Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Køge. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Køge – Vi giver dine gamle gulve nyt liv

Ens gulve er med til at fuldende det samlede indtryk af ens hjem. Trænger dine gulve derfor til at blive opfrisket med en afslibning og behandling? Så står Lykkebo klar til at hjælpe med gulvafslibning i Køge. Vi har flere års erfaring og ekspertise og har stort fokus på at levere god kvalitet til en fair og ærlig pris. Vi anvender kvalitetsprodukter, som tilmed er miljøvenlige.

Så bor du i Køge og ønsker at give dine gamle gulve et nyt udseende eller blot en opfriskning, så står vi klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud inden for 48 timer. Har du spørgsmål eller søger råd og vejledning om gulvafhøvling Køge, så er du også velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig med at give dine gulve det udseende, du altid har drømt om.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde, undersøger vi altid hver enkelt kundes gulvtype. Det er nemlig ikke alle gulve, der tåler afslibning, enten fordi de er lavet i et materiale, der ikke kan holde til det, eller fordi gulvet allerede har fået udført det maksimale antal slibninger.

Laminatgulv ligner ved første øjekast trægulv, men består i virkeligheden af flere lag papir med en overflade bestående af plast. Denne gulvtype kan derfor ikke tåle at blive slebet og behandlet, da det vil ødelægge gulvet. Har du derfor laminatgulve, kan vi desværre ikke tilbyde nogen former for behandling.

Lamelparketgulv er opbygget af flere lag bestående af spånplader eller krydsfiner, hvoraf det øverste synlige slidlag består af massivt træ. Det er her slidlaget, der er afgørende for, hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Som en tommelfingerregel siger man, at lamelparket kan tåle at blive slebet to gange, men det er ikke unormalt, at billigere gulve i lamelparket har et tyndt slidlag og kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Man kan dog være heldig at have et lamelparketgulv med et højt slidlag, som betyder, at det kan tåle at blive slebet op til hele 6 gange.

Massivt trægulv er den mest hårdføre og slidstærke gulvtype og består af rene massive træplanker. Har man denne gulvtype, vil det kunne tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

slibning af gulve i koege

Om du har massivt trægulv eller lamelparket, så undersøger vi altid gulvet inden påbegyndt arbejde for at sikre, at der ikke er nogle uforudsete udfordringer med gulvet, som gør, at vi ikke kan slibe det, eller at det allerede har fået det maksimale antal afslibninger.

Behandlingstyper til det nyslebede gulv

Når gulvet er blevet slebet, skal det have en form for behandling, for at træet lukker sig. Hvad du skal vælge afhænger både af, hvilken træsort gulvet er fremstillet af, og hvad du selv vil foretrække. Hvor slidstærkt man ønsker, gulvet skal være, og hvor meget tid man vil bruge på at skulle vedligeholde sit trægulv, er noget man bør have med i overvejelserne.

Lakering

Vores mest populære behandling, som mange af vores kunder vælger, er lakering. Lak er med til at give et slidstærkt gulv, som samtidig er utroligt rengøringsvenligt. En af fordelene ved at få lakeret sine trægulve er, at det danner en beskyttende hinde, som forhindrer væske, skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. I stedet lægger det sig oven på lakken, og man undgår, at det trænger ned i gulvet og efterlader grimme mærker.

lakering og gulvafhoevling koege

Som standard anvender vi en vandbaseret lak, som udlægges tre gange efter afslibningen af trægulvet. Til sidst udlægger vi et afsluttende slidlag. Vi kan hos Lykkebo tilbyde en række forskellige specielle lakker, som kan give dit gulv det udtryk, du ønsker.

Oliebehandling

Vil du hellere have et gulv med en masse spil, fremhævede årer og en fantastisk glød? Så er oliebehandling det helt rigtige valg. Ved oliebehandling er det dog vigtigt at være bevidst om, at det ikke giver den samme slidstærke overflade som lak, og der vil være en del vedligeholdelse af gulvet i form af genoliering, i takt med at gulvet slides.

Vi kan hos Lykkebo tilbyde forskellige indfarvningsolier, som kan give trægulvet et enten lysere eller mørkere udseende. Oliebehandling er som oftest en anelse dyrere end lakering, da det kræver, at gulvet bliver slebet ekstra fint for at udgå slibespor. Olie kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde som lak.

Ludbehandling

Er man til et råt og mere naturligt udseende til sit trægulv, så er ludbehandling den helt rigtige løsning. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales, hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det gør, at gulvet holdes mættet med sæbevand, inden det udsættes for skidt og snavs og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Uanset hvilken behandlingstype du har i tankerne til dig og dit hjem i Køge, så står Lykkebo klar til at råde og vejlede. Vi taler med dig om de forskellige fordele og ulemper og finder ud af, hvilken behandlingstype der passer bedst til netop dit trægulv. Vi laver holdbare gulve.

Vælg en fagmand med et specificeret tilbud

Der findes mange gulvfirmaer i og omkring Køge, hvoraf mange tilbyder billige priser på både afslibning og behandling. Som med så meget andet hænger pris og kvalitet sammen, og den billige pris vil også kunne afspejles i det udførte arbejde. Hos Lykkebo har vi fokus på godt kvalitetshåndværk til en fair og ærlig pris. Vi er derfor hverken det billigste eller det dyreste gulvfirma på markedet, men vi sikrer vores kunder et slutresultat, som de bliver glade for i lang tid.

gulvmand køge

Har du et gulv, som er fyldt med søm eller er meget ujævnt, vil det for os kræve mere arbejde og derved også længere tid, som i sidste ende kan få en indvirkning på den endelige pris. Efterbehandlingen til dit trægulv vil også have en betydning for prisen, da olie er dyrere end lak, mens lak er dyrere end ludbehandling. Vi udformer derfor et uforpligtende tilbud til dig, som specificerer alle de arbejdsopgaver, vi skal udføre, de produkter vi skal anvende og den endelige pris for hele gulvarbejdet, så der for dig som kunde ikke kommer nogen uforudsete udgifter i sidste ende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo står klar til at hjælpe med en gulvafslibning i Køge

Uanset hvor i Køge kommune du bor, står vi klar til at hjælpe. Om det er de gamle historiske huse inde i Køge centrum eller i det nye Køge Nord, du bor, så sikrer vi dig et godt udført håndværk af højeste kvalitet.

Så skal gulvfirmaet Lykkebo være din personlige gulvmand i Køge, sidder vi klar til at høre fra dig allerede i dag. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Du er naturligvis også velkommen til at ringe og få råd og vejledning og stille spørgsmål. Vil du hellere udfylde vores tilbudsformular, kan du gøre det her. Det tager få minutter, og vi bestræber os på at sende et skriftligt tilbud inden for 48 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med at give dine gulve i Køge det udseende, du altid har drømt om.

gulvmand koege