Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Ordrup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Ordrup – Ekspertise i Fokus

At opnå perfekte gulve kræver både ekspertise og erfaring. Hos os i Ordrup prioriterer vi kvalitetsarbejde og har derfor kun de mest dygtige og erfarne gulvspecialister i vores team. Dette sikrer, at du får et resultat, du vil være stolt af.

Hvis du er på udkig efter en gulvafslibning i Ordrup, er vi her for at assistere. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud, og du vil modtage et skriftligt tilbud fra os indenfor 48 timer.

Vi står klar til at hjælpe med en gulvafslibning Ordrup

Det kan være svært at danne sig et komplet overblik over hvilken behandling, der passer til netop dit gulv. Derfor kan du længere nede på siden læse mere om, hvilke gulvbehandlinger vi tilbyder. Har du spørgsmål eller ønsker vejledning, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde tilbudsformularen nedenfor, så ringer vi dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Hvilken Behandling Passer til Dit Gulv?

Det kan være en udfordring at bestemme, hvilken behandling der er bedst for dit specifikke gulv. Derfor har vi nedenfor en oversigt over de forskellige gulvbehandlinger, vi tilbyder. Har du spørgsmål eller behov for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

slibning af doertrin amager

Kan Dit Gulv Afslibes?

For at opnå det bedste resultat er det vigtigt med korrekt forarbejde og afslibning. Før vi starter, skal vi afgøre, hvilken type gulv du har. De mest almindelige gulvtyper i danske hjem er laminat, lamelparket og massivt plankegulv. Afhængig af din gulvtype vil den passende behandling og afslibning variere.

Laminatgulve: Disse kan ikke slibes, da de har en plastoverflade, selvom de kan ligne træ.

Lamelparket: Består af flere lag træ. Det øverste lag, som er synligt, er afgørende for, hvor mange gange gulvet kan slibes. Vi vil undersøge dit gulv og vurdere de bedste behandlingsmuligheder.

Massivt Plankegulv: Dette gulv kan tåle mange slibninger og er derfor ideelt til afslibning og behandling. Vi vil dog altid vurdere dit gulv for at sikre det bedste resultat.

gulvlakering amager

Valg af Behandling: Lakering eller Olie?

Når du vælger behandling, skal du overveje slidstyrke og vedligeholdelse.

Lakering: Mange vælger denne behandling, da den er slidstærk og nem at rengøre. Vi tilbyder forskellige typer lakering, afhængig af dine behov.

Oliebehandling: Selvom denne behandling kan kræve mere vedligeholdelse, giver den træet en smuk glød, der fremhæver træets naturlige karakteristika.

Ludbehandling: Et alternativ til lakering og oliering. Denne behandling beskytter gulvet og stopper gulvets naturlige gulningsproces.

blank

Hvad Koster en Gulvafslibning i Ordrup? Priserne kan variere, men hos os fokuserer vi på kvalitet til en fair pris. Vi tager os den nødvendige tid for at sikre det bedste resultat. Vi vil altid informere dig om prisen og give et uforpligtende tilbud, der specificerer alle detaljer.

DIY eller Professionel? Gulvafslibning kræver ekspertise for at opnå det ønskede resultat. Uden den rette viden kan man ende med uønskede mærker i træet. Efterbehandlingen kan også være en udfordring, hvis man ikke er bekendt med de forskellige behandlingstyper. Derfor kan det ofte være en god idé at hyre en professionel for at sikre det bedste resultat.

Kontakt Os i Ordrup Ønsker du professionel rådgivning eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er her for at sikre, at du får det gulv, du drømmer om.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gør-det-selv eller Søg Professionel Hjælp?

At udføre gulvafslibning er ingen let opgave, især når man stræber efter et resultat, der er både æstetisk og professionelt udført. Manglende kendskab til korrekt brug af en slibemaskine kan resultere i “kutterslag”, som er bølgeformede spor, maskinen kan efterlade i træet.

At opnå en perfekt, glat og jævn slibning er faktisk mere kompliceret, end man måske ville tro. Også efterbehandlingsprocessen kan præsentere sine egne udfordringer, særligt for dem, der ikke har erfaring med forskellige typer af olie og lak. De varierende behandlingsmetoder kan resultere i vidt forskellige udseender, farvetoner, holdbarheder og vedligeholdelseskrav. Derfor er der en betydelig risiko for at blive skuffet.

Det er også vigtigt at pointere, at det ikke er økonomisk let at slibe gulve selv. Man skal blandt andet leje diverse udstyr som slibemaskiner, kantslibere og slibebånd og købe materialer til efterbehandling som olier og lakker.

Så, når der alligevel skal investeres en del i at restaurere gulvene, er det ofte mest gavnligt – økonomisk, tidsmæssigt og æstetisk – at hyre en professionel gulvspecialist.

Som et eksempel på dette, kan du her se, hvor stor en forskel professionel gulvafslibning faktisk kan gøre.

Førbillede:

før gulvafslibning

Efterbillede:

efter gulvafslibning

Dit gulvfirma Ordrup er klar til at tage hånd om dine gulve

Vil du gerne have ordnet dine gulve, men ønsker du råd og vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32. Hos os er der ingen dumme spørgsmål og vi svarer dig gerne på alle dine spørgsmål, så du får det slutresultat, du ønsker dig. Du kan også blot udfylde vores tilbudsformular, så ringer vi dig op.