Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Solrød. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Solrød – Vi giver dig flotte gulve

Har du et ældre hus med gamle trægulve i Solrød, eller trænger dine gulve i din bolig bare til en opfriskning, så står Gulvfirmaet Lykkebo klar. Vi har mange års erfaring og ekspertise og kan give dine trægulve et nyt og måske anderledes udseende. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, så du får de gulve du altid har drømt om.

Gulvfirmaet Lykkebo kan tilbyde dig i Solrød vores hjælp med at give dig nye gulve. Vi giver et gratis og uforpligtende tilbud. Har du brug for hjælp og vejledning sidder vi også klar til at hjælpe med dette. Du kan ringe på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så ringer vi dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde med behandling af dine gulve, er det vigtigt for os at vide hvilken gulvtype der er tale om, da ikke alle gulvtyper tåler at blive slebet. Træ er et levende materiale og der er derfor ikke to trægulve hos forskellige kunder, som er ens. Der kan være nogle udfordringer med gulvet, eller det har måske allerede fået udført maksimal antal afslibninger.

Gulve af laminat

Laminatgulve har udseende som træ, men er i virkeligheden opbygget af flere lag papir, med en overflade af plast. Denne gulvtype kan derfor ikke tåle afslibning, da det vil ødelægge plastoverfladen.

Gulve af lamelparket

Lamelparketgulv er på samme måde som laminat opbygget af flere lag. Forskellen er dog at lamelparket er opbygget af spånplader eller krydsfiner, med en overflade bestående af massivt træ. Som en tommelfingerregel siger man at et lamelparketgulv, kan tåle at blive afslebet to gange. Det afgørende er dog slidlaget, som består af massivt træ. Er slidlaget meget tyndt kan gulvet kun tåle afslibning en enkelt gang, men du kan også være heldig at dit trægulv har et højt slidlag og derved kan tåle at blive slebet op til 6 gange.

Gulve i massivt træ

Har man gulve af massivt træ, kan det tåle at blive slebet og behandlet et utal af gange, hvis det ikke har opnået sine maksimal antal afslibninger.

blank

Forskellige behandlingstyper til det nyslebede gulv

Når trægulvet er blevet slebet skal det have behandling for at beskytte gulvet mod skidt og snavs. Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige behandlingstyper, som hver kan give trægulvet forskelligt udseende. I nogle tilfælde anbefales en bestemt behandling, men overordnet er det en smagssag hvilken behandlingstype man skal vælge. Det vigtige i valget af behandling er at man gør sig nogle tanker omkring hvor slidstærkt et gulv man ønsker og hvor meget tid man skal bruge på vedligeholdelsen.

Vi står naturligvis klar til at råde og vejlede, så gulvet i dit hjem i Solrød får det udseende du altid har drømt om.

Lakering er den behandling som de fleste af vores kunder vælger. Det er med til at give gulvet en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken danner en beskyttende hinde og sikre at skidt og snavs ikke trænger ned i gulvet.

Som standard udlægger vi tre lag vandbaseret lak. Når vi har lakeret det de tre gange, udlægger vi et afsluttende slidlag, som er med til at sikre den gode slidstyrke til gulvet. Samtidig er dette også med til at muliggøre at du kan netpolere gulvet, eller udlægge et nyt toplag, hvis der opstår overfladeridser på gulvet. Der er mange fordele ved lakering af gulv.

blank

Oliebehandling er med til at give gulvet en fantastisk glød. Vælger man oliebehandling er det vigtigt at være opmærksom på at gulvet ikke vil have den samme høje slidstyrke som ved lakering. Samtidig vil oliebehandlede gulve med tiden også kræve en del mere vedligeholdelse i form af genoliering.

Ved at vælge oliebehandling er det muligt at vælge en af vores mange forskellige indfarvningsolier, som kan være med til at give gulvet, et mørkere eller lysere udseende. Prisen på en oliebehandling vil være en anelse dyrere end lakeringen, da gulvet skal slibes ekstra fint, for at undgå slibespor, som olien ikke er i stand til at rette op på samme måde som lak.

Ludbehandling er med til at give gulvet er mere råt og naturligt udseende. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Kan jeg gøre det selv?

Gulvafslibning og den efterfølgende behandling er som udgangspunkt ikke noget vi vil anbefale folk selv at kaste sig ud i. Det er dyrt i forhold til alt det udstyr man skal bruge til afslibningen og behandlingen. Udstyret er som regel ikke hvermands eje og skal deres lejes. Inden man får set sig om, kan det være løbet op i rigtige mange penge, og måske ender det ikke ud med det ønskede resultat.

blank

Har man aldrig arbejdet med en slibemaskine før, kan man risikere at lave nogle rigtig grimme mærker kaldet “kutterslag”, som er bølgelignende mærker, som slibemaskinen efterlader, hvis der ikke holdes et bestemt tryk imod gulvet. Har man først fået lavet disse mærker, kan det være svært at rette op på, selv for en fagmand.

Vil du derfor være sikret et godt resultat fra starten, anbefaler vi at man kontakter en fagmand og får dem til at udføre arbejdet. I sidste ende vil det være den bedste løsning, hvis man vil være sikret et ordentligt og pænt resultat. Samtidig er det også den løsning som bedst kan betale sig rent økonomisk og tidsmæssigt.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo står klar til at hjælpe dig i Solrød

Uanset om det er gulvet i et enkelt rum, eller hele huset der trænger til en opfriskning så kan Gulvfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi giver vores kunder en god service og sikrer den bedste kvalitet, ved brug af de bedste miljømærkede produkter. Vi bruger den nødvendige tid for at give dig det bedste slutresultat, som du kan nyde stor glæde af.

Skal Lykkebo være din personlige gulvmand i Solrød, sidder vi klar på telefon 81 81 38 32 til at få en snak om hvad du ønsker der skal ske med dine gulve. Vi besvarer dine spørgsmål og giver råd og vejledning.

Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det er gratis og uforpligtende og vi bestræber os på at sende et tilbud afsted indenfor 48 timer.

Vi glæder os til at høre fra dig, og hjælpe dig med at give dine gulve i Solrød et forfriskende og nyt udseende.

blank