Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Hvidovre. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Hvidovre – Vi sikre et flot resultat

Er dine gulve også slidte og kedelige at se på? Så kontakt gulvfirmaet Lykkebo. Vi har flere års erfaring og stor ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling. Vores dygtige medarbejdere kan råde og vejlede dig, så du får det trægulv du altid har drømt om.

Gulvfirmaet Lykkebo kan tilbyde dig som bor i Hvidovre et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning, med svar indenfor 48 timer. Vi laver et samlet tilbud til dig, så du har det fulde overblik over det arbejde vi skal udfører hos dig. Søger du råd og vejledning, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor, så ringer vi dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvafslibning

Inden vi kan påbegynde vores arbejde med slibning af dine trægulve, er det vigtigt for os at vi ved hvilken gulvtype der er tale om, for derved at sikre at det kan tåle at blive slebet og behandlet. Trægulve er et levende materiale og derfor er der aldrig to kunder, som har det samme gulv. Derfor er det vigtigt at vi vurdere hvert enkelt gulv, for at gulvet får den helt rette behandling.

Laminat gulve er nemme og vedligeholdelsesfrie. De har et udseende som trægulv, men består i virkeligheden af mange lag papir, med en overflade af plast. Har du denne gulvtype, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for afslibning eller behandling, da det vil ødelægge gulvet.

Lamelparket gulve består på samme måde som laminat gulv af flere lag, forskellen er dog at denne gulvtype er opbygget af lag bestående af spånplader eller krydsfiner, som er afsluttet med et slidlag bestående af massivt træ. Som udgangspunkt kan denne gulvtype sagtens tåle at blive slebet og behandlet, og som en tommelfingerregel siger man at lamelparket kan tåle at blive slebet to gange. Det afgørende for dette er dog hvor højt et slidlag gulvet har. Er man uheldig, kan man risikere at ens gulv har et lavt slidlag og derfor kun kan tåle at blive slebet og behandlet en enkelt gang. Der findes dog også lamelparket gulve, som har så højt et slidlag at de kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massive trægulve er den mest slidstærke og hårdføre gulvtype der findes på markedet. Den består af rene massive træplanker og kan derfor som udgangspunkt tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde afslibning og behandling til dig der har lamelparket eller massivt trægulv. Vi undersøger dog altid gulvet, for at sikre at der ikke er nogle uforudsete udfordringer, eller at gulvet allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Behandling efter afslibning

Når gulvet er blevet slebet, skal det have behandling for at sikre at det bliver beskyttet og får en beskyttende hinde. Vi hos Lykkebo kan tilbyde tre forskellige behandlingstyper, som giver et forskelligt slutresultat. Overordnet er det en smagssag hvilken behandlingstype man foretrækker, men det er vigtigt at have gjort sig nogle tanker om hvor slidstærkt og modstandsdygtigt gulvet skal være og hvor meget tid man ønsker at skulle bruge på vedligeholdelse.

Vi står naturligvis klar til at råde og vejlede dig, så gulvet i dit hjem i Hvidovre bliver som du ønsker det.

Lakering er den mest slidstærke behandlingstype vi kan tilbyde. Lakeringen har en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken ligger som en beskyttende hinde på gulvet, og forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned og efterlade mærker.

Som standard udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Skulle du derimod ønske et endnu højere slidlag, kan vi anbefale dig at få lakeret gulvet med vores 2-komponentslak. Prisen på denne er en smule højere end på vores standardlak, men til gengæld får du langt højere slidstyrke til dine trægulve.

Når vi er færdige med lakeringen, udlægger vi et afsluttende slidlag, som er med til at sikre en god slidstyrke og gøre det muligt for dig at netpolere gulvene. Dette er også med til at muliggøre at du kan udlægge et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser, uden at du skal ud og have slebet gulvet på ny. På den måde vil det også blive billigere næste gang Lykkebo skal komme og behandle dine gulve.

 

Oliebehandling er med til at fremhæve årene i træet, give det en masse spil og en fantastisk glød. Vælger man at få oliebehandlet sine gulve, er det dog vigtigt at være opmærksom på at gulvet ikke vil have den samme slidstyrke som ved lakering og det vil kræve at man bruger noget tid på vedligeholdelse i form af genoliering.

Vælger man oliebehandling er det muligt at vælge en af vores mange indfarvningsolier, som kan give trægulvet et enten lysere eller mørkere udseende. Prisen på en oliebehandling er dog også en anelse dyrere end lakering, som skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, så der undgås slibespor. Olien er nemlig ikke i stand til at rette gulvet op på samme måde som lak.

Ludbehandling giver et mere råt og naturligt udseende, mens det samtidig er billigere end både lak- og oliebehandling. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Uanset hvilken behandlingstype du har i tankerne til dig hjem i Hvidovre, så står Lykkebo klar til at råde og vejlede. Vi snakker med dig om de forskellige fordele og ulemper, og finder ud af hvilken behandlingstype der vil være den bedste til netop dit trægulv.

Brug af miljøvenlige kvalitetsprodukter

Da trægulve er et levende materiale er det vigtigt at de bliver passet bedst muligt på og bliver behandlet med de bedste produkter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter, som samtidig er miljøvenlige. Dette er med til at sikre at vi i udførelsen af vores arbejde passer godt på miljøet, os selv og ikke mindst dig og indeklimaet i dit hjem i Hvidovre. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder de internationale miljølovkrav.

Vi anvender blandt andet kvalitetsprodukter fra Bona, som er en pioner indenfor udviklingen af vandbaseret kvalitetslak.

Fagmand eller gør-det-selv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling er ikke noget man bare lige kaster sig ud i. Det er dyrt at anskaffe alt det udstyr der skal bruges til at slibe og behandle gulvet, da det i de fleste tilfælde skal lejes. Det kan hurtigt løbe op i rigtig mange penge, og måske ender man ikke ud med det ønskede resultat.

Har man aldrig arbejdet med en slibemaskine før, kan det resultere i nogle grimme “kutterslag” som er bølgelignende mærker som slibemaskinen efterlader, hvis der ikke holdes et bestemt tryk mod gulvet. Har man først fået lavet disse mærker, kan det være svært at rette op på, også for en fagmand.

Vil man derfor være sikret et godt resultat fra starten anbefaler vi at man anvender en fagmand. I sidste ende vil det være den løsning der bedst kan betale sig – både økonomisk, tidsmæssigt og rent æstetisk.

Lykkebo står klar til at hjælpe dig med at give nyt liv til dine gulve

Uanset størrelsen på dit gulvprojekt, så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vi giver alle vores kunder en god service og leverer kun den bedste kvalitet. Vi bruger den nødvendige tid der kræves, for at du får det bedste resultat, og så giver vi en fair og ærlig pris på arbejdet.

Skal Lykkebo være din personlige gulvmand i Hvidovre, så sidder vi klar på telefon 81 81 38 32 til at få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi svarer naturligvis også på alle dine spørgsmål og råder og vejleder dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her. Det er både gratis og uforpligtende og vi bestræber os på at sende dig et skriftligt tilbud indenfor 48 timer.

Vi ser frem til at hjælpe dig med at opfriske dine gulve i dit hjem i Hvidovre.

Facebook Bedømmelse
4.9