Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Snekkersten. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Snekkersten – Giv dine gulve nyt og flot udseende

Bor du i den gamle fiskerby Snekkersten og er du træt at at se på dine kedelige og slidte gulve? Så skal du kontakte Gulvfirmaet Lykkebo. Vi har mange års erfaring og stor ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling.

Vi kan tilbyde et gratis og uforpligtende tilbud på gulvbehandling og afslibning til dig i Snekkersten. Vi hjælper med at finde den helt rette behandling, så dit trægulv får det udseende du altid har drømt om. Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til at besvare dine spørgsmål, samt råde og vejlede dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det tager få minutter og vi kan enten sende dit et skriftligt tilbud eller ringe dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde med dine gulve skal vi først vide hvilken gulvtype der er tale om og vurdere gulvet. Dette gør vi for at sikre at din gulvtype kan tåle afslibning og at det ikke allerede har opnået sine maksimale antal afslibninger.

Laminat gulve har udseende som trægulv, men består i virkeligheden af en opbygning af flere lag papir, med en overflade af plast. Dette betyder at gulvet vil tage skade af at blive slebet og behandlet og vi desværre ikke kan tilbyde vores hjælp, hvis du har laminat gulve.

Lamelparket gulve er som med laminat gulve opbygget af flere lag. Her består lagene dog af spånplader eller krydsfiner, med et toplag/slidlag af massivt træ. En tommelfingerregel med lamelparket gulv er at det kan tåle afslibning to gange, men det afgørende er slidlaget. Er slidlaget meget tyndt, vil gulvet kun kunne tåle at blive slebet en enkelt gang, men er man heldig og har et lamelparket gulv med et højt slidlag, vil det kunne tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv er den mest hårdføre og slidstærke gulvtype, og består af massive planker af træ. Derved kan denne gulvtype tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange.

Gulvfirmaet Lykkebo vil kunne tilbyde dig i Snekkersten behandling og afslibning hvis du har lamelparket eller massivt trægulv. Det er dog vigtigt for os inden vi påbegynder arbejdet at undersøge gulvet. Trægulve er et levende materiale og ikke to gulve er ens. Derfor vurdere vi behandlingsmulighederne, ved hver enkelt kunde og sikrer mod uforudsete udfordringer eller at gulvet skulle have fået maks antal afslibninger.

slibning af traegulve snekkersten

Overfladebehandlinger til trægulvet

Når gulvet er blevet slebet skal det have behandling, for at undgå at at det bliver plettet og grimt af væske, snavs og slid. Ved at give gulvet overfladebehandling, beskyttes trægulvet mod dette og det bliver samtidig nemmere at rengøre. Uanset hvordan du ønsker dit trægulv skal ende ud med at se ud, så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi kan tilbyde tre forskellige behandlingstyper, som hver især giver trægulvet forskellige udseende.

Det vigtige i valget af behandling til trægulvet er at man gør sig nogle tanker om hvor slidstærkt man ønsker sit gulv, og samtidig hvor meget tid man tænker at skulle bruge på vedligeholdelse.

Lakering giver en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Spilder man væske vil det som udgangspunkt lægge sig oven på lakken og derved ikke trænge ned i træet og efterlade grimme mærker.

Som standardlakering hos Lykkebo udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Vil du have et trægulv med en ekstra høj slidstyrke, kan du med fordel vælge vores 2-komponentslak. Slidstyrken vil være højere, men prisen er også en anelse højere end ved vores standardlakering.

lakering af gulv i snekkersten

Når vi er færdige med at lakere dit gulv, slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag, som sikre en god slidstyrke til gulvet. Samtidig er det også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller givet det et nyt lag toplak, hvis der skulle opstå små overfladeridser. Næste gang gulvfirmaet Lykkebo skal behandle dine gulve, vil tidsforbruget derved være mindre, og det vil også betyde at behandlingen vil være væsentlig billigere.

Oliebehandling giver et trægulv som har en masse spil, fremhævede åre og en helt utrolig flot glød. Vælger man oliebehandling, er det dog vigtigt at være opmærksom på at slidstyrken er væsentlig lavere end ved lakering, og det kræver derfor en del mere vedligeholdelse i form af genoliering at vælge denne behandlingstype.

Vælger du at få oliebehandlet dine gulve, er det muligt at give dine gulve et enten lysere eller mørkere udseende med en af de mange indfarvningsolier, vi hos Lykkebo kan tilbyde.

Ludbehandling giver et råt og mere naturligt udseende til trægulvet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette gør det også nemt at rengøre og vedligeholde gulvet.

Med Lykkebo har du garanti for godt håndværk

Hos gulvfirmaet Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en stor ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. For at kunne give vores kunder et flot resultat kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Vi afsætter altid god tid til hver enkelt opgave, for at sikre at kunden får det ønskede resultat, som samtidig er udført håndværksmæssigt korrekt.

Vi sliber altid gulvene 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning.

Vi vil gerne sikre vores privatkunder bedst muligt og vælger du os som dit personlige gulvfirma i Snekkersten, er du dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. Derved sikres du som kunde, at du har fået udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler rent håndværksmæssigt.

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

Få et tilbud uden uforudsete udgifter

Der findes mange gulvfirmaer i og omkring Snekkersten, hvoraf mange kan tilbyde billige priser på afslibning og behandling. Desværre afspejler den billige pris sig også i det udførte arbejde. Hos Lykkebo prioritere vi godt håndværk og kvalitet, til en fair og ærlig pris. Vi er derfor ikke det dyreste eller det billigste gulvfirma på markedet, men vi sikre dig et slutresultat, som du bliver glad for.

gulvmand i snekkersten

Har du et gulv, som er fyldt med søm eller er meget ujævnt, vil det for os kræve mere arbejde og derved også længere tid, som i sidste ende kan få en indvirkning på den endelige pris. Efterbehandlingen til dit trægulv, vil også have en betydning for prisen, da olie er dyrere end lak, og at lak er dyrere end ludbehandling. Vi udformer derfor et uforpligtende tilbud til dig, som specificere alle de arbejdsopgaver vi skal udfører, de produkter vi skal anvende, samt den endelige pris for hele gulvarbejdet, så der for dig som kunde ikke kommer nogle uforudsete udgifter i sidste ende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Skal vi hjælpe dig med at opfriske gulvene i din bolig?

Gulvfirmaet Lykkebo står klar til at hjælpe dig i Snekkersten med at få opfrisket dine gulve. Uanset om du bor i villa eller rækkehus, om der er tale om gulvet i et rum eller gulvet i hele huset, så kan vi give dig det resultat du længe har drømt om. Du kan ringe til os på telefon 81 81 38 32 og få en snak, samt råd og vejledning til hvordan vi finder den bedste løsning til netop dit gulv. Har du spørgsmål sidder vi naturligvis også klar til at besvare disse. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende. Vi bestræber os på at sende dig et tilbud indenfor 48 timer.

Vi glæder os til at hjælpe dig i Snekkersten med at få flotte nye gulve.

gulvfirma snekkersten