Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Roskilde. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Roskilde – Flotte gulve til dit hjem

Søger du et gulvfirma i Roskilde, der kan varetage en gulvafslibning kompetent og professionelt? Så står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe med slibning og efterfølgende gulvbehandling. Vi har stor ekspertise og flere års erfaring med gulvafhøvling Roskilde. Vi har altid stort fokus på at levere god service og et håndværksmæssigt korrekt kvalitetsarbejde. Vores kompetente gulvmand i Roskilde kan råde og vejlede dig, så dit trægulv får det udseende du altid har drømt om.

Gulvfirmaet Lykkebo giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning og behandling af dine gulve. Vi har mange års erfaring med at udføre gulvafslibning i Roskilde og omegn – og kan besvare dine spørgsmål, og give dig råd og vejledning så dit gulv, bliver præcis som du gerne vil have det. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi ringe dig op eller sende et skriftligt tilbud og en pris på det gulvarbejde du ønsker at få udført.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af trægulvet

Inden vi kan påbegynde arbejdet med trægulvet i dit hjem i Roskilde, er det vigtigt for os, at vi ved hvilken gulvtype, der er tale om. Grunden til dette er, at ikke alle gulve tåler at blive slebet, samtidig med at gulvet kan have nogle uforudsete udfordringer eller allerede have opnået maksimal antal afslibninger.

slibning af doertrin roskilde

Laminatgulv

Har du laminatgulve i dit hjem i Roskilde kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for afslibning eller behandling. Grunden til dette er, at laminatgulv er fremstillet af flere lag papir, med en overflade bestående af plast. Begynder man at slibe på denne type gulv, vil det ødelægge mere end det vil gavne.

Lamelparketgulv

Lamelparketgulve er på samme måde som laminatgulve opbygget af flere lag. Forskellen her er dog, at lagene her består af spånplader eller krydsfiner med et toplag/slidlag af massivt træ. En tommelfingerregel med lamelparket er, at det kan tåle at blive slebet to gange. Det afgørende for dette er dog, hvor tykt et slidlag gulvet har. Hvis slidlaget er tyndt kan gulvet kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men man kan også være heldig, at gulvet har et meget højt slidlag, som betyder at det kan tåle at blive slebet op til seks gange.

Massivt trægulv

Denne gulvtype er den mest hårdføre af de tre nævnte og består som navnet antyder af massive planker af træ. Denne gulvtype kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Overfladebehandling til det nyslebne trægulv

Når gulvet er blevet slebet, skal det have behandling for at undgå, at der kommer pletter og at det bliver grimt på grund af væske, skidt og snavs. Når man overfladebehandler gulvet efter afslibning, danner man en beskyttende hinde, som kan sikre, at man ikke får grimme mærker og pletter, samtidig med at det bliver nemt for dig at holde rent. Lykkebo kan overordnet tilbyde 3 forskellige behandlingstyper, som hver især giver gulvet forskelligt udseende.

I valget af overfladebehandling er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring, hvor slidstærkt man ønsker gulvet, og samtidig hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Vælger man at få sine trægulve lakeret, får man et gulv med en høj slidstyrke, som samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og danner en beskyttende hinde, som forhindrer skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

gulvbehandling roskilde

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved valg af vores standardlakering.

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikrer en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller give det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser. Næste gang Gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre – og det vil også betyde, at behandlingen vil være væsentlig billigere.

Oliebehandling

Oliebehandling giver trægulvet en flot glød, en masse spil og træets naturlige åre vil blive fremhævet. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på, at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i takt med, at gulvet slides i form af genoliering.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et enten lysere eller mørkere udseende med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde.

Så har du altid gået med tanker om, at trægulvet i dit hjem i Roskilde skulle være med en masse glød og et spændende og anderledes udseende, så er oliebehandling en rigtig god løsning.

Ludbehandling

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner efter behandling for at sikre, at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindrer skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Godt håndværk med garanti

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en stor ære i at udføre et perfekt resultat, hver gang. For at kunne give vores kunder et flot resultat kræver det både tid, den rette behandling og dygtige håndværkere. Vi afsætter altid god tid til hver enkelt opgave for at sikre, at kunden får det ønskede resultat, som samtidig er udført håndværksmæssigt korrekt.

gulvafhoevling roskilde

Vi sliber altid gulvene 2-3 gange, afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning. Tager du disse ting i betragtning, så er Lykkebo en af de bedste gulvmænd i Roskilde.

Din gulvmand i Roskilde garanterer dig korrekt udført arbejde

Vi vil gerne sikre vores privatkunder bedst muligt, og vælger du os som dit personlige gulvfirma i Roskilde, er du dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. Derved sikres du som kunde, at du har fået udført korrekt arbejde uden fejl og mangler, rent håndværksmæssigt.

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på TrustPilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed, og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi passer på miljøet med miljømærkede kvalitetsprodukter

Trægulve er et levende materiale, og det er derfor vigtigt, at de bliver passet godt på og bliver behandlet med de bedste produkter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter, som samtidig er miljøvenlige. På den måde sikrer vi i udførelsen af vores arbejde, at vi passer godt på miljøet, os selv – og ikke mindst dit hjem og indeklima. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder alle de internationale miljølovkrav.

Vi står klar til at hjælpe med en gulvafslibning i Roskilde

Er det tid til at give gulvene i dit hjem i Roskilde nyt udseende eller bare en opfrisker, så står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Du skal blot kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at få en snak med dig om, hvad vi kan gøre for dig og dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende.

gulvfirma roskilde