Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Jyllinge. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Få en professionel gulvafslibning i Jyllinge

Hvis dit gulv trænger til en kærlig hånd, står vi i Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder gulvlægning, gulvbehandling og gulvafslibning i Jyllinge og omegn. Find lige præcis den behandling, som passer til dit gulv. Du kan trygt overlade dit gulv til os. Vi har mange års erfaring og er et prisvindende gulvfirma, som sætter kvalitet og service i højsædet, så du får et flot slutresultat. Læs mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dit gulv.

Vi passer godt på dit gulv

Gulvfirmaet Lykkebo består af et hold af kompetente gulvmænd, som står klar til at hjælpe dig med at forny dit gulv. Vi er klar til at hjælpe dig, uanset om du leder efter en lakbehandling, oliebehandling, ludbehandling, gulvlægning eller gulvafslibning i Jyllinge.

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo går vi utroligt meget op i kvalitet og service og vil selvfølgelig rådgive og vejlede dig gennem hele processen. Så hvis du har brug for at forny dit gulv, står vi klar med vejledning og et stykke veludført gulvarbejde.

Ring til os på 81 81 38 32 og hør mere. Du kan også gøre brug af vores kontaktformular, så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtypen bestemmer formen på gulvafslibningen

Vores arbejde starter altid med en samtale, hvor vi får etableret hvilken gulvtype, du har i din bolig. Selvom dit gulv syner af træ, kan gulvets opbygning have en betydning for hvorvidt og hvor mange gulvafslibninger, dit gulv kan holde til. Antal tidligere slibninger og andre variable kan også have betydning, så det er vigtigt at vi lærer dit gulv at kende inden vi går i gang.

Generelt kan man skelne mellem tre forskellige gulvtyper, som syner af træ: laminatgulv, lamelparketgulv og massive træplanker. Du kan lære mere om de tre forskellige gulvtyper herunder.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Laminatgulv består af flere lag papir toppet af med et beskyttende overfladelag af plast og de tåler derfor ikke gulvafslibning. Det kan godt ligne træ ved første øjekast, men på grund af gulvets opbygning kan man desværre ikke gulvafslibe eller gulvbehandle denne gulvtype.

Laminatparketgulv er en mellemting mellem laminatgulv og massivt trægulv. De nederste lag består af spånplader eller krydsfiner, hvor det øverste lag derimod består af træplanker. Denne gulvtype har derfor et mere eller mindre tyndt lag af massive træplanker. Afhængig af hvor tyndt laget er, kan gulvet afslibes mellem et par gange til seks gange i løbet af dets levetid.

Massivt trægulv er, som navnet antyder, opbygget udelukkende af træplanker. Ejer man et gulv af massivt træ er man en af de heldige, da denne gulvtype næsten altid kan tåle en gulvafslibning. Denne gulvtype holder derfor i mange år og kan altid opfriskes med en afslibning og efterbehandling, så det ikke skal udskiftes.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo hjælper vi dig gerne med at finde frem til din gulvtype. Du kan altid ringe til os på 81 81 38 32 eller skrive til os via kontaktformularen – så står vi klar til at hjælpe dig med en gulvafslibning i Jyllinge og omegn.

 

Det er ikke bare en gulvbehandling

Efter dit gulv er blevet afslebet, vil det have godt af at få en efterbehandling eller en gulvbehandling. Denne efterbehandling sikrer at dit gulv er mere robust og får det helt rigtige udseende til dit hjem. Alt efter hvilket look du vil have for dit trægulv, har vi en tilsvarende gulvbehandling. Her kan du læse mere om de forskellige muligheder, vi tilbyder.

Gulvlakering

Dette er vores mest populære og valgte gulvbehandling. Det skyldes blandt andet at lakeringen giver et meget slidstærkt gulv, som kræver minimal rengøring og vedligeholdelse. Ved en gulvlakering får dit gulv en beskyttende overflade, som gør dit gulv resistent over for skidt, pletter og spildte væsker. Dermed holder gulvet sig flot i mange år.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi en standard vandbaseret lak, som lægges i tre lag for at give gulvet en god beskyttelse. Slutteligt lægges et slidlag, som giver et flot finish til dit trægulv. Det afsluttende lag kan også give dig mulighed for at give gulvet et nyt lag af lakering senere, hvis der skulle opstå ridser eller mærker på gulvoverfladen, uden at du skal ud og have en ny gulvafslibning.

Når du vælger at få lavet en gulvlakering hos os, har du mange forskellige valgmuligheder. Vi har mange former for gulvlak på lager, som du kan vælge mellem, og vi følger dig gennem hele processen, så dit gulv opnår det udseende, du leder efter.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Oliebehandling

Dette er en gulvbehandling, som giver en anden form for glød til dit trægulv. Hvis du vælger at give dit gulv i Jyllinge en oliebaseret gulvbehandling, har vi hos Gulvfirmaet Lykkebo et stort udvalg af forskellige indfarvningsolier. Disse olier kan blandt andet gøre træet lysere eller mørkere, men vi har også løsninger, der giver dit gulv et drivtømmer look. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den oliebehandling, som reflekterer den stil og det design du ønsker for dit hjem.

Hvis man synes at den perfekte behandlingsform til sine gulve er oliebehandling, er der dog nogle ting man skal være opmærksomme på. Blandt andet giver oliebehandling en lavere slidstyrke til gulvene, end en gulvlakering gør. Dette betyder at oliebehandlede gulve kræver mere rengøring og vedligeholdelse gennem årene for at forblive pænt og rent. Derudover ligger oliebehandling på et højere prisleje end gulvlakering, fordi gulvet skal slibes finere for at olien kan trænge ind.

Ludbehandling

Dette er en behandlingsmetode, hvor gulvet bliver mættet med en rig sæbeblanding. En ludbehandling giver dit gulv et mere råt og naturligt udseende, end de andre to behandlingsformer. Når vi hos Gulvfirmaet Lykkebo udfører en ludbehandling, indeholder opløsningen en hvidpigmentering, som stopper træets naturlige gulningsprocess.

Efter endt behandling anbefaler vi, at man vasker gulvet 10-15 gange med en kraftig sæbeopløsning af sæbespåner, før gulvet tages i brug. Det lyder måske af meget, men det kan hjælpe dit gulv godt på vej og sikre en nem rengøring og vedligeholdelse i resten af gulvets levetid.

Det er vigtigt for os at du får præcis det gulv, som du drømmer om. Vi vil derfor gerne hjælpe dig ved at rådgive dig, om oliebehandling, lakering eller ludbehandling er det rigtige for dig. Kontakt os på 81 81 38 32 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage inden for 24 timer med et uforpligtende tilbud på en gulvafslibning i Jyllinge der er efterfulgt af en gulvbehandling.

 

Et tilbud på gulvafslibning i Jyllinge som holder hele vejen

Skal Lykkebo tage sig af dine gamle gulve? Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvbehandling og gulvafslibning i Jyllinge, som holder hele vejen. Hos os er du sikret et godt stykke håndværk og vi leverer altid den højeste service. Vi rådgiver dig gennem hele processen og overholder altid de aftaler, tidsplaner, tilladelser eller andet, som vi bliver enige om.

Så kontakt os i dag på 81 81 38 32, så sidder vi klar til at besvare alle spørgsmål om gulvafslibning eller gulvbehandling af dit gulv, som du måtte have. Hvis du er nysgerrig på at høre hvad det ville koste dig at give dit gulv nyt liv, kan du kontakte os via vores kontaktformular – så sender vi et komplet tilbud inden for de næste 24 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←