Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Skævinge. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvbehandling og gulvafslibning i Skævinge

Trænger dit gulv også til en fornyelse? Her hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi mange års erfaring med gulvafslibning samt gulvbehandling og vi kører i hele Skævinge området. Så hvis du leder efter et erfarent gulvfirma med sans for kvalitet og service, er du kommet til det rette sted. Vi har mange års erfaring inden for branchen og vil gerne hjælpe dig med at gøre dit gulv så godt som nyt gennem afhøvling og efterbehandling.

Få fornyet dit gulv uden at skifte det ud

Gulvfirmaet Lykkebo er dit lokale gulvfirma, som har mange års erfaring med at forny gulve i hele Nordsjælland. Hvad enten du leder efter en gulvlakering, ludbehandling, oliebehandling, gulvlægning eller gulvafslibning, kan vi hjælpe dit gulv i Skævinge med at få sin glans tilbage.

Kontakt os allerede i dag og hør hvad det vil koste dig at få en gulvafslibning og efterbehandling af dit gulv. Du kan udfylde vores tilbudsformular her på siden og modtage et uforpligtende men komplet tilbud inden for 24 timer, eller ringe til os på 81 81 38 32.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Nysgerrig på om dit gulv tåler en gulvafslibning?

Der er mange forskellige former for gulve, der på overfladen ligner et trægulv, men som faktisk har en mere kompleks opbygning. Nogle gulve har et tyndt lag træplanker øverst men med andre materialer under, som gør at det kun kan få én gulvafslibning i sin levetid, hvorimod andre gulve slet ikke kan tåle en afslibning.

Det første vi gør, når du tager kontakt til os og vi bliver enige om en aftale, er at få styr på din gulvtype. Det er vigtigt for os at forstå opbygningen af dit gulv og hvor gammelt det er, så vi kan give gulvet den rigtige og professionelle behandling. Derfor starter vi altid med en samtale om dit gulv og hvilke behov og ønsker du har til gulvets udseende.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo plejer vi at lave en distinktion mellem tre forskellige gulvtyper: laminatgulv, massivt trægulv og lamelparketgulv.

slibning af doertrin gulvfirma albertslund

Laminatgulv er en gulvtype, som ikke kan tåle en gulvafslibning. Det skyldes at laminatgulve er opbygget af flere lag papir med en overflade af plastik. Det ville derfor gøre mere skade end gavn at forsøge at afhøvle denne gulvtype og vi kan desværre ikke tilbyde en gulvafslibning, hvis dit gulv er et laminatgulv – men gulvet kan selvfølgelig udskiftes.

Massivt trægulv er en gulvtype bestående af træplanker og intet andet. Denne gulvtype kan derfor tåle næsten uendeligt mange omgange afslibninger, fordi træplankerne er så tykke. Det er gode nyheder for dig med et slidt gulv, hvis det er lavet af massivt træ, for så kan det næsten altid holde til endnu en gulvafslibning – som jo er billigere end et helt nyt gulv.

Lamelparketgulv er den sidste gulvtype, som mange danskere har i deres hjem. Denne gulvtype ligner måske et massivt trægulv, men det er faktisk kun det øverste lag, som er lavet af træplanker. Under træplankerne ligger der flere lag af enten krydsfiner eller spånplader. Afhængig af hvor tykt laget af massivt træ er, kan denne gulvtype typisk tåle 1-6 gulvafslibninger i sin levetid.

Er du i tvivl om hvilken gulvtype, du har? Ring til os på 81 81 38 32 og få besvaret dine spørgsmål. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde frem til den rigtige gulvbehandling for netop dit gulv i Skævinge og omegn.

Den helt rigtige gulvbehandling

Når du får lavet en gulvafslibning, har dit gulv godt af en efterbehandling. Det forlænger gulvets flotte udseende ved at gøre det slidstærkt mod slag, mærker og pletter og nogle gulvbehandlinger kan endda give træet en anden farve eller glans. Her hos Gulvfirmaet Lykkebo vil vi gerne rådgive dig om de forskellige gulvbehandlinger, så du finder den type og det udseende, du helst vil have i dit hjem.

Gulvlakering er den mest populære og udbredte gulvbehandling blandt vores kunder. Det er der mange gode grunde til, for et lakeret gulv er flot at kigge på og godt beskyttet mod slid. En lakbehandling hjælper dit gulv mod slitage i mange år og så kræver det ovenikøbet meget lidt ift. vedligeholdelse og rengøring. Ved en gulvlakering får gulvet en beskyttende overflade, som er med til at forhindre skidt eller spildte væsker i at trænge ind i gulvet, så dit gulv er godt beskyttet.

Den gulvlakering, som vi benytter her hos Gulvfirmaet Lykkebo, er en standard vandbaseret lak, der lægges i tre lag for at give gulvet en god beskyttelse. Hvis du leder efter en ekstra slidstærk løsning til dit gulv, kan vi også tilbyde en gulvlakering med vores to-komponents løsning til en lidt højere pris end vores standardløsning.

Det gode ved en gulvlakering er, at gulvet altid kan gives en ny lakering, hvis der opstår slid eller mærker – uden at skulle give det en gulvafslibning igen. Du kan vælge frit mellem vores store udvalg af gulvlakeringer, som Lykkebo har på lager – så får dit gulv lige præcis den farve og det udseende, du havde forestillet dig.

traegulvs lakering og gulvafslibning albertslund

Oliebehandling er en efterbehandling, som giver det nyslebne gulv en helt særlig form for glød. Mange af vores kunder vælger en oliebehandling, fordi det giver et specielt spil i træets udseende. Hos Gulvfirmaet Lykkebo kan du vælge mellem mange forskellige indfarvningsolier, som kan gøre dit trægulv enten lysere eller mørkere. Vi har endda en speciel olie, som giver træet et drivtømmer look.

Det er dog vigtigt at man er opmærksom på, at et oliebehandlet gulv stiller ekstra krav til vedligeholdelse og at gulvet ikke er lige så slidstærkt som ved en gulvlakering. Hvis du vælger at give dit gulv en oliebehandling, kræver det mere rengøring og vedligeholdelse at holde det rent og pænt gennem årene. En oliebehandling ligger også på et højere prisniveau end en gulvlakering, fordi gulvet behøver en finere afslibning for at tage imod olien.

Ludbehandling er en form for gulvbehandling, som forsøger at bibeholde træets naturlige eller ubehandlede udseende. Når vi laver en ludbehandling af dit gulv i Skævinge, får du et råt og naturligt udseende på dit gulv. En ludbehandling er også et billigere alternativ til oliebehandling og gulvlakering.

Her hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi valget mellem naturlud, som er giver træplankerne et naturtro udseende, og behandling med hvidpigmentering, som stopper træets naturlige gulningsproces og giver et flot og lyst udseende til gulvet. Hvis valget falder på en ludbehandling, vil vi stærkt anbefale at du behandler gulvet med en kraftig sæbeblanding 10-15 gange inden du tager gulvet i brug. Det lyder måske af meget, men det kan virkelig hjælpe med at beskytte gulvet mod snavs og pletter.

De tre ovennævnte gulvbehandlinger kommer med hver sine fordele og ulemper i forhold til slidstyrke, vedligeholdelse og pris. Og selvfølgelig er det ønskede udseende på trægulvet også en stor faktor, når man skal vælge gulvbehandling. Vi hjælper dig gerne med at finde frem til hvilken gulvbehandling, der er den rigtige for dig. Kontakt os i dag på 81 81 38 32, så tager vi gerne en snak om dine gulve.

Gulvfirma med fokus på kvalitet og service

Hvis du vælger Gulvfirmaet Lykkebo til at tage sig af dine gulve i Skævinge eller omegnen deraf, er du 100% sikker på at få leveret et godt stykke håndværk af en virksomhed med fokus på kvalitet og service. Vi lytter til dine ønsker og behov og finder sammen med dig frem til den bedste løsning for dit gulv i forhold til udseende og prisklasse.

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål er du altid velkommen til at ringe til os på 81 81 38 32. Og hvis du vil høre mere om, hvad en gulvafslibning og gulvbehandling koster, kan du udfylde vores tilbudsformular – så modtager du et gratis og uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

professionel gulvmand

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←