Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Karlslunde. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Karlslunde – Få gulve så flotte som nye

Bor du i Karlslunde og er dine gulve kedelige og slidte at se på? Så skal du kontakte Gulvfirmaet Lykkebo. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling. Vi gør meget ud af at give vores kunder den bedste service og samtidig leverer kvalitetsarbejde. Vi råder og vejleder dig, så dine gulve får den bedst mulige behandling og det ønskede slutresultat.

Gulvfirmaet Lykkebo kan tilbyde et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning og efterfølgende behandling. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at få en snak om hvad vi kan gøre for dig og dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det tager få minutter og så ringer vi dig op, eller sender dig et skriftligt tilbud på det ønskede gulvarbejde.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Tåler gulvet afslibning?

Inden vi påbegynder vores arbejde undersøger vi først hvilken gulvtype der er tale om. Ikke alle gulve tåler at blive afslebet og andre har allerede fået udført maksimal antal afslibninger.

Laminat gulv

Laminat gulve har en opbygning af flere lag, hvor hvert lag består af papir, hvor der til sidste er afsluttet med et toplag bestående af plast. På grund af opbygningen og overfladen, kan denne gulvtype ikke tåle at blive slebet på, da det vil ødelægge gulvet. Derfor kan vi desværre ikke tilbyde vores hjælp, hvis du har laminat gulve.

Lamelparket gulv

Lamelparket gulv, er på samme måde som laminat, opbygget af flere lag. Forskellen er dog at lamelparket har lag bestående af spånplader eller krydsfiner, med et afsluttende lag – slidlaget, bestående af massivt træ. Som udgangspunkt kan denne gulvtype godt kunne tåle at blive afslebet, det afgørende er dog hvor tykt slidlaget er. Med nogle lidt billigere lamelparket gulve er slidlaget meget tyndt og gulvet vil derfor kun kunne tåle at blive slebet en enkelt gang. Har man derimod et lamelparket gulv med et højt slidlag kan man være heldig at det kan tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt træ

Gulve bestående af massivt træ, er som navnet antyder et gulv bestående af massive planker af træ. Derfor vil denne gulvtype som udgangspunkt også kunne tåle at blive slebet et utal af gange.

blank

Vi kan tilbyde afslibning og behandling til dig som har lamelparket gulv eller massivt trægulv. Vi undersøger dog altid gulvet, for at sikre at der ikke er nogle udfordringer med gulvet, eller det allerede har fået udført maksimal antal afslibninger. Når vi går i gang med vores arbejde sliber vi altid gulvene 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning.

Behandlingstyper som giver forskelligt slutresultat

Hos Gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige behandlingstyper, som alle giver et forskelligt slutresultat. På den måde er det muligt for dig at vælge den behandling som giver det gulv, som passer bedst ind i din stil. Det er vigtigt i valget af behandling at man gør sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt gulvet skal være, samtidig med at man gør sig bevidst om hvor meget tid man ønsker at skulle bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Lakering giver en høj slidstyrke til gulvet og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og danner en beskyttende hinde på gulvet, som sikrer mod at skidt og snavs kan trænge ned i gulvet og lave mærker.

Som standardlakering udlægger vi 3 lag vandbaseret lak og slutter af med et afsluttende slidlag, som er med til at sikre den gode slidstyrke. Samtidig muliggøre det afsluttende slidlag at man kan netpolere gulvet, eller give et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå overfladeridser.

blank

Oliebehandling

Oliebehandling giver gulvet en flot glød og fremhæver træets naturlige åre. Det er vigtigt at vide at oliebehandling ikke giver den helt samme slidstyrke som en lakering. Samtidig kræver det også en del mere vedligeholdelse af gulvet, i form af genoliering, når gulvet slides.

Prisen på en oliebehandling vil være en anelse dyrere end lakering, hvilket skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor, som olien ikke kan rette op på samme måde som lak.

Lykkebo kan tilbyde til dig som kunde, forskellige indfarvningsolier, som kan give dit trægulv et lysere eller mørkere udseende, eller endda få det til at ligne drivtømmer.

Ludbehandling

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Vær sikret godt håndværk med garanti

Hos Lykkebo sætter vi en stor ære i at leverer god service og godt håndværk til vores kunder. Vi udfører håndværksmæssigt korrekt arbejde, og gør alt for at vores kunder er tilfredse med hele forløbet og det endelige slutresultat. Derfor er alle vores privatkunder også dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. På den måde sikre vi at det arbejde som er udført er i håndværksmæssig forsvarlig stand, uden fejl og mangler rent håndværksmæssigt.

blank

Vi ved hvor vigtigt det er at anvende de bedste materialer og produkter til træ. Det er et levende materiale, som skal passes på og have den korrekte behandling. Derfor anvender vi hos Lykkebo kvalitetsprodukter som er miljømærket. På den måde passer vi ikke blot på dit gulv, men også på os selv, miljøet og dit indeklima i hjemmet. Alle vores lakker og olier er miljømærkede og overholder alle de internationale miljøkrav.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvfirmaet Lykkebo hjælper dig med at give dine gamle gulve nyt liv

Har du netop købt hus i Karlslunde eller boet der i mange år, og trænger gulvene til en kærlig hånd? Så kontakt Lykkebo. Vi yder altid den bedste service og sikre vores kunder det bedste slutresultat. Vi giver dine gulve den helt rigtige behandling, så de fremstår som nye, flotte gulve.

Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med os om hvad vi kan gøre for dig. Vi kan også råde og vejlede dig, så du får det bedste resultat. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her. Så kan vi ringe dig op, eller sende dig et tilbud. Det er gratis og uforpligtende.

blank