Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Køge. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Køge – Vi giver dine gamle gulve nyt liv

Ens gulve er med til at fuldende det samlede udtryk af ens hjem. Trænger dine gulve derfor til at blive opfrisket med en afslibning og behandling, så står Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har flere års erfaring og ekspertise og har stort fokus på at levere god kvalitet til en fair og ærlig pris. Vi anvender kvalitetsprodukter, som tilmed er miljøvenlige.

Så bor du i Køge og ønsker at give dine gamle gulve et nyt udseende eller blot en opfriskning, så står vi klar til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor, så vender vi tilbage med et tilbud indenfor 48 timer. Har du spørgsmål eller søger råd og vejledning, så er du også velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig, til hvordan vi kan give dine gulve det udseende du altid har drømt om.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde, undersøger vi altid hver enkelt kundes gulvtype. Det er nemlig ikke alle gulve der tåler afslibning, enten fordi det er lavet i et materiale der ikke kan holde til det, eller fordi gulvet allerede har fået udført maks antal slibninger.

Laminat gulv, ligner ved første øjekast trægulv, men består i virkeligheden af flere lag papir, med en overflade bestående af plast. Denne gulvtype kan derfor ikke tåle at blive slebet og behandlet, da det vil ødelægge gulvet. Har du derfor laminat gulve, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling.

Lamelparket gulv, er opbygget af flere lag, bestående af spånplader eller krydsfiner, hvoraf det øverste synlige slidlag består af massivt træ. Det er her slidlaget, der er afgørende for hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet. Som en tommelfingerregel siger man at lamelparket kan tåle at blive slebet to gange, men det er ikke unormalt at billigere lamelparket gulve, har et tyndt slidlag og kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Man kan dog være heldig at have et lamelparket gulv, med et højt slidlag, som betyder at det kan tåle at blive slebet op til hele 6 gange.

Massivt trægulv, er den mest hårdføre og slidstærke gulvtype, og består af rene massive træplanker. Har man denne gulvtype, vil det kunne tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

Om du har massivt trægulv, eller lamelparket, så undersøger vi altid gulvet inden påbegyndt arbejde, for at sikre at der ikke er nogle uforudsete udfordringer med gulvet, som gør at vi ikke kan slibe det, eller at det allerede har fået maks antal afslibninger allerede.

Behandlingstyper til det nyslebede gulv

Når gulvet er blevet slebet, skal det have en form for behandling, for at træet lukker sig. Hvad du skal vælge, afhænger både af hvilken træsort gulvet er fremstillet af, og hvad du selv vil foretrække. Noget man bør have med i overvejelserne når man skal vælge behandling til sit trægulv, er hvor slidstærkt man ønsker det skal være og hvor meget tid man vil bruge på at skulle vedligeholde det.

Lakering

Vores mest populære behandling som mange af vores kunder vælger er lakering. Lak er med til at give et slidstærkt gulv, som samtidig er utrolig rengøringsvenligt. En af fordele ved at få lakeret sine trægulve, er at det danner en beskyttende hinde, som forhindre væske, skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. I stedet lægger det sig oven på lakken og man undgår at det trænger ned i gulvet og efterlader grimme mærker.

Som standard anvender vi en vandbaseret lak, som udlægges tre gange efter afslibningen af trægulvet. Til sidst udlægger vi et afsluttende slidlag. Vi kan hos Lykkebo tilbyde en række af forskellige specielle lakker, som kan give dit gulv det udtryk du ønsker.

Oliebehandling

Vil du hellere have et gulv med en masse spil, fremhævede åre og en fantastisk glød, så er oliebehandling det helt rigtige valg. Ved oliebehandling er det dog vigtigt at være bevidst om at det ikke giver den samme slidstærke overflade som lak, og der vil være en del vedligeholdelse af gulvet i form af genoliering, i takt med at gulvet slides.

Vi kan hos Lykkebo tilbyde forskellige indfarvningsolier som kan give trægulvet et enten lysere eller mørkere udseende. Oliebehandling er som oftest en anelse dyrere end lakering, det det kræver at gulvet bliver slebet ekstra fint, for at udgå slibespor. Olie kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde, som lak.

Ludbehandling

Er man mere til et råt og mere naturligt udseende til sit trægulv, så er ludbehandling den helt rigtige løsning. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Uanset hvilken behandlingstype du har i tankerne til dig hjem i Køge, så står Lykkebo klar til at råde og vejlede. Vi snakker med dig om de forskellige fordele og ulemper, og finder ud af hvilken behandlingstype der passer bedst til netop dit trægulv.

Vælg en fagmand med et specificeret tilbud

Der findes mange gulvfirmaer i og omkring Køge, hvoraf mange tilbyder billige priser på både afslibning og behandling. Som med så meget andet hænger pris og kvalitet sammen, og den billige pris, vil også kunne afspejles i det udførte arbejde. Hos Lykkebo har vi fokus på godt kvalitetshåndværk til en fair og ærlig pris. Vi er derfor hverken det billigste eller det dyreste gulvfirma på markedet, men vi sikre vores kunder et slutresultat, som de bliver glad for i lang tid.

Har du et gulv, som er fyldt med søm eller er meget ujævnt, vil det for os kræve mere arbejde og derved også længere tid, som i sidste ende kan få en indvirkning på den endelige pris. Efterbehandlingen til dit trægulv, vil også have en betydning for prisen, da olie er dyrere end lak, og at lak er dyrere end ludbehandling. Vi udformer derfor et uforpligtende tilbud til dig,  som specificere alle de arbejdsopgaver vi skal udfører, de produkter vi skal anvende, samt den endelige pris for hele gulvarbejdet, så der for dig som kunde ikke kommer nogle uforudsete udgifter i sidste ende.

Lykkebo står klar til at hjælpe med dine gulve i Køge

Uanset hvor i Køge kommune du bor, står vi klar til at hjælpe. Om det er de gamle historiske huse inde i Køge centrum eller i det nye Køge Nord du bor, så sikre vi dig et godt udført håndværk af højeste kvalitet.

Så skal gulvfirmaet Lykkebo være din personlige gulvmand i Køge, sidder vi klar til at høre fra dig allerede i dag. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Du er naturligvis også velkommen til at ringe og få råd og vejlede, og stille spørgsmål. Vil du hellere udfylde vores tilbudsformular, kan du gøre det her. Det tager få minutter og vi bestræber os på at sende et skriftligt tilbud indenfor 48 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe med at give dine gulve i Køge det udseende du altid har drømt om.

Facebook Bedømmelse
4.9