Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Lyngby. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Lyngby – Giv de gamle gulve et flot og nyt udseende

Gulvbehandling kræver erfaring og hos Gulvfirmaet Lykkebo har vores medarbejder stor ekspertise og fokus på at leverer kvalitetsarbejde. Så er dine gulve blevet kedelige og slidte at se på, står Lykkebo klar til at give dem et nyt og forfriskende udseende.

Lykkebo kan tilbyde dig i Lyngby et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning og behandling. Vi hjælper dig med at finde den helt rette behandling til dit trægulv. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, sidder vi klar på telefon 81 81 38 32. Du er også velkommen til at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så ringer vi dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi begynder vores arbejde med dit trægulv, skal vi først være bevidste om gulvtypen, og vurdere gulvet. Dette gør vi fordi ikke alle gulve tåler afslibning og nogle har allerede opnået deres maksimale antal afslibninger.

Laminat gulv har udseende som træ, men er opbygget af flere lag papir, belagt med en plastoverflade. Dette gør at denne gulvtype hverken kan tåle afslibning eller behandling, da det vil ødelægge gulvet. Har du derfor laminat gulv, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling.

Lamelparket gulv er opbygget af flere lag, hvor de herunder består at spånplader eller krydsfiner, med et slidlag bestående af massivt træ. En tommelfingerregel siger at et lamelparket gulv kan tåle afslibning to gange, men det afgørende er slidlaget, bestående af massivt træ. Et slidlaget meget tyndt, vil gulvet kun kunne tåle at blive slebet en enkelt gang, men er man heldig og har et lamelparket gulv med et højt slidlag, vil det kunne tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv er den mest hårdføre og slidstærke gulvtype, og består af massive planker af træ. Derved kan denne gulvtype tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

Har du derfor lamelparket eller massivt trægulv, kan vi tilbyde vores hjælp. Det er dog vigtigt for os inden vi påbegynder arbejdet at undersøge gulvet. Trægulve er et levende materiale og ikke to gulve er ens. Derfor vurdere vi behandlingsmulighederne, ved hver enkelt kunde og sikrer mod uforudsete udfordringer eller at gulvet skulle have fået maks antal afslibninger.

Gulvbehandling til det slebet gulv

Uanset hvordan du ønsker dit trægulv skal se ud, så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe dig. Vi kan tilbyde tre forskellige behandlingstyper, som hver især kan give trægulvet forskellige udseende. Når man skal vælge efterbehandling til sit trægulv, er det vigtigt at man gør sig nogle tanker om hvor slidstærkt man ønsker sit gulv, og hvor meget tid man tænker at skulle bruge på vedligeholdelse.

Lakering giver en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Spilder man væske vil det som udgangspunkt lægge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i træet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved vores standardlakering.

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikre en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller givet det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser. Næste gang gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre, og det vil også betyde at behandlingen vil være væsentlig billigere.

Oliebehandling giver et trægulv som har en masse spil, fremhævede åre og en helt utrolig flot glød. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i form af genoliering at vælge denne behandlingstype.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et enten lysere eller mørkere udseende med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde. Så skal trægulv i dit hjem i Lyngby have et helt nyt udseende, så er oliebehandling en god løsning.

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette gør det også nemt at rengøre og vedligeholde gulvet.

Uanset hvilken behandling du vælger til dine trægulve, står vi klar til at råde og vejlede.

Et fair og ærligt tilbud

Der findes mange gulvfirmaet i og omkring Lyngby, og priserne hos de forskellige kan være meget varierende. Gulvfirmaet Lykkebo er hverken det dyreste eller det billigste på markedet, men vi går efter at være det bedste. Vi sikrer altid vores kunder topkvalitet, når det kommer til slibning og behandling af trægulve og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi bruger den nødvendige tid for at give dig det bedste slutresultat.

Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, vil dette kræve mere tid fra vores side og derfor også få en indvirkning på prisen. Det samme gør sig gældende med den behandlingstype du vælger. Oliebehandling vil som oftest være dyrere end lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor, og ligeledes vil lakering være dyrere end ludbehandling.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud, hvor du specificeret kan se de opgaver vi skal udfører, de produkter vi anvender, samt den endelige pris på at få ordnet gulve.

Lykkebo kan hjælpe med at give dit gamle trægulv et helt nyt udseende

Vi kan hjælpe dig med at få flotte nye gulve uanset hvor i Lyngby du bor. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med råd og vejledning, om hvad vi kan gøre for dig. Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi svarer gerne på alle dine, så vi er sikre på at du ender ud med det slutresultat du altid har drømt om. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at sende dig et skriftligt tilbud indenfor 48 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe med at give dine gulve i Lyngby et forfriskende og nyt udseende.

Facebook Bedømmelse
4.9