Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Roskilde. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Roskilde – Flotte gulve til dit hjem

Bor du i Roskilde og er dine gulve kedelige og slidte at se på? Så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har stor ekspertise og flere års erfaring. Vi har altid stort fokus på at levere god service og et håndværksmæssigt korrekt kvalitetsarbejde. Vores kompetente medarbejdere kan råde og vejlede dig, så dit trægulv får det udseende du altid har drømt om.

Gulvfirmaet Lykkebo giver dig et gratis og uforpligtende tilbud på afslibning og behandling af dine gulve. Vi kan besvare dine spørgsmål, og give dig råd og vejledning så dit gulv, bliver præcis som du gerne vil have det. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi ringe dig op eller sende et skriftligt tilbud på det gulvarbejde du ønsker at få udført.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning af trægulvet

Inden vi kan påbegynde arbejdet med trægulvet i dit hjem, er det vigtigt for os at vi ved hvilken gulvtype der er tale om. Grunden til dette er at ikke alle gulve tåler at blive slebet, samtidig med at gulvet kan have nogle uforudsete udfordringer eller allerede have opnået maksimal antal afslibninger.

Laminat gulv

Har du laminat gulve i dit hjem i Roskilde kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for afslibning eller behandling. Grunden til dette er at laminat gulv er fremstillet af flere lag papir, med en overflade bestående af plast. Begynder man at slibe på denne type gulv, vil det ødelægge mere end det vil gavne.

Lamelparket gulv

Lamelparket gulve er på samme måde som laminat gulve opbygget af flere lag. Forskellen her er dog at lagene her består af spånplader eller krydsfiner med et toplag/slidlag af massivt træ. En tommelfingerregel med lamelparket er at det kan tåle at blive slebet to gange. Det afgørende for dette er dog hvor tykt et slidlag gulvet har. Hvis slidlaget er tyndt kan gulvet kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men man kan også være heldig at gulvet har et meget højt slidlag, som betyder at det kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv

Denne gulvtype er den mest hårdføre af de tre nævnte og består som navnet antyder af massive planker af træ. Denne gulvtype kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Overfladebehandling til det nyslebede trægulv

Når gulvet er blevet slebet skal det have behandling, for at undgå at der kommer pletter og at det bliver grimt på grund af væske, skidt og snavs. Når man overfladebehandler gulvet efter afslibning danner man en beskyttende hinde, som kan sikre at man ikke får grimme mærker og pletter, samtidig med at det bliver nemt for dig at holde rent. Lykkebo kan overordnet tilbyde 3 forskellige behandlingstyper, som hver især giver gulvet forskelligt udseende.

I valget af overfladebehandling er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet, og samtidig hvor meget tid man vil bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Vælger man at gå sine trægulve lakeret, får man et gulv med en høj slidstyrke, som samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og danner en beskyttende hinde, som forhindre skidt, snavs og væske i at trænge ned i gulvet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved valg af vores standardlakering.

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikre en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller givet det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser. Næste gang gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre, og det vil også betyde at behandlingen vil være væsentlig billigere.

Oliebehandling

Oliebehandling giver trægulvet en flot glød, en masse spil og træets naturlige åre vil blive fremhævet. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i takt med at gulvet slides, i form af genoliering.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et enten lysere eller mørkere udseende med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde.

Så har du altid gået med tanker om at trægulvet i dit hjem i Roskilde skulle være med en masse glød og et spændende og anderledes udseende, så er oliebehandling en rigtig god løsning.

Ludbehandling

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Godt håndværk med garanti

Hos gulvfirmaet Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en stor ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. For at kunne give vores kunder et flot resultat kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Vi afsætter altid god tid til hver enkelt opgave, for at sikre at kunden får det ønskede resultat, som samtidig er udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi sliber altid gulvene 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning. Tager du disse ting i betragtning, så er Lykkebo en af de bedste gulvmænd i Roskilde.

Vi vil gerne sikre vores privatkunder bedst muligt og vælger du os som dit personlige gulvfirma i Roskilde, er du dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. Derved sikres du som kunde, at du har fået udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler rent håndværksmæssigt.

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

Vi passer på miljøet med miljømærkede kvalitetsprodukter

Trægulve er et levende materiale og det er derfor vigtigt at de bliver passet godt på og bliver behandlet med de bedste produkter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter, som samtidig er miljøvenlige. På den måde sikre vi i udførelsen af vores arbejde, at vi passer godt på miljøet, os selv, og ikke mindst dit hjem og indeklima. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder alle de internationale miljølovkrav.

Vi står klar til at hjælpe med flotte nye gulve

Så er det tid til at give gulvene i dit hjem i Roskilde nyt udseende eller bare en opfrisker, så står gulvfirmet Lykkebo klar til at hjælpe. Du skal blot kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at få en snak med dig om hvad vi kan gøre for dig og dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende.

Facebook Bedømmelse
4.9