Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning ifbm fraflytning. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Istandsættelse ved fraflytning – afslibning af gulve

Har du brug for en professionel gulvafsliber i Nordsjælland, på Østerbro eller Frederiksberg? Vi giver dig et smukt og holdbart resultat. Kontakt os nu for at få et uforpligtende tilbud og pris på afslibning af gulve ved fraflytning.

Mange vælger at kontakte en fagmand, når de står overfor gulvafslibning ved fraflytning. Det er der selvfølgelig god grund til. Ved man ikke, hvordan man afsliber gulve, risikerer man at gøre dem grimme eller ødelægge dem. Hos os lægger vi vægt på en positiv dialog igennem hele processen. Vi tilbyder slibning af gulve ved fraflytning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Professionel istandsættelse ved fraflytning med fair priser på afslibning af gulve

Hos Gulvfirmaet Lykkebo er du garanteret et godt resultat, lang holdbarhed og god kommunikation fra start til slut. Når du fraflytter din bolig, kan du læne dig trygt tilbage med visheden om, at afslibning af gulvene er i gode hænder. Vores dygtige afslibnings- og gulveksperter lægger stor værdi i at levere det korrekte og bedste håndværk til den aftalte tid. Vi giver dig høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Istandsættelseskrav ved fraflytning

Det er lejerens pligt at istandsætte boligen ved fraflytning. Det betyder, at lejer står for ”normal istandsættelse” som maling, tapetsering, lakering og afslibning af gulve. Behovet for istandsættelse skal være aktuelt. I nogle tilfælde må du selv istandsætte din bolig ved fraflytning.

Ønsker du en god og erfaren gulvslibning i Nordsjælland, på Østerbro eller Frederiksberg? Så kontakt os i dag og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at slibe dine gulve ved fraflytning. Vi sliber fx både laminatgulve, lamelparketgulve og massivt plankegulv.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Hvilke gulve sliber vi?

Der findes et væld af forskellige gulvtyper. Her er nogle af de gulvtyper, som vi kan slibe:

 • Laminatgulve
 • Lamelparketgulve
 • Plankegulve

Vi kan stå for både slibning af gulve og en professionel behandling af gulvene efterfølgende. Før vi kan rådgive dig om behandling og slibning af dit gulv, er det vigtigt at klarlægge, hvilket gulv du har. I danske hjem findes primært de tre førnævnte. Typen af gulv har stor betydning for, hvilke behandlinger det kan tåle – og hvor mange gange det må afslibes.

Mangler du svar på spørgsmål om slibning af gulve ved fraflytning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan få en snak med vores specialister. Vi sliber ofte gulve i hele Nordsjælland og især områderne omkring Hillerød, Allerød, Søborg, Gentofte og Hørsholm.