Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning på Østerbro. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Østerbro – Kvalitetshåndværk til en fair pris

Trænger dine gulve til en overhaling, så er det Lykkebo, du skal kontakte. Vores faglærte gulvmænd har mange års erfaring og sikrer dig et flot slutresultat, som du kan nyde i mange år. Vi tilbyder gulvafslibning på Østerbro.

Det kan være en stor opgave at skulle have ordnet sine gulve, og måske har du ikke så meget forstand på det. Derfor har vi nedenfor samlet vores udvalg af behandlinger, vi kan tilbyde dig, herunder gulvafhøvling Østerbro. Du er også altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvor vi står klar til at råde og guide dig som dit gulvfirma på Østerbro. Udfylder du tilbudsformularen nedenfor, kan vi også ringe dig op og vejlede dig om gulvafslibning på Østerbro.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Ikke alle gulve tåler gulvafslibning

Inden vi påbegynder arbejdet, er det vigtigt for os at finde ud af, hvilken gulvtype du har, så vi er sikre på, at det kan tåle at blive slebet og behandlet.

Har du laminatgulve, syner de af træ, men overfladen består af plast og vil derfor tage stor skade, hvis man begynder at slibe eller behandle det. Har du derfor et gulv af laminat, kan vi desværre ikke tilbyde dig nogen form for behandling.

gulvafhoevling oesterbro

Har du derimod gulv af lamelparket, vil det øverste lag, altså den synlige del, bestå af massivt træ, der som hovedregel kan tåle at blive slebet. Om lige netop dit lamelgulv kan tåle at blive slebet kommer helt an på tykkelsen af det øverste lag. Typisk vil et lamelgulv kunne tåle at blive slebet et par gange, men har du et gulv med et højt slidlag, kan du være heldig, at det kan tåle helt op til 6 slibninger.

Et trægulv i massivt træ er den mest slidstærke af de tre gulvtyper og kan som hovedregel tåle at blive slebet et utal af gange. Vi vurderer dog altid dine gulve for en sikkerheds skyld, da visse plankegulve kan have andre udfordringer eller allerede har fået udført det maksimale antal afslibninger.

Gulvbehandlinger

Lykkebos gulvfirma Østerbro tilbyder 3 typer af efterbehandlinger til dit gulv, efter det er blevet slebet: olie, lak eller ludbehandling. Når man skal vælge, hvilken behandling gulvet skal have, er det vigtigt at have gjort sig nogle overvejelser om, hvor slidstærkt man ønsker, gulvet skal være, og hvor meget tid man ønsker at bruge på at vedligeholde gulvet. Derudover er det en god ide at være bevidst om, at der er forskel i prisen, alt efter hvilken behandlingstype man vælger til sit gulv.

gulvlakering på østerbro

Vælger man at lakere sit gulv, vil man få et slidstærkt gulv, som er nemt at rengøre og vedligeholde. Skulle man spilde væske, vil det lægge sig oven på lakken og dermed ikke trænge ned i gulvet. Med lak efterlades gulvet med en flot mat glans.

Vil man hellere oliebehandle sine gulve, er det vigtigt at være bevidst om, at oliebehandlingen ikke er helt så slidstærk som lakering. Derfor vil man kunne risikere, at spildte væsker kan trænge ned i gulvet, hvis man ikke fjerner dem hurtigt nok. Samtidig er oliebehandling også noget, der kræver en del mere vedligeholdelse, da det med tiden skal genolieres. Gulvet får dog en flot glød, som både fremhæver træets årer og giver gulvet spil. Her kan man med indfarvningsolier også gøre det muligt at få et lysere eller mørkere gulv.

Som det sidste kan man vælge at ludbehandle sit gulv. Det består i en sæbebehandling af det rå træ, ofte med hvidpigmentering i. Ved ludbehandling får man et meget råt og naturligt udseende gulv. Gulvet skal vedligeholdes ved gulvvask med sæbespåner for at holde gulvet mættet af sæbevand.

Kan jeg gøre det selv?

At afslibe gulvet kræver en del erfaring og ekspertise. Derudover løber det også hurtigt op prismæssigt med alt det udstyr, man skal bruge for at slibe gulvet. Vi anbefaler aldrig, at man selv kaster sig ud i at behandle trægulve, medmindre man har prøvet det før og ved hvordan, man skal gøre det korrekt. Ellers kan man lave store skader på gulvet, som selv for fagfolk kan være svære at rette op på. Derfor anbefales det altid, at man benytter sig af fagfolk, når det kommer til behandling af trægulve, om så det er Lykkebo eller et andet gulvfirma.

Hvad koster det at få et gulvfirma ud?

Kvalitet og pris hænger som regel sammen. Vil man være sikret håndværksmæssigt ordentligt arbejde, skal man ikke altid gå efter det billigste. Hos Lykkebo tilbyder vi kvalitet og godt arbejde til en fair pris. Vi er derfor hverken de billigste, men bestemt heller ikke de dyreste på markedet. Hvis man ser på kvaliteten og vores tidsforbrug, så er vores priser blandt de bedste på Østerbro.

gulvmand oesterbro

Lykkebo tilbyder gulvbehandlinger til en fair pris

Er dit gulv meget ujævnt eller fyldt med søm, vil det kræve en del mere arbejde for os og derved også tage noget længere tid. Afhængig af den efterbehandling du ønsker, vil det også have en indflydelse på prisen. Vi udformer naturligvis et uforpligtende tilbud til dig, så du mere specifikt kan se den samlede pris på de opgaver, vi skal udføre, og de materialer vi skal bruge. På den måde er du sikker på, at der ikke kommer nogen uforudsete udgifter i forbindelse med renoveringen af dit gulv.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi står klar som din gulvmand på Østerbro

Skal vi tage os af gulvafslibning hos dig på Østerbro, så får du et uforpligtende og gratis tilbud fra os. Vi giver et skriftligt tilbud på gulvafhøvling på Østerbro indenfor 48 timer. Det eneste du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen her. Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

gulvfirma oesterbro