Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Humlebæk. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Forny dit gulv, med en gulvafslibning i Husum

Hvis du bor i Husum og dit gulv trænger til en kærlig hånd er du kommet til det rette sted. Hos Gulvfirmaet Lykkebo er vi eksperter alle typer af gulvbehandlinger og kan dermed også tilbyde dig professionelt gulvafslibning i Husum og omegn. Vi har mange års erfaring med at forny slidte gulve gennem afhøvling og efterbehandling. Vores gulvmænd sørger for at levere et godt håndværk til en konkurrencedygtig pris.

 

Gulvbehandling fra din prisvindende lokale gulvmand

Gulvfirmaet Lykkebo er din prisvindende lokale gulvmand, som sørger for at give dit gulv den helt rigtige behandling. Vi går op i kvalitet og er stolte af at kunne sige at vi vandt Årets Gulvmand 2021.

Hos os kan du få lige præcis den gulvbehandling du leder efter. Vi er kompetente inden for bl.a. ludbehandling, lakbehandling, oliebehandling, gulvlægning og gulvafslibning i Husum og omegn; og kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning for dit gulv. Kontakt os i dag og modtag et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Du kan ringe til os på 81 81 38 32 eller udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage med et prisoverslag inden for et døgn.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Det er ikke bare et trægulv

Det første vi skal have på plads er gulvtype. Selvom dit gulv syner af træ, kan det nemlig have andre lag end simple træplanker. Det kan have en påvirkning på om vi kan slibe og behandle din boligs gulv. Vi plejer at opdele gulvtyper i tre forskellige slags: massivt plankegulv, laminatgulv og lamelparket.

De forskellige gulvtyper kan godt have et lignende udseende for det utrænede øje, men deres interne struktur har en betydning for hvor mange gulvafslibninger det kan tåle. Nogle gulve kan få et utal af afslibninger før det skal skiftes, hvorimod andre gulve kun kan tåle et par afslibninger før trælaget er væk.

Vi begynder først gulvafslibningen når vi er helt sikker på, at vi har fundet den rigtige løsning for dig og dit gulv. Når vi går i gang med gulvafslibningen kan det inkludere justeringer såsom retning af skæve gulv og afslibning med groft sandpapir efterfulgt af en finere type sandpapir for et skarpt og pænt slutresultat.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Laminatgulve er en gulvtype som ikke tåler at blive slebet. Selvom det kan ligne træ er gulvet belagt med en plastoverflade. Derfor kan laminatgulve desværre ikke gulvafslibes eller efterbehandles.

Massivt plankegulv er en gulvtype som udelukkende består af træplanker. Gulve af massivt træ kan derfor som hovedregel altid tåle en afslibning til, hvis det er blevet nedslidt.

Lamelparketgulve er en hybrid gulvtype, der indeholder massivt træ i det øverste lag. Under det øverste lag ligger der spånplader eller krydsfiner. Selvom det ligner et rent massivt trægulv er dette kun det øverste lag og denne gulvtype kan derfor kun tåle et begrænset antal afslibninger. Nogle lamelparketgulve har et tyndt lag af træplanker, så det kun kan slibes to-tre gange, hvorimod andre kan tåle at blive slebet op til seks gange.

Hvis du er i tvivl om hvilken gulvtype du har i din bolig er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på 81 81 38 32 eller kontakte os via kontaktformularen. Vi hjælper gerne og besvarer alle spørgsmål, du måtte have i forhold til gulvbehandlinger og gulvafslibning i Husum og omegnen.

 

Har du fået lavet en gulvafslibning i Husum?

Så sørg for at give dit gulv den helt rigtige behandling!

Os hos Gulvfirmaet Lykkebo ved hvor vigtigt det er at give sit gulv den helt rigtige efterbehandling. Den efterbehandling, som vi giver dit gulv, har en stor effekt for både udseende og slidstyrke på gulvet.

Gulvlakering

Denne type er blandt vores kunder den mest eftertragtede gulvbehandling. Det skyldes blandt andet at lakeringen beskytter mod mange års slitage og samtidig kræver et minimum af rengøring og vedligeholdelse. Når dit gulv bliver lakeret, giver vi gulvet en beskyttende overflade, som hjælper dit gulv mod pletter og skidt. Det gør også at væske har sværere ved at binde sig til gulvet.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi et bredt udvalg af vandbaseret lak, som du kan vælge mellem. Når vi påbegynder vores gulvbehandling vil du blive inddraget i processen så vi rammer det helt rigtige udseende. Vi lægger den vandbaserede lak i tre lag efterfulgt af et sidste slidlag, som sikrer et flot slutresultat. Det afsluttende slidlag sikrer også at ridser og mærker kan dækkes med et nyt lag af lakering i fremtiden uden at skulle slibes igen.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Oliebehandling

Dette er en efterbehandling af trægulvet, som giver en unik og varm glød. Hvis du vælger oliebehandling til dit trægulv i Husum, kan du vælge mellem vores mange farvevariationer af indfarvningsolie. På den måde kan vi hos Gulvfirmaet Lykkebo give dig præcis den gulvfarve og det udtryk, der passer til dit hjem.

En oliebehandling af et nyligt slebet gulv kommer dog med noget vedligeholdelse, som gulvlakering ikke gør. Et oliebehandlet gulv skal løbende genolieres for at blive vedligeholdt rigtigt. Derudover er gulvet mindre slidstærkt og væske skal tørres af hurtigt for ikke at trænge ind i træet. Prisen på en olielakering er også en smule højere fordi gulvet skal slibes lidt finere før olien kan trænge ind i gulvet.

Ludbehandling

Dette er en alternativ gulvbehandling til lakering og oliering, hvor træet bliver mættet med rigtig mange omgange sæbevand. En ludbehandling af dit gulv stopper den naturlige gulningsproces med en hvidpigmentering og går ind og beskytter gulvet. Hvis du vælger denne løsning for dit gulv skal du være opmærksom på at gulvet helst skal vaskes 10-15 gange med en kraftig sæbeopløsning før det tages i brug. Dette anbefaler vi fordi det giver et beskyttende lag til dit trægulv og gavne dit gulv i mange år.

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi disse tre gulvbehandlinger. Hvis du har brug for rådgivning om hvorvidt det skal være lakering, oliering eller ludbehandling for netop din bolig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring på 81 81 38 32 for at få en snak om den rigtige gulvløsning for dig, eller kontakt os via sidens kontaktformular for at høre mere.

 

Hvad koster en gulvafslibning i Husum?

Det er meget forskelligt, hvad en gulvafslibning eller gulvbehandling koster. Hos Gulvfirmaet Lykkebo går vi meget op i at levere et godt håndværk til en fair pris, og vi lytter til dine ønsker omkring dit gulv. Det afhænger i høj grad af hvilken af de forskellige gulvtyper og gulvbehandlinger, der passer til dit hjem.

Kontakt os i dag via kontaktformularen og få et gratis uforpligtende tilbud inden for 24 timer. Du er også altid velkommen til at kontakte os på 81 81 38 32 hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med netop dit gulv. Vi er med dig hele vejen og hjælper gerne med eventuelle spørgsmål.

Hvad koster det at få en fagmand til at ordne ens gulve?

Priserne på en gulvafslibning og behandling i Albertslund er meget varierende. Nogle gulvfirmaet tilbyder billige priser, hvilket som oftest afspejler sig i kvaliteten af det udførte arbejde. Hos Lykkebo prioritere vi kvalitet og godt håndværk til en fair pris. Vi går efter at give dig som kunde det bedste resultat, og det kan også ses på den ekstra tid vi bruger på at udføre vores arbejde til perfektion.

professionel gulvmand

Er gulvet ujævnt og skal rettes af, eller er det fyldt med søm, vil det kræve noget ekstra tid for os at udføre arbejdet, hvilket også vil påvirke prisen. Behandlingstypen, som du vælger vil også f en indflydelse på prisen. Eksempelvis er oliebehandling som oftest en anelse dyrere end lakering, hvilket blandt andet skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor, da olie ikke kan rette overfladen op, på sammen måde som lak.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo står klar til at slibe og behandle dit gulv

Skal dit gulv i din bolig i Albertslund slibes og behandles, så vil Lykkebo meget gerne hjælpe dig. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 hvor vores kompetente medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, uanset om du ved hvilken behandling dit gulv kræver, eller du søger råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi glæder os til at høre fra dig.

gulvfirma albertslund