. 

Massivt trægulv er lavet udelukkende af træ, og det kan derfor tåle en hel del. Så hvis du har brug for en gulvafslibning i Hornbæk eller omegn, så er du altid velkommen til at ringe til os direkte på 81 81 38 32 eller kontakte os via vores kontaktformular.

 

De forskellige behandlingsmetoder til dine gulve

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi adskillige former for gulvbehandlinger, som dit gulv vil have gavn af efter din gulvafslibning. Der findes nemlig forskellige former alt efter slitage, type og udseende, som du kan vælge mellem – læs mere om disse gulvbehandlinger herunder.

Gulvlakering er ofte den mest valgte, og dermed også mest eftertragtede behandling som vores kunder går efter. Dette er blandt andet på grund af lakeringen, som hjælper dit gulv med de mange års slitage, og så kræver det efterfølgende minimal vedligeholdelse i forbindelse med rengøring m.m. Ved gulvlakering giver vi gulvet en beskyttende overflade i form af en hinde, der er med til at forhindre at skidt, pletter eller spildte sager sidder fast på gulvet og dermed også at væske binder sig til gulvet.

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo gør vi brug af en standard vandbaseret lak som bliver lagt i tre lag for at give gulvet den beskyttende hinde. Derefter afslutter vi med et slidlag, som giver et godt finish til dit trægulv. Dette afsluttende lag er også med til at åbne muligheder for netpolering eller et nyt lag af lakering, hvis der skulle opstå ridser eller mærker på gulvoverfladen.

Vi har forskellige former for gulvlakering på lager, så du helt selv kan vælge efter smag eller behag. Ved påbegyndelsen af vores gulvbehandling, vil du blive taget med ind over processen, så du selv kan være med til at vælge udseendet på det afsluttende resultat.

Læs mere om lakering af gulve her.

traegulvs lakering og gulvafslibning hornbæk

Oliebehandling er en anden form for behandling, der kan give en hel anden form for glød og udseende til dit trægulv. Hvis du vælger at gøre brug af oliebehandling ved din gulvafslibning i Hornbæk, kan vi her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyde dig et stort sortiment af indfarvningsolier, som kan reflektere det design og den stil, du ønsker, at din bolig skal have. Dette inkluderer blandt andet mørkere og lysere olier samt en olie, der kan få dit gulv til at ligne drivtømmer.

Hvis man synes, at oliebehandling er den perfekte behandlingsform til sine gulve, er der et par ting, man skal være bevidst om. Dette involverer blandt andet, at oliebehandling giver en lavere slidstyrke til ens gulve end lakbehandlingen gør. Derfor kræver oliebehandling mere vedligeholdelse og rengøring gennem årene for at holde det pænt og rent. En oliebehandling ligger generelt også i en højere prisklasse end en lakering. Dette skyldes, at ens gulv skal slibes yderligere for at opnå det ønskede resultat.

Læs mere om oliebehandling af gulve her.

 

Ludbehandling er den sidste form for gulvbehandling, som vi tilbyder her hos Gulvfirmaet Lykkebo. Når man gør brug af denne behandling, er du med til at give dit gulv et udseende, der bliver mere råt og naturligt at se på. Denne behandling er også et billigere alternativ til både oliebehandlingen og lakbehandlingen.

Når man har valgt en ludbehandling, gør man brug af en sæbeblanding, der ofte indeholder en hvidpigmentering. Denne form for behandling giver dit gulv en overfladebehandling, der er med til at stoppe gulvets naturlige gulningsproces og giver dig dermed flotte og lysende gulve.

Læs mere om ludbehandling af gulve her.

 

Kontakt os, hvis du har brug for mere information om vores forskellige gulvbehandlinger, inden du får foretaget en gulvafslibning i Hornbæk. Ring til os på 81 81 38 32 eller kontakt os via vores kontaktformular.

 

Gulvafslibning i Hornbæk, med høj kvalitet

Hvis du vælger at gøre brug af os som dit gulvfirma i Hornbæk eller omegnen deraf, er du 100% sikret et håndværk, der er lavet af høj kvalitet med fokus på service. Vi tager dine input med ind over vores beslutninger, så du altid ender med at have et gulv, der er lavet efter dine ønsker og behov. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo, sørger vi også altid for at overholde eventuelle tidsplaner, krav, tilladelser eller andet, så der ikke er noget, du skal bekymre dig om.

Vi sidder altid klar ved telefonen på 81 81 38 32 for at kunne besvare dine spørgsmål. Og hvis du har lyst til at modtage et komplet men uforpligtende tilbud, kan du altid kontakte os via vores kontaktformular. Her vil du modtage et tilbud indenfor de næste 24 timer.

Hvad koster det at få en fagmand til at ordne ens gulve?

Priserne på en gulvafslibning og behandling i Albertslund er meget varierende. Nogle gulvfirmaet tilbyder billige priser, hvilket som oftest afspejler sig i kvaliteten af det udførte arbejde. Hos Lykkebo prioritere vi kvalitet og godt håndværk til en fair pris. Vi går efter at give dig som kunde det bedste resultat, og det kan også ses på den ekstra tid vi bruger på at udføre vores arbejde til perfektion.

professionel gulvmand

Er gulvet ujævnt og skal rettes af, eller er det fyldt med søm, vil det kræve noget ekstra tid for os at udføre arbejdet, hvilket også vil påvirke prisen. Behandlingstypen, som du vælger vil også f en indflydelse på prisen. Eksempelvis er oliebehandling som oftest en anelse dyrere end lakering, hvilket blandt andet skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor, da olie ikke kan rette overfladen op, på sammen måde som lak.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo står klar til at slibe og behandle dit gulv

Skal dit gulv i din bolig i Albertslund slibes og behandles, så vil Lykkebo meget gerne hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ved hvilken behandling dit gulv kræver, eller du søger råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

gulvfirma albertslund