Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Kastrup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Kastrup – Vi sikrer dig flotte gulve med en overholdt tidsplan

Trænger dine gulve i dit hjem i Kastrup til en opfriskning og vil du være sikret at det bliver gjort indenfor en overholdt tidsplan? Så er det Gulvfirmaet Lykkebo du skal vælge. Vores gulvmænd har flere års erfaring og ekspertise indenfor gulvrenovering og leverer kvalitetsarbejde hver gang. Vi anvender kun de bedste kvalitetsprodukter, for at give dine gulve det bedste slutresultat.

Som privatperson kan det være svært at vide hvilken afslibning og behandling der er bedste til netop dine gulve, og om gulvet overhoved tåler at blive afslebet. Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dit gulv og besvare alle dine spørgsmål. Vi råder og vejleder dig, så du sidste ende får det gulv du altid har drømt om. Du er også velkommen til at udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Vores tilbud er både gratis og uforpligtende og vi står klar til at hjælpe dig uanset hvor i Kastrup du bor.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde er det vigtigt for os at vide hvilken gulvtype der er tale om, og om den overhoved tåler afslibning.

Laminatgulv tåler ikke afslibning

Har du et laminatgulv ligner det ved første øjekast trægulv, men består i virkeligheden af flere lag papir med en overflade bestående af plast. Derfor tåler denne gulvtype ikke afslibning.

Lamelparketgulv og massivt trægulv tåler afslibning

Lamelparketgulve og gulve bestående af massivt træ er begge gulvtyper der er egnet til at blive afslebet, såfremt der ikke er nogle udfordringer med gulvet. Lamelparketgulv består af lag opbygget af krydsfiner eller spånplader, med et afsluttende lag af massivt træ. Som udgangspunkt kan lamelparket tåle at blive slebet og behandlet 2 gange. Massivt trægulv består af rene planker af træ og kan derfor som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Afslibning af dine gulve

Når vi har fået klarlagt gulvtypen og der er tale om enten lamelparket eller massivt trægulv, kan vi påbegynde vores arbejde. Vi starter altid med at slibe gulvene 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt retter vi det naturligvis af. Gulvet bliver først slebet med en grov type sandpapir og der afsluttes med en finere type sandpapir, for at give en flot afsluttende slibning.

traegulvsslibning

Vælg den gulvbehandling der passer dig bedst

Når gulvet er slebet skal der tages stilling til hvilken behandlingstype man ønsker at lægge på sit gulv for at give det, den afsluttende finish og beskyttende hinde. Hos Gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige former for behandling til gulvet, som hver især kan give forskelligt udseende. Når man skal vælge behandlingsform er det vigtigt at man vælger den behandlingstype, der passer dig bedst. Her skal man gøre sig nogle tanker omkring hvor slidstærkt gulvet skal være og hvor meget tid man ønsker at bruge på at vedligeholde det.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du finder den helt rigtige løsning til gulvene i dit hjem i Kastrup.

Den slidstærke behandlingstype

Vil du have et trægulv, som har en høj slidstyrke og som kræver minimal vedligeholde, så anbefaler vi at man vælger at få lakeret sine gulve. Lakken danner en beskyttende hinde, som sikrer imod at skidt, snavs og væske kan trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker. Derfor er denne behandlingsform også den mest udbredte blandt mange af vores kunder.

Som standardlakering udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Når vi har lakeret trægulvene udlægger vi et afsluttende slidlag, som er med til at sikre den gode slidstyrke til gulvet. Samtidig muliggør det at du som kunde kan netpolere gulvene eller give gulvene et nyt lag toplak, hvis der opstår overfladeridser.

lakering af gulv i hjemmet

Behandlingstypen som giver trægulve med glød og fremhævede åre

Ønsker du derimod et trægulv med en mat glød, spil i træet og fremhævede åre, skal du vælge at få dine gulve oliebehandlede. Vælger man oliebehandling er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er noget lavere end ved en lakering og gulvet vil kræve vedligeholdelse i form af genoliering.

Ved valg af oliebehandling kan vi hos Lykkebo tilbyde et bredt udvalg af indfarvningsolier, som er med til at gøre det muligt at give træet et mørkere eller lysere udseende. Om du ønsker det kan vi også få dit gulv til at ligne drivtømmer.

Den billigste, mest rå og naturlige behandlingstype

Er du mere til et råt og naturligt udseende til dine trægulve, og ønsker du et billigere alternativ end olie og lakering, så er ludbehandling den helt rette løsning til dig. Ludbehandlede gulve kræver en del vedligeholdelse i form af vask med sæbespåner, for at sikre at gulvet hele tiden er mættet med sæbe, så skidt og snavs ikke kan trænge ned i gulvet.

Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholder hvidpigmentering. Dette er blandt andet med til at stoppe træets naturlige gulningsproces.  Vi anbefaler at du vasker dine gulve over 10-15 gange i en kraftig sæbeoplæsning med sæbespåner, inden gulvet bliver benyttet, for at sikre at det er mættet godt med sæbevandet. Det lyder af meget, men er med til at danne en beskyttende hinde på gulvet, som udover at beskytte mod skidt og snavs også er med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse.

Du er garanteret godt håndværk

Hos Lykkebo har vi stort fokus på at levere kvalitetshåndværk og god service til vores kunder. Vi lægger en stor ære i at udføre vores arbejde og give kunderne det ønskede slutresultat. Vores privatkunder er dækket af garantiordningen, da vi er dækket af Håndværkets Ankenævn. Dette er din garanti for håndværksmæssigt korrekt udført arbejde.

Vores kunder og deres tilfredshed med det de får udført af os betyder rigtig meget. Derfor er vi også rigtig stolte over at være blevet kåret som et af Danmarks bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi yder altid lidt ekstra på vores service, så vores kunder får den bedste oplevelse og det bedste resultat med deres gulve.

Specificeret tilbud med overholdt tidsplan

Der findes rigtig mange gulvfirmaer og har man ikke fået ordnet sine gulve før, kan det være en svær beslutning at vide hvilket firma man skal vælge. Hos Gulvfirmaet Lykkebo sikrer vi dig et tilbud som holder hele vejen. Vi aftaler i fællesskab med dig som kunde hvor mange gange gulvet skal slibes, hvilke produkter der skal anvendes, samt hvilken behandling du ønsker dine gulve skal have.

gulvmand i kastrup

Vi opmåler med lasermåler, så du kun kommer til at betale for de kvadratmeter gulv, vi har aftalt skal behandles.

Herudfra udformer vi et tilbud, som du modtager på skrift. Derved er du som kunde sikret dokumentation for det aftalte. Hos Lykkebo overholder vi vores aftaler og udfører kun de opgaver der er aftalt på forhånd og som naturligvis er medtaget og inkluderet i tilbuddet. Derved er du sikret imod uforudsete udgifter i forbindelse med renoveringen af dine gulve.

Fagmand eller gør det selv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling kan være både dyr og tidskrævende hvis man selv vælger at kaste sig ud i det. Man skal leje en masse udstyr, da det meste der anvendes til gulvafslibning og behandling ikke er hvermands eje. Samtidig kan det også ende med at blive et forfærdeligt resultat, og være langt fra det man havde gået og drømt om. Har man aldrig arbejdet med en slibemaskine før, kan det nemt resultere i “kutterslag” som er bølgelignende mærker som slibemaskinen efterlader på gulvet, hvis man ikke holder et konstant og bestemt tryk mod gulvet. Har man først lavet disse mærker, kan det være svært at rette op på, selv for en fagmand.

Vil man derfor være sikret et ordentligt resultat fra starten anbefaler vi at man kontakter en fagmand og får ham til at udfører arbejdet. Han ved både hvordan gulvet skal slibes og kan samtidig råde og vejlede omkring hvilken behandling der passer bedst til dine gulve og vil give det bedste slutresultat.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvfirmaet Lykkebo hjælper med nyt liv til dine gulve

Har du længe gået og tænkt på at få ordnet dine gulve i din nuværende eller nye bolig i Kastrup, så står Lykkebo klar. Vi vil gerne være dit personlige gulvfirma i Kastrup og står klar med vores erfaring og ekspertise.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi sidder også klar til at råde og vejlede dig, så du kan få de gulve du altid har drømt om. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er naturligvis både gratis og uforpligtende.

blank