Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Østerbro. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Østerbro – Kvalitetshåndværk til en fair pris

Trænger dine gulve til en overhaling, så er det Lykkebo du skal kontakte. Vores faglærte gulvmænd har mange års erfaring, og sikrer dig et flot slutresultat, som du kan nyde i mange år. Vi tilbyder gulvafslibning på hele Østerbro.

Det kan være en stor opgave at skulle have ordnet sine gulve, og måske har du ikke så meget forstand på det. Derfor har vi nedenfor samlet vores udvalg af behandlinger vi kan tilbyde dig. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi står klar til at råde og vejlede dig. Udfylder du tilbudsformularen nedenfor, kan vi også ringe dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Ikke alle gulve tåler gulvafslibning

Inden vi påbegynder arbejdet, er det vigtigt for os at finde ud af hvilken gulvtype du har, så vi er sikre på at det kan tåle at blive slebet og behandlet.

Har du laminatgulve, syner gulvet som om det er træ, men overfladen består af plast, og vil derfor tage stor skade hvis man begynder at slibe eller behandle det. Har du derfor et gulv af laminat, kan vi desværre ikke tilbyde dig nogen form for behandling.

Har du derimod gulv af lamelparket vil det øverste lag, altså den synlige del, bestå af massivt træ, der som hovedregel det kan tåle at blive slebet. Det afgørende for om lige netop dit lamelgulv kan tåle at blive slebet kommer an på tykkelsen af det øverste lag. Typisk vil et lamelgulv kunne tåle at blive slebet et par gange, men har du et gulv med et højt slidlag, kan du være heldig at det kan tåle helt op til 6 slibninger.

Et trægulv i massivt træ er den mest slidstærke af de tre gulvtyper og kan som hovedregel tåle at blive slebet et utal af gange. Vi vurdere dog altid dine gulve for en sikkerheds skyld, da visse plankegulve kan have andre udfordringer, eller allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Gulvbehandlinger

Lykkebo tilbyder 3 typer af efterbehandlinger til dit gulv efter det er blevet slebet: Olie, lak eller ludbehandling. Når man skal vælge hvilken behandling gulvet skal have er det vigtigt at have gjort jeg nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet skal være, samt hvor meget tid man ønsker at bruge på at vedligeholde gulvet. Derudover er det også en god ide at være bevidst om at der er forskel i prisen alt efter hvilken behandlingstype man vælger til sit gulv.

Vælger man at lakere sit gulv, vil man få et slidstærkt gulv, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Skulle man spilde væske, vil det lægge sig oven på lakken og dermed ikke trænge ned i gulvet. Med lak efterlades gulvet med en flot mat glans.

Vil man hellere oliebehandle sine gulve er det vigtigt at være bevidst om at oliebehandlingen ikke er helt så slidstærk som lakering. Derfor vil man kunne risikere at spildte væsker kan trænge ned i gulvet, hvis man ikke fjerner det hurtigt nok. Samtidig er oliebehandling også noget der kræver en del mere vedligeholdelse, da det med tiden skal genolieres. Gulvet får dog en flot glød, som både fremhæver træets åre og giver gulvet spil. Her kan man med indfarvningsolier også gøre det muligt at få et lysere eller mørkere gulv.

Som det sidste kan man vælge at ludbehandle sit gulv. Det består i en sæbebehandling af det rå træ, ofte med hvidpigmentering i. Ved ludbehandling får man et meget råt og naturligt udseende gulv. Gulvet skal vedligeholdes ved gulvvask med sæbespåner, for at holde gulvet mættet af sæbevand.

Kan jeg gøre det selv?

At afslibe gulvet kræver en del erfaring og ekspertise. Derudover løber det også hurtigt op prismæssigt, med alt det udstyr man skal bruge for at slibe gulvet. Vi anbefaler aldrig at man selv kaster sig ud i at behandle trægulve, medmindre man har prøvet det før og ved hvordan man skal gøre det korrekt. Hvis ikke, kan man lave store skader på gulvet, som selv for fagfolk kan være svære at rette op på. Derfor anbefales det altid at man benytter sig af fagfolk, når det kommer til behandling af trægulve, om så det er Lykkebo eller et andet gulvfirma.

Hvad koster det at få et gulvfirma ud?

Kvalitet og pris hænger som regel sammen. Vil man være sikret håndværksmæssigt ordentligt arbejde, skal man ikke altid gå efter det billigste. Hos Lykkebo tilbyder vi kvalitet og godt arbejde til en fair pris. Vi er derfor hverken de billigste, men bestemt heller ikke de dyreste på markedet. Hvis man ser på kvaliteten og vores tidsforbrug, så er vores priser blandt de bedste på Østerbro.

Lykkebo tilbyder gulvbehandlinger med følgende prissætning:

Vores pris på almindelige gulvafslibning med tre lakeringer med kvalitetsvandlak for et gulv på op til 20 m2 starter fra 3500 Kr. inkl. Moms.

Er dit gulv større end 20 m2, udregner vi prisen ud fra antal m2. Her får du en pris på 170 Kr. inkl. moms pr. m2.

Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, vil det kræve en del mere arbejde for os, og derved også tage noget længere tid. Afhængigt at den efterbehandling du ønsker, vil det også have en indflydelse på prisen. Vi udformer naturligvis et uforpligtende tilbud til dig, så du mere specifikt kan se hvad den samlede pris de opgaver vi skal udføre, samt de materialer vi skal bruge. På den måde er du sikker på at der ikke kommer nogle uforudsete udgifter i forbindelse med renoveringen af dit gulv.

Vi står klar til at tage hånd om dit gulv

Skal vi tage os af gulvafslibning hos dig på Østerbro, så får du et uforpligtende og gratis tilbud fra os. Vi giver et skriftligt tilbud indenfor 48 timer. Det eneste du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen her. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig.

Facebook Bedømmelse
4.9