Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Stenløse. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Stenløse – Vi passer godt på dine gulve og sikrer et ordentligt resultat

Uanset hvor i Stenløse du bor, står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at tage sig godt af dine gulve, så de bliver så flotte som nye igen. Vores dygtige gulvmænd har mange års erfaring og stor ekspertise indenfor afslibning og behandling. Vi giver dig garanti for godt håndværk og yder altid en god kundeservice overfor alle vores kunder.

Vi står klar med råd og vejledning, så du sikrer at dine gulve får det ønskede slutresultat, som du altid har drømt om. Vi har stort fokus på vores kunders ønsker og tilfredshed med det udførte arbejde og gør hvad der skal til for at leverer det bedste resultat. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Det tager få minutter og du får svar indenfor 24 timer. Det er både gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper

Inden man kan påbegynde arbejdet med at slibe gulvet, er det vigtigt at være bevidst om hvilket gulvtype den enkelte kunde har. Nogle gulve tåler ikke afslibning og andre har allerede fået udført maksimal antal afslibninger.

Laminatgulv

Er ens gulv et laminatgulv, består det af en opbygning af flere lag, bestående af papir med en overflade af plast. Det kan syne som træ ved første øjekast, men desværre kan det på grund af sin opbygning ikke tåle at blive slebet eller behandlet.

lamelparket gulv

Lamelparket er opbygget af flere lag, bestående af spånplader eller krydsfiner. Slidlaget – altså det øverste lag, består af massivt træ. Det afgørende for om denne type gulv tåler at blive slebet er hvor tykt slidlaget er. Som tommelfingerregel siger man at lamelparket kan tåle at blive slebet 2 gange, men nogle billigere varianter har et tyndt slidlag og kan derfor kun tåle at blive slebet maksimalt 1 gang. Man kan dog være rigtig heldig at ens lamelparket gulv har et meget tykt slidlag, som betyder at det vil kunne tåle afslibning op til hele 6 gange.

Massivt trægulv

Er man en af de heldige som har massivt trægulv, kan Lykkebo næsten altid tilbyde at slibe gulvet. Det afgørende her er om gulvet har nogle udfordringer eller allerede har fået udført maks antal afslibninger. Som navnet antyder er trægulve opbygget af massivt rent træ hele vejen.

blank

Vælg den rette gulvbehandling

Der findes forskellige gulvbehandlingstyper, som man kan vælge imellem til at beskytte gulvet med skidt og snavs, når det er blevet slebet. Gulvbehandlingerne er med til at kunne give gulvet forskelligt udseende, men det er vigtigt at man overvejer hvor slidstærkt gulvet skal være, samt hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse. Os hos Lykkebo står naturligvis altid klar med råd og vejledning, så du vælger den behandlingstype, som er bedst for dit gulv og lever op til dine ønsker.

Lakering

Lakering er den mest udbredte og valgte gulvbehandling blandt vores kunder. Den giver en god slidstyrke til gulvet og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken lægger sig som en beskyttende hinde på gulvet.

Som standard lakering udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Vi kan tilbyde forskellige special lakker, som kan give dit trægulv det slutresultat som passer bedst ind i dit hjem i Smørum. Når vi har lakeret gulvet 3 gange, udlægger vi et afsluttende slidlag, som gør det muligt at netpolere eller udlægge et nyt lag toplak, hvis der opstår overfladeridser.

Oliebehandling

Oliebehandling giver en flot mat glød og fremhæver træets naturlige åre. Vælger man denne form for behandling til sit trægulv, er det vigtigt at være bevidst om at det vil kræve en del vedligeholdelse i form af genoliering, i takt med at gulvet slides. Samtidig vil en oliebehandling også være en anelse dyrere end en lakering, da det kræver at gulvet slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olien kan nemlig ikke rette overfladen på samme måde som lak.

Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier, som kan give trægulvet i dit i Stenløse hjem et lysere eller mørkere udseende. Vi kan endda også få dit gulv til at ligne drivtømmer, hvis det er det du ønsker.

Ludbehandling

Ludbehandling er med til at give gulvet et mere råt og naturligt udseende. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Vi giver et tilbud som holder hele vejen

Der findes rigtig mange gulvfirmaer i og omkring Stenløse og det kan være svært at vide hvilket man skal vælge. Vil du være sikret et tilbud som holder, skal du vælge Lykkebo. Vi aftaler i fællesskab med dig som kunde hvor mange gange gulvet skal slibes, hvilke produkter vi skal anvende, samt hvilken gulvbehandling dine gulve skal have.

Vi opmåler med laseropmåler, så du er sikret kun at skulle betale for de antal kvadratmeter gulv, som vi har aftalt skal behandles.

Herudfra udformer vi et tilbud til dig, som du modtager på skrift, så du er sikker på at der er dokumentation for det aftalte. Vi overholder vores aftaler og udfører kun de opgaver der er aftalt på forhånd og som er inkluderet i tilbuddet. Derved er du sikret at der ikke kommer uforudsete udgifter i forbindelse med renoveringen af dine gulve.

Vi garantere godt håndværk

Hos gulvfirmaet Lykkebo gør vi alt for at give alle vores kunder den bedste service og naturligvis et godt håndværk. Vi lægger en stor ære i at udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt og give vores kunder det ønskede slutresultat. Vi kan stå inde for vores arbejde og som noget ekstra er vores privatkunder dækket af garantiordningen. Derved får vores kunder stillet garanti for godt håndværk, som er udført korrekt.

lakering af gulve stenloese

Vi udfører altid vores arbejde til perfektion og leverer altid et resultat som vi kan mærke vores kunder er tilfredse med. Vi er derfor også rigtig stolte over at være kåret som et af Danmarks bedste gulvfirmaer på trustpilot. Vi yder en rigtig god service og står altid klar med råd og vejledning, til nye, såvel som tidligere kunder.

Anvendelse af miljøvenlige kvalitetsprodukter

Da trægulve er fremstillet i levende materiale kræver det at man anvender nogle gode kvalitetsprodukter, for at passe bedst muligt på det. Hos Lykkebo anvender vi kun kvalitetsprodukter som er miljømærket. På den måde er vi med til at sikre i udførelsen af vores arbejde at der kommer en så lille påvirkning på miljøet som muligt, samt at du bibeholder et godt indeklima i dit hjem. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder desuden alle de internationale miljøkrav. De produkter vi anvender i vores arbejde er udover at være miljøvenlige og både vandbaseret og fri for NMP.

Fagmand eller gør-det-selv?

Gulvafslibning er ikke noget man bare lige kaster sig ud i, hvis man vil være sikret et ordentlig resultat. Har man ikke prøvet at arbejde med en slibemaskine før og ved hvordan den virker, kan det nemt resultere i “kutterslag” som er bølgelignende mærker, som slibemaskinen efterlader i træet. Det er nemlig sværere end som så, at opnå en fuldstændig jævn afslibning.

gulvmand i stenloese

Det er ikke kun afslibningen, som kan være problematisk, også efterbehandlingen kan volde problemer, hvis man ikke er vant til at arbejde med de forskellige olie og lak typer. Gulvbehandlingerne giver vidt forskellige resultater, både i udtryk, tone, slidstyrke og vedligeholdelse. Du kan derfor nemt gå hen og blive slemt skuffet over resultat. Det er samtidig værd at nævne at det ikke er helt billigt at ordne sine gulve selv.

Man skal eksempelvis ud og leje slibemaskine, kantsliber, slibebånd og købe efterbehandlings materialer i form af olier eller lakker. Så hvis der alligevel skal bruges en masse penge på at få ordnet gulvene, så vil det at hyre en professionel gulvmand som oftest være den løsning der bedst kan betale sig – både økonomisk, tidsmæssigt og rent æstetisk.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vælg Lykkebo og vær sikret godt håndværk fra starten

Hos gulvfirmaet Lykkebo tager vi os altid godt af alle vores kunder. De skal føle sig i trygge hænder, når de overlader deres hjem til os. Vælger du os som din personlige gulvmand i Stenløse, er du sikret godt håndværk, med rådgivning og og overholdte tidsplaner.

Skal Lykkebo tage sig af dine gamle gulve i Stenløse? Så kontakt os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at høre om dine tanker omkring renoveringen af dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular som du finder her. Det er gratis og udforpligtende, og vi bestræber os på at give dig et svar indenfor 24 timer.

gulvfirma stenloese