Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Jægerspris. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

God pris på gulvafslibning i Jægerspris

Hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi mange former for gulvafslibninger i Jægerspris og omegn til en fair og ærlig pris. Giv dit gulv en god behandling med god samvittighed. Vores gulvmænd har mange års erfaring med afslibning og efterbehandling af gulve og kan hjælpe dig med at opnå et flot og nybehandlet gulv med det udseende, du leder efter.

Trænger dine gulve til en kærlig hånd?

Du kender det sikkert godt. Dit gulv viser tegn på at du har levet og leget på det i mange år. Det kan være lidt for mange overvandinger af potteplanter eller dybe ridser fra stolen man glemte at putte filtpuder på. Heldigvis kan mange trægulve blive så godt som nye ved en gulvafslibning og efterbehandling.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde et stort udvalg af gulvbehandlinger, herunder lakbehandling, ludbehandling, oliebehandling, gulvlægning eller gulvafslibning. Vi har mange års erfaring og kører i hele Jægerspris området.

Kontakt os på 81 81 38 32 hvis du er nysgerrig på at høre, hvordan vi kan hjælpe dit gulv, eller udfyld tilbudsformularen, hvis du vil modtage et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Find din gulvtype

De fleste danske hjem har et trægulv. Trægulvet giver et flot og organisk udseende til ens hjem. Hvad de fleste dog ikke ved er, at ikke alle gulve som syner af træ faktisk ikke er lavet af massivt træ. Derfor begynder vi altid vores arbejde med at finde ud af din gulvtype.

Generelt skelner vi mellem tre forskellige gulvtyper: laminatgulv, laminatparketgulv og gulv af massivt træ. Alle har de det til fælles, at de ligner trægulv. Læs mere her om forskellen mellem de tre typer.

Laminatgulve er opbygget af flere lag papir med et afsluttende lag topplast. Dette betyder at vi desværre ikke kan hjælpe dig med en gulvafslibning, hvis du har et laminatgulv, da det ikke tåler afslibning eller efterbehandling.

Massivt træ eller massive træplanker er, som navnet antyder, gulve opbygget udelukkende af massive planker af træ. Det er gode nyheder for dig, som gerne vil have fornyet dit gulv uden at betale en herregård for en ny gulvlægning. Gulve af massivt træ kan nemlig tåle næsten et ubegrænset antal afslibninger. Så hvis du har et gulv af massivt træ er der en god chance for at du kan give det et nyt liv og udseende.

Laminatparketgulve er en mellemting mellem træplanker og laminatgulve. De nederste lag består af krydsfiner eller spånplader, men er toppet af med et lag af massivt træ. Det kan variere meget, hvor tykt et lag af massive træplanker et laminatparketgulv har, hvilket har en betydning for hvor mange gange denne gulvtype kan afslibes. Typisk kan et laminatparketgulv tåle mellem to og seks gulvafslibninger.

Hvis du er i tvivl om hvilken gulvtype du har i dit hjem, står vi klar til at rådgive og vejlede dig. Ring til 81 81 38 32 og lad os få en snak om hvilke muligheder du har for at forny dit gulv.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Efter vi har fået styr på gulvtypen i din bolig kan vi gå i gang med gulvafslibningen. En gulvafslibning kan f.eks. inkludere retning af skæve gulve med en grov type sandpapir efterfulgt af en finere type sandpapir for at opnå det bedste resultat.

Et nyslebet gulv har godt af at få en efterbehandling, som beskytter træet mod slitage i form af mærker eller pletter. Her er der adskillige muligheder for at påvirke træets slidstyrke og udseende. Vi leverer altid et komplet pakketilbud på, hvad en gulvafslibning og gulvbehandling i Jægerspris vil koste dig, når du udfylder vores kontaktformular her på siden. Du kan læse mere om hvilke gulvbehandlinger vi tilbyder i næste afsnit.

Forskellige gulvbehandlinger i Jægerspris

Når du har behov for at få fornyet dit gulv, står du overfor flere valg omkring gulvbehandlingen. Vi tilbyder et stort sortiment af gulvbehandlinger i Gulvfirmaet Lykkebo, så du kan finde lige det udseende til dit gulv, som du drømmer om. De forskellige gulvbehandlinger har en stor betydning for slidstyrke og hvor meget gulvet skal vedligeholdes og rengøres.

Gulvlakering er vores kunders foretrukne gulvbehandling. Det skyldes at et lakeret trægulv har en høj slidstyrke og dermed holder i mange år, samtidig med at det kræver minimal vedligeholdelse. Ved en gulvlakering lægger vi en beskyttende overflade på gulvet, så spildte væsker og skidt har svært ved at trænge ind i gulvet.

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo bruger vi som standard en vandbaseret lak lagt i tre lag oven på det nyslebne gulv. Du kan også få en ekstra kraftig slidstyrke på dit gulv ved at få lavet vores 2-komponentlak. Vi har et bredt udvalg af speciallak som blandt andet kan give dit gulv et mat udseende og samtidig beskytte det i mange år.

 

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Oliebehandling er en efterbehandling, som bidrager til en flot glød til dit trægulv. Denne form for gulvbehandling giver mere spil i træet. Vi tilbyder mange slags indfarvningsolier, som kan gøre dit trægulv enten mørkere eller lysere, eller vi kan give dit gulv et mere naturligt drivtømmer look. Derfor er der rig mulighed for at tilpasse dit nye gulv til præcis den stil, du leder efter.

Hvis man vælger oliebehandling til sit gulv, skal man dog være opmærksom på, at denne type gulvbehandling kræver mere vedligeholdelse og beskytter mindre mod slitage end et lakeret gulv gør. Derudover har oliebehandling et højere prisniveau end gulvlakering, fordi gulvafslibningen skal være finere for at give olien mulighed for at trænge ind i træet.

Ludbehandling er den sidste form for gulvbehandling, som vi her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder. En ludbehandling er en behandling af dit nyslebne gulv med en meget kraftig sæbeopløsning, som giver dit gulv et mere råt og naturligt udseende. En ludbehandlings opløsning indeholder hvidpigmentering, som stopper for den naturlige gulningsproces af træet.

Hvis du vælger at få en ludbehandling, skal du være opmærksom på, at gulvet skal vaskes før brug med en kraftig sæbeopløsning 10-15 gange. Det anbefaler vi vores kunder at gøre fordi det mætter gulvet med sæbevand og dermed yder en langt højere beskyttelse og levetid. Det gør også gulvet nemmere at rengøre efterfølgende. Ludbehandlingen er billigere end de andre alternativer, men har til gengæld ikke de samme farvevalg som oliebehandling eller samme slidstyrke som en lakering.

Er du i tvivl om hvilken gulvbehandling er den rette for dig? Vi besvarer gerne alle spørgsmål på 81 81 38 32 eller via tilbudsformularen her på siden.

Kvalitetsgulv i Jægerspris til en fair pris

Hos Gulvfirmaet Lykkebo går vi meget op i service og kvaliteten af det håndværk, vi laver. Der er stor gennemsigtighed og vi giver en ærlig pris fra starten af. Så hvis du går og drømmer om et bedre gulv, står vi klar med vejledning og rådgivning før, under og efter fornyelsen af dit gulv. Vi har 100% styr på tilladelser og andre krav du må have til dit nye gulv og overholder altid den tidsplan, vi bliver enige om.

Hvis du brænder inde med spørgsmål sidder vi klar på 81 81 38 32. Leder du efter et komplet tilbud på hvad det vil koste dig at få fornyet dit gulv kan du også kontakte os på vores tilbudsformular, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

professionel gulvmand

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←