Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Lyngby. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Lyngby – Giv de gamle gulve et flot og nyt udseende

Gulvbehandling kræver erfaring. Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vores medarbejdere stor ekspertise og fokus på at levere kvalitetsarbejde. Er dine gulve blevet kedelige og slidte at se på? Så står Lykkebo klar til at give dem et nyt og forfriskende udseende med en gulvafslibning i Lyngby.

Lykkebo kan tilbyde dig i Lyngby et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning og behandling. Vi hjælper dig med at finde den helt rette behandling til dit trægulv. Har du spørgsmål eller brug for råd og vejledning, sidder vi klar på telefon 81 81 38 32. Du er også velkommen til at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så ringer vi dig op med et tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi begynder vores arbejde med dit trægulv, skal vi først være bevidste om gulvtypen og vurdere gulvet. Dette gør vi, da ikke alle gulve tåler afslibning, og nogle har allerede opnået deres maksimale antal afslibninger.

Laminatgulv har udseende som træ, men er opbygget af flere lag papir og belagt med en plastoverflade. Dette gør, at denne gulvtype hverken kan tåle afslibning eller behandling, da det vil ødelægge gulvet. Har du derfor laminatgulv, kan vi desværre ikke tilbyde nogen former for behandling.

Lamelparketgulv er opbygget af flere lag, hvor de herunder består af spånplader eller krydsfiner med et slidlag bestående af massivt træ. En tommelfingerregel siger, at et lamelparketgulv kan tåle afslibning to gange, men det afgørende er slidlaget bestående af massivt træ. Et slidlaget meget tyndt, vil gulvet kun kunne tåle at blive slebet en enkelt gang, men er man heldig og har et gulv af lamelparket med et højt slidlag, vil det kunne tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv er den mest hårdføre og slidstærke gulvtype og består af massive planker af træ. Derved kan denne gulvtype tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

slibning af gulve i lyngby

Har du derfor lamelparket eller massivt trægulv, kan vi tilbyde vores hjælp. Det er dog vigtigt for os, inden vi påbegynder arbejdet, at undersøge gulvet. Trægulve er et levende materiale og ikke to gulve er ens. Derfor vurderer vi behandlingsmulighederne ved hver enkelt kunde og sikrer mod uforudsete udfordringer, eller om gulvet allerede skulle have fået det maksimale antal afslibninger.

Gulvbehandling når gulvet er blevet slebet

Uanset hvordan du ønsker dit trægulv skal se ud, så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe dig. Vi kan tilbyde tre forskellige behandlingstyper, som hver især kan give trægulvet forskellige udseender. Når man skal vælge efterbehandling til sit trægulv, er det vigtigt, at man gør sig nogle tanker om, hvor slidstærkt man ønsker sit gulv, og hvor meget tid man tænker at skulle bruge på vedligeholdelse.

Lakering giver en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Spilder man væske, vil det som udgangspunkt lægge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i træet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved vores standardlakering.

trægulvslakering i gang

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikrer en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller give det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser. Næste gang gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre, og det vil også betyde, at behandlingen vil være væsentligt billigere.

Oliebehandling giver et trægulv, som har en masse spil, fremhævede årer og en helt utrolig flot glød. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at slidstyrken er væsentligt lavere end ved lakering. Det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i form af genoliering at vælge denne behandlingstype.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et enten lysere eller mørkere udseende med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde. Så skal trægulvet i dit hjem i Lyngby have et helt nyt udseende, så er oliebehandling en god løsning.

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner efter behandling. Det er for at sikre, at gulvet holdes mættet med sæbevand, som danner en beskyttende hinde og forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette gør det også nemt at rengøre og vedligeholde gulvet.

Uanset hvilken behandling du vælger til dine trægulve, står vi klar til at råde og vejlede dig.

Et fair og ærligt tilbud på gulvafslibning Lyngby

Der findes mange gulvfirmaer i og omkring Lyngby, og priserne hos de forskellige kan være meget varierende. Gulvfirmaet Lykkebo er hverken det dyreste eller det billigste på markedet, men vi går efter at være det bedste. Vi sikrer altid vores kunder topkvalitet, når det kommer til slibning og behandling af trægulve, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vi bruger den nødvendige tid for at give dig det bedste slutresultat.

Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, vil det kræve mere tid fra vores side og derfor også få en indvirkning på prisen. Det samme gør sig gældende med den behandlingstype, du vælger. Oliebehandling vil som oftest være dyrere end lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint for at undgå slibespor, og ligeledes vil lakering være dyrere end ludbehandling.

gulvmanden i lyngby

Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud, hvor du specificeret kan se, de opgaver vi skal udføre, de produkter vi anvender og den endelige pris på at få ordnet gulve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Få råd om gulvafhøvling Lyngby

Vi kan hjælpe dig med at få flotte nye gulve, uanset hvor i Lyngby du bor. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak med råd og vejledning om, hvad vi kan gøre for dig. Der findes ingen dumme spørgsmål, og vi svarer gerne på alle dine, så vi er sikre på, at du ender med det slutresultat, du altid har drømt om. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at sende dig et skriftligt tilbud indenfor 48 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig, og vi hjælper med at give dine gulve i Lyngby et forfriskende og nyt udseende.

gulvafhoevling lyngby