Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Storkøbenhavn. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Storkøbenhavn – Vi leverer kvalitetsarbejde til tiden

Er du netop flyttet til Storkøbenhavn eller har du boet der i mange år, og synes du at trægulvene er kedelige og slidte at se på, så kan gulvfirmaet Lykkebo hjælpe. Vi har mange års erfaring og ekspertise. Vi sigter mod at være de bedste i vores branche og har kundetilfredshed og personlig service i højsæde.

Så skal dine gulve have en kærlig hånd, står vi klar til at hjælpe. Vi kan råde og vejlede dig, så du får et gulv som fremstår præcis som du ønsker det. Vores dygtige gulvmænd giver dig en god service og sikre at du får udført professionelt og håndværksmæssigt korrekt gulvarbejde. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Så kan vi ringe dig op eller sende dig et skriftligt tilbud. Det er naturligvis gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde med afslibning af gulvet, skal vi være bevidste om hvilken gulvtype der er tale om. Da trægulv er et levende materiale er der ikke to gulve der er ens. Vi vurdere gulvet hos hver enkelt kunde, for at sikre at det kan tåle afslibning. Nogle gulve har nogle udfordringer der gør det ikke tåler afslibning og igen kan nogle gulve allerede have fået udført maksimal antal afslibninger.

traegulvsslibning i storkoebenhavn

Laminatgulv er en nem og vedligeholdelsesfri gulvtype. På grund af sin opbygning, kan denne gulvtype desværre ikke tåle at blive slebet og behandlet, da det vil blive ødelagt. Selvom gulvet ved første øjekast ligner trægulv, består det af en opbygning af flere lag papir, med en overflade af plast. Så har du laminatgulv, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for afslibning eller behandling.

Lamelparketgulv består på samme måde som laminatgulv af flere lag. Forskellen er dog at lagene her består af spånplader eller krydsfiner, som er belagt med et toplag/slidlag af massivt træ. Som en tommelfingerregel siger man at lamelparket kan tåle at blive slebet to gange, men det afgørende for dette er dog hvor tykt slidlaget er. Nogle af de noget billigere varianter af lamelparket har et tyndt slidlag og kan derfor kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men er man heldig kan man have et lamelparketgulv med et utrolig højt slidlag og det vil derfor kunne tåle at blive slebet op til hele 6 gange.

Massivt trægulv er den gulvtype, som er mest oplagt til at blive slebet og behandlet, såfrem det ikke allerede har fået udført maksimal antal afslibninger. Som navnet antyder består massivt trægulv af træplaner i rent træ og kan derved tåle afslibning og behandling et utal af gange.

Overfladebehandlinger til det nyslebede trægulv

Når trægulvet er blevet slebet skal det have en form for behandling, for at sikre at det bliver beskyttet mod den værste skidt og snavs. Overordnet er der tre gulvbehandlingstyper som hver især giver gulvet forskelligt udseende og slutresultat. Det er overordnet en smagssag hvilken behandling man vælger, det er dog vigtigt at gøre sig nogle tanker omkring hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelsen og hvor slidstærkt gulvet skal være.

Vi står naturligvis klar til at råde og vejlede, som gulvet i dit hjem i Storkøbenhavn ender ud med det slutresultat du ønsker.

Lakering er den mest slidstærke overfladebehandling vi kan tilbyde. Lakeringen giver trægulvet en høj slidstyrke og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken lægger sig som en hinde på gulvet og beskytter mod mod skidt og snavs, så det ikke trænger ned i gulvet.

Som standard udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Vi har mange forskellige special lakker som kan give dit gulv det udseende du drømmer om. Når vi har lakeret gulvet 3 gange, udlægger vi et afsluttende slidlag, som er med til at sikre en god slidstyrke til gulvet. Dette er samtidig også med til at gøre det muligt at netpolere trægulvet eller udlægge et nyt lag toplak, hvis der med tiden opstår overfladeridser.

blank

Oliebehandling giver træet en mat glød med en masse spil og fremhæver træets naturlige åre. Vælger man oliebehandling er det vigtigt at være bevidst om at det kræver en del vedligeholdelse i form af genoliering i takt med at gulvet bliver slidt.

Vi kan tilbyde mange forskellige indfarvningsolier, som kan give trægulvet forskelligt udseende. Det kan enten blive lysere eller mørkere, men man kan også få trægulv som ligner drivtømmer. Prisen for en oliebehandling er en anelse dyrere end lakering, hvilket skyldes at gulvet skal slibes ekstra fint. Dette gør man for at undgå slibespor, som olien ikke kan rette op, på samme måde som en lakering.

Ludbehandling giver et råt og naturligt udseende til trægulvet og er samtidig også den billigste løsning. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Vi er et gulvfirma du kan stole på

Når man lukker håndværkere ind i sit hjem, har man også en forventning om at de udfører et godt stykke arbejde. Det gør vi hos gulvfirmaet Lykkebo. Vores gulvmænd er faguddannede og ved derfor hvordan de skal behandle dit hjem og dine gulve, så du til sidst ender ud med det bedste resultat.

gulvmand i storkoebenhavn

Som kunde er du garanteret at vores arbejde er udført håndværksmæssigt korrekt, uden fejl og mangler.

Vi giver dig et tilbud som holder hele vejen. Vi aftaler i fællesskab hvor mange gange dine gulve skal slibes, hvilke produkter vi anvender, samt hvilken efterbehandling der skal bruges på dine gulve. Vi opmåler naturligvis med en laseropmåler, så du kun betaler for præcis de kvm2 gulv som vi behandler. Vi udformer herudfra et tilbud, som du modtager på skrift. Vi overholder vores aftaler og udfører kun de opgaver som er aftalt og inkluderet i tilbuddet. På den måde er du sikret imod uforudsete udgifter. Når vi er færdige med vores arbejde gennemgår vi det og sikre at det er som det skal være.

Vi anvender miljøvenlige produkter

Trægulv er et levende materiale og det er derfor vigtigt at det bliver behandlet med de bedste produkter. Hos Lykkebo har vi valgt at anvende ordentlige miljøvenlige produkter, for at sikre dit gulv den bedste behandling, samt et godt indeklima til dit hjem. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder desuden alle de internationale miljøkrav. Det er produkter som er miljøvenlige, vandbaserede og fri for NMP.

 

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Skal vi hjælpe dig med at give dine gulve nyt liv?

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi mange kunder og vi har stort fokus på at vores kunder har en høj tilfredshed med det arbejde de har fået udført af os. Vi lægger en stor ære i vores håndværk og gør en dyd ud af at leverer et perfekt resultat hver gang. Vi er først tilfredse når du er det.

Så skal Lykkebo være dit personlige gulvfirma til at opfriske dine gulve i din bolig i Storkøbenhavn, kan du kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder her på siden. Så sender vi dig et skriftligt svar.

Vi glæder os til at hjælpe dig i Storkøbenhavn med at få nyt liv til dine gulve.

gulvfirma storkoebenhavn