Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Smørum. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Smørum – Flotte gulve med garanti

Uanset hvor i Smørum du bor, står vi hos Lykkebo klar til at hjælpe med at give dine gamle gulve nyt udseende. Vores dygtige medarbejdere har flere års erfaring og stor ekspertise inden for afslibning og gulvbehandling. Vi giver dig en god service og et håndværksmæssigt korrekt udført arbejde, så du er sikret et godt slutreslutat.

Vi kan råde og vejlede dig, så dine gulve får den helt rigtige behandling og det udseende som du altid har drømt om. Vi har et stort fokus på kundernes tilfredshed og gør hvad der skal til for at du som kunde hos Lykkebo får det bedste resultat. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller blot udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Det tager ganske få minutter og er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtype er afgørende for afslibningen

Inden vi påbegynder vores arbejde er det vigtigt at vi er bevidst om gulvtypen. Trægulve er et levende materiale og der er ikke to gulve der er ens. Vi vurdere kundens gulv for at sikre at det kan tåle afslibning og behandling. Nogle gulve kan ikke tåle afslibning og andre kan have nogle udfordringer, der gør at vi ikke kan tilbyde vores hjælp. Det kan også være at gulvet allerede har fået udført maks antal afslibninger.

Laminatgulv

Laminatgulv er en nem gulvtype at vedligeholde. Det ligner ved første øjekast træ, men består i virkeligheden af flere lag papir med en overflade bestående af plast. Har du derfor denne gulvtype, kan vi desværre ikke tilbyde vores hjælp, da en afslibning vil ødelægge gulvet.

Lamelparketgulv

Lamelparket består på samme måde som laminatgulv af en opbygning af flere lag. Her er opbygningen dog en smule anderledes, da den består af krydsfinerplader eller spånplader. I stedet for en overflade af plast, består den her af massivt træ, som er med til at gøre det muligt at slibe. Det afgørende er dog hvor tykt det massive træ er. Som udgangspunkt siger man at et lamelparketgulv kan tåle at blive slebet to gange, men nogle billigere varianter har et tyndt lag massivt træ, som gør det kun tåler afslibning en enkelt gang. Man kan dog være rigtig heldig at man er en af dem som har et lamelparketgulv med et tykt lag massivt træ, som betyder at det vil kunne tåle at blive slebet op til 6 gange.

Massivt trægulv

Er man en af de heldige som har et massivt trægulv, kan vi næsten altid hjælpe. Det afgørende er her om gulvet har nogle udfordringer eller allerede har fået udført maksimal antal afslibninger. Som navnet antyder består massivt trægulv af træplanker af rent træ og kan derfor som udgangspunkt tåle afslibning og behandling et utal af gange.

Sådan sliber vi dit gulv

Når vi går i gang med at slibe dine gulve, bliver de altid slebet 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt retter vi det selvfølgelig af. Vi starter med at slibe gulvet med en grov type sandpapir for at fjerne det gamle lag af behandling gulvet har fået. Til sidst slutter vi af med en finere sandpapir, som er med til at give en flot afsluttende slibning.

slibning af traegulve i smoerum

Valg af gulvbehandling

Når gulvet er blevet slebet, skal det have en form for behandling for at beskytte det mod skidt og snavs, som kan trænge ned og efterlade nogle grimme mærker. Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige behandlinger til gulvet, som hver især er med til at give forskelligt udseende. Det er vigtigt når man skal vælge behandlingstype at man gør sig nogle tanker omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet og hvor lang tid man ønsker at bruge på at vedligeholde det.

Vi står naturligvis klar til at hjælpe med at råde og vejlede, så du finder den helt rigtige løsning til dine gulve.

Lakering

Lakering er en meget udbredt gulvbehandlingstype, som mange af vores kunder vælger. Den er med til at give et slidstærkt gulv, som samtidig kræver minimal vedligeholdelse. Lakken lægger sig som en beskyttende hinde på gulvet og forhindre at skidt, snavs og væske kan trænge ned.

Som standard lakering udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Vi kan tilbyde forskellige special lakker, som kan give dit trægulv det slutresultat som passer bedst ind i dit hjem i Smørum. Når vi har lakeret gulvet 3 gange, udlægger vi et afsluttende slidlag, som gør det muligt at netpolere eller udlægge et nyt lag toplak, hvis der opstår overfladeridser.

lakering af gulv i smoerum

Oliebehandling

Oliebehandling giver en flot mat glød og fremhæver træets naturlige åre. Vælger man denne form for behandling til sit trægulv, er det vigtigt at være bevidst om at det vil kræve en del vedligeholdelse i form af genoliering, i takt med at gulvet slides. Samtidig vil en oliebehandling også være en anelse dyrere end en lakering, da det kræver at gulvet slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien kan nemlig ikke rette overfladen på samme måde som lak.

Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier, som kan give trægulvet i dit hjem forskelligt udseende. Vi har olier, som giver lysere eller mørkere udseende, men vi kan også få dit trægulv til at ligne drivtømmer.

Ludbehandling

Ludbehandling er med til at give gulvet et mere råt og naturligt udseende. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Anvendelse af miljømærkede kvalitetsprodukter

Trægulv er et levende materiale og kræver derfor at man anvender nogle gode kvalitetsprodukter for at passe bedst muligt på dem. Hos Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter som er miljømærket. På den måde er vi med til at sikre i udførelsen af vores arbejde at der kommer en så lille påvirkning på miljøet som muligt, samt at du bibeholder et godt indeklima i dit hjem. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder desuden alle de internationale miljøkrav. De produkter vi anvender i vores arbejde er udover at være miljøvenlige og både vandbaseret og fri for NMP.

Garanti for godt håndværk

Hos Lykkebo gør vi alt hvad der står i vores magt, for at levere en god service, samt et godt håndværk til vores kunder. Vi lægger en stor ære i at udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt og give kunderne det slutresultat de altid har drømt om. Vores privatkunder er derfor dækket af garantiordning. Dette er med til at sikre vores kunder garanti for godt håndværk, som er udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi udfører vores arbejde til perfektion og kan mærke at vores kunder er glade og tilfredse når vi er færdig i deres hjem. Vi er derfor rigtig stolte over at være kåret som et af Danmarks bedste gulvfirmaer på trustpilot. Vi yder den bedste service og står altid klar til at råde og vejlede kunder, såvel som potentielle kunder, så deres hjem kan få de flotteste gulve.

Få et tilbud som holder

Der findes rigtig mange gulvfirmaer og det kan være svært at vide hvilket man skal vælge. Vil du være sikret et tilbud, som holder skal du vælge Lykkebo. Vi aftaler i fællesskab med dig som kunde hvor mange gange gulvet skal slibes, hvilke produkter vi skal anvende, samt hvilken gulvbehandling dine gulve skal have.

gulvmand i smoerum

Vi opmåler med laseropmåler, så du er sikret kun at skulle betale for de antal kvadratmeter gulv, som vi har aftalt skal behandles.

Herudfra udformer vi et tilbud til dig, som du modtager på skrift, så du er sikker på at der er dokumentation for det aftalte. Vi overholder vores aftaler og udfører kun de opgaver der er aftalt på forhånd og som er inkluderet i tilbuddet. Derved er du sikret at der ikke kommer uforudsete udgifter i forbindelse med renoveringen af dine gulve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vær sikret godt håndværk fra starten

Vil du være sikret et godt håndværk med et specificeret tilbud, så står gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe dig i Smørum. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Har du brug for råd og vejledning kan vil naturligvis også hjælpe dig med dette. Du kan også vælge at udfylde vores tilbudsformular, som du finder her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og helt uforpligtende.

gulvfirma i smoerum