Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Nordsjælland. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Nordsjælland – Vi giver nyt liv til slidte og trætte gulve

Gulve som har ligget på i mange år, bliver med tiden kedelige, ridsede og slidte at se på. Gulvfirmaet Lykkebo har flere års erfaring og ekspertise indenfor gulvbehandling og kan derfor hjælpe med at opfriske dine gulve, så de igen står som nye. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at råde og vejlede, så du får et trægulv, du bliver glad for.

Gulvfirmaet Lykkebo kan tilbyde deres hjælp til dig der bor i Nordsjælland. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud, med svar indenfor 48 timer. Søger du råd og vejledning eller ønsker du en personlig snak, kan du ringe til os på telefon 81 81 38 32. Du kan også udfylde vores tilbudsformular nedenfor. Så ringer vi dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af trægulve

Inden vi kan påbegynde arbejdet med behandlingen af dine trægulve, er det vigtigt for os at vide hvilken gulvtype der er tale om, da ikke alle gulvtyper tåler at blive slebet og behandlet. Træ er et levende materiale og gulvet er derfor aldrig ens hos to kunder. Vi vurdere derfor hvert enkelt kundes gulv, for at sikre at gulvet kan tåle at blive slebet, og får den helt rigtige behandling.

Laminat gulve

Laminat gulv er en nem og vedligeholdelsesfri gulvtype. Det har udseende som træ, men består i virkeligheden af en opbygning af flere lag papir, med en overflade af plast. Derfor kan denne gulvtype desværre ikke tåle nogle former for behandling. Rådet ved laminatgulv, er at udskifte det, hvis man synes det er blevet slidt og kedeligt at se på.

Lamelparket gulve

Lamelparket består på samme måde, som laminat af en opbygning af flere lag. Forskellen er dig at denne gulvtype er opbygget af lag bestående af spånplader eller krydsfiner, som har fået et afsluttende slidlag bestående af massivt træ. Som en tommelfingerregel siger man at denne gulvtype kan tåle at blive slebet to gange, det afgørende for dette er dog tykkelsen på slidlaget. Nogle lamelparket gulve har et tyndt slidlag og kan kun tåle at blive slebet og behandlet en enkelt gang, mens andre har et meget højt slidlag og sagtens kan tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv

Massivt trægulv er den mest slidstærke og hårdføre gulvtype der findes på markedet, set i forhold til afslibning og behandling. Det består af rene massive træplanker og kan derfor som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde afslibning og gulvbehandling til dig der har lamelparket eller massivt trægulv. Vi undersøger dog altid gulvet, for at sikre at der ikke er nogle uforudsete udfordringer, eller at gulvet allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Behandling af nyslebede gulve

Når trægulvet er blevet slebet skal det have en form for behandling, for at sikre at gulvet bliver beskyttet mod den værste skidt og snavs. Hos Lykkebo kan vi tilbyde tre former for gulvbehandlinger, som giver forskellige slutresultater og udseende. I nogle tilfælde vil vi anbefale en behandlingstype frem for en anden, men overordnet er det en smagssag hvilken behandling man vælger. Det vigtige i valget af behandling er dog at gøre sig nogle tanker om hvor slidstærkt man ønsker sit gulv og hvor meget tid man gider bruge på vedligeholdelse.

Vi står naturligvis klar til at råde og vejlede, så gulvet i dit hjem i Nordsjælland bliver som du altid har drømt om.

Lakering er den mest slidstærke behandlingstype vi kan tilbyde. Lakering giver trægulvet en høj slidstyrke og kræver samtidig minimal vedligeholdelse. Lakken ligger sig som en beskyttende hinde på gulvet, og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet.

Som standard udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Ønsker du istedet et endnu højere slidlag, kan vi anbefale vores 2-komponentslak. Prisen på denne er en anelse dyrere end vores standardlak, men til gengæld får man også et meget højere slidlag på sine trægulve, hvilket i nogle tilfælde kan være en fordel hvis det et gulv, som oplever meget trafik dagligt.

Når vi har lakeret trægulvet tre gange, udlægger vi et afsluttende slidlag, som er med til at sikre en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt for dig at netpolere gulvet, eller udlægge et nyt toplag, hvis der med tiden skulle opstå overfladeridser. Dette vil også betyde en lavere udgift, næste gang du skal have ordnet gulve hos Lykkebo, da vi ikke behøver at slibe gulvene på ny.

Oliebehandling er med til at give en fantastisk glød til gulvet, og fremhæve årene i træet. Vælger man at få oliebehandlet sine gulve, skal man være bevidst om at gulvet ikke har den samme høje slidstyrke, som gulve der er blevet lakeret. Samtidig kræver det også en del mere vedligeholdelse i form af genoliering.

Vælger man at få oliebehandlet sine gulve er det muligt at vælge en af vores mange indfarvningsolier, som kan være med til at give trægulvet et mere lyst eller mørkt udseende. Prisen på en oliebehandling vil være en anelse dyrere end lakering, da gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien er nemlig ikke i stand til at rette overflade op, på samme måde som lak.

Ludbehandling giver et råt og naturligt udseende til trægulvet og er samtidig også den billigste løsning. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Uanset hvilken behandlingstype du går med tanker om til dit hjem i Nordsjælland, så er Lykkebo klar til at råde og vejlede. Vi tager en snak med dig om fordelene og ulemperne ved de forskellige behandlingstyper og finder derigennem frem til hvilken behandlingstype der vil være den bedste løsning for dig og dine trægulve.

Vi anvender miljøvenlige produkter

Trægulve er et levende materiale og det er derfor vigtigt at de bliver passet godt på og bliver behandlet med de bedste produkter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter, som samtidig er miljøvenlige. På den måde sikre vi i udførelsen af vores arbejde, at vi passer godt på miljøet, os selv, og ikke mindst dit hjem og indeklima. Alle vores olier er miljøvenlige og overholder alle de internationale miljølovkrav.

Kan jeg gøre det selv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling er som udgangspunkt ikke noget vi vil anbefale folk selv at kaste sig ud i. Det er dyrt i forhold til alt det udstyr man skal bruge til afslibningen og behandlingen. Det som regel ikke hvermands eje og skal deres lejes. Inden man får set sig om, kan det være løbet op i rigtige mange penge, og måske ender det ikke ud med det ønskede resultat.

Har man aldrig arbejdet med en slibemaskine før, kan man risikere at lave nogle rigtig grimme mærker kaldet “kutterslag”, som er bølgelignende mærker, som slibemaskinen efterlader, hvis der ikke holdes et bestemt tryk imod gulvet. Har man først fået lavet disse mærker, kan det være svært at rette op på, selv for en fagmand.

Vil du derfor være sikret et godt resultat fra starten, anbefaler vi at man kontakter en fagmand og får dem til at udføre arbejdet. I sidste ende vil det være den bedste løsning, hvis man vil være sikret et ordentligt og pænt resultat. Samtidig er det også den løsning som bedst kan betale sig rent økonomisk og tidsmæssigt.

Lykkebo står klar til at hjælpe dig i Nordsjælland med nyt liv til dine gulve

Uanset hvor stort eller småt dit gulvprojekt er, står gulvfirmaet Lykkebo altid klar til at hjælpe. Vi giver alle vores kunder en god service og sikre altid at vi leverer den bedste kvalitet. Vi bruger den tid der er nødvendig for et godt resultat og giver dig en fair og ærlig pris på arbejdet.

Så skal Lykkebo være din personlige gulvmand i Nordsjælland, sidder vi klar på telefon 81 81 38 32 til at få en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kan hjælpe med at besvare dine spørgsmål og give dig en gode råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at give gulvene i dit hjem i Nordsjælland nyt og spændende udseende.

Facebook Bedømmelse
4.9