Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Ølstykke. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Ølstykke – Få gulve der ligner nye

Bor du i Ølstykke og har du gulve der godt kunne trænge til at blive opfrisket? Så skal du kontakte gulvfirmaet Lykkebo. Vi har flere års erfaring og ekspertise og har et stort fokus på at leverer kvalitetsarbejde. Vores dygtige medarbejdere kan råde og vejlede dig, så du får det trægulv, du altid har drømt om.

Lykkebo tilbyder dig i Ølstykke et gratis og uforpligtende tilbud på gulvbehandling. Vi kan råde og vejlede, så du finder den helt rette behandling til netop dit trægulv. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvor vi også sidder klar til at besvare dine spørgsmål. Du er også velkommen til at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi enten ringe dig op, eller sende dig et tilbud indenfor 48 timer.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper og afslibning

Inden vi kan begynde vores arbejde med dit trægulv, skal vi først vide hvilken gulvtype der er tale om. Ikke alle gulve tåler afslibning og nogle har allerede fået udført maksimalt antal afslibninger.

Laminat gulv har udseende som trægulv, men består i virkeligheden af flere lag papir, med en overflade bestående af plast. Har man denne gulvtype, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling, da laminat gulv ikke tåler hverken afslibning eller behandling.

Lamelparket gulv er på samme måde som laminat gulv, opbygget af flere lag, forskellen er dog at lagene her består af krydsfiner eller spånplader, med et top/slidlag bestående af massivt træ. En tommelfingerregel med lamelparket er at det kan tåle at blive slebet to gange. Det afgørende for dette er dog hvor tykt et slidlag gulvet har. Hvis slidlaget er tyndt kan gulvet kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men man kan også være heldig at gulvet har et meget højt slidlag, som betyder at det kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv består som navnet antyder af massive planker af rent træ. Derved er denne gulvtype også den mest hårdføre af de 3 nævnte og kan derfor som udgangspunkt, tåle at blive slebet et utal af gange.

slibning af gulv oelstykke

Vi undersøger altid gulvet hos hvert enkelt kunde inden vi påbegynder vores arbejde. Træ er et levende materiale og vi vurdere derfor behandlingsmulighederne og sikrer mod uforudsete udfordringer med gulvet. Vi tjekker samtidig at gulvet ikke allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Forskellige behandlingstyper

Uanset hvilke drømme du har for trægulvet i dit hjem i Ølstykke, så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi kan overordnet tilbyde tre forskellig ebhandlingstyper, som hver især kan give trægulvet forskelligt udseende. I valget af behandling til trægulvet, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvor slidstærkt man ønsker gulvet, og samtidig hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Lakering giver en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og danner en beskyttende hinde, som forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved valg af vores standardlakering.

gulvlakering oelstykke

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikre en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller givet det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser. Næste gang gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre, og det vil også betyde at behandlingen vil være væsentlig billigere.

Oliebehandling giver trægulvet en flot glød, en masse spil og træets naturlige åre vil blive fremhævet. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i form af genoliering at vælge denne behandlingstype.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et enten lysere eller mørkere udseende med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde.

Så skal trægulv i dit hjem i Ølstykke have helt nyt udseende, så er oliebehandling en god løsning.

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Vi sikre vores kunder en garanti for godt håndværk

Hos gulvfirmaet Lykkebo har vi stort fokus på at leverer håndværksmæssigt korrekt udført arbejde. Vi ligger en stort ære i at udføre vores arbejde og give vores kunder det gulv de altid har drømt om. Alle vores privatkunder er dækket af vores garantiordning På den måde er vi med til at sikre at vores kunder får udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler på det håndværksmæssige.

gulvmand oelstykke

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi hjælper dig til et nyt og spændende udseende til dit trægulv

Trænger dit trægulv til et opfrisket udseende, så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe. Uanset hvor i Ølstykke du bor, står vi klar. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon 81 81 38 32, så får vi en snak om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi svarer gerne på alle dine spørgsmål og råder og vejleder dig, så du i sidste ende kan få det trægulv du altid har drømt om. Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig med at give dine gulve i Ølstykke et nyt og friskt udseende.

gulvfirma oelstykke