Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Taastrup. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Taastrup – Kvalitetsarbejde og god service

Bor du i Taastrup og er dine gulve kedelige og slidte at se på? Så kontakt Gulvfirmaet Lykkebo. Vi giver dine gulve et nyt og opfrisket udseende til en god pris. Vi har stor ekspertise og erfaring og leverer kvalitetsarbejde til tiden.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige udseende til dine gulve i dit hjem i Taastrup. Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til at råde og vejlede og besvare alle dine spørgsmål. Du er også velkommen til at udfylde vores tilbudsformular, som du finder lige nedenfor. Så kan vi ringe dig op eller sende dig et skriftligt tilbud. Det tager ganske få minutter og er både gratis og uforpligtende.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Afslibning og gulvtyper

Det er vigtigt for at vide hvilken gulvtype vores kunder har. Grunden til dette er at nogle typer af gulv, ikke tåler afslibning da det ikke er lavet til det. Derudover er der heller ikke to gulve der er ens hos kunderne og vi vurdere derfor hver enkelt kundes gulv, for at sikre at det ikke allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Vi sliber altid gulvet 2-3 gange afhængigt af type og tilstand, og er gulvet skævt, retter vi det op. Vi starter med at slibe med en grov type sandpapir og afslutter med en finere for at give gulvet en flot afsluttende slibning.

Laminatgulv ligner ved første øjekast træ, men består i virkeligheden af flere lag papir, med en overflade bestående af hård plast. Dette gør denne gulvtype til en meget udbredt og vedligeholdelsesfri gulvtype. Desværre tåler laminatgulv ikke afslibning, da det bliver ødelagt af det.

Lamelparket gulv består på samme måde som laminatgulv af flere lag. Forskellen er dog at lagene her består af spånplader eller krydsfiner, som er belagt med et toplag/slidlag af massivt træ. Som en tommelfingerregel siger man at lamelparket kan tåle at blive slebet to gange, men det afgørende for dette er dog hvor tykt slidlaget er.

Massivt trægulv er den gulvtype, som er mest oplagt til at blive slebet og behandlet, såfremt det ikke allerede har fået udført maksimal antal afslibninger. Som navnet antyder består massivt trægulv af træplaner i rent træ og kan derved tåle afslibning og behandling et utal af gange.

gulvslibning i taastrup

Mulighed for valg af forskellige behandlingstyper

Når gulvet er blevet slebet, skal det have en form for behandling, for at beskytte det mod skidt og snavs. Hos gulvfirmaet Lykkebo kan du vælge mellem forskellige behandlingstyper, som hver især giver forskelligt udseende til gulvet. Det vigtige når man skal vælge behandlingstype, er at man gør sig nogle tanker om hvor slidstærkt et gulv man ønsker, samt hvor meget tid man skal bruge på at vedligeholde det.

Lakering er den behandling mange af vores kunder vælger. Den giver gulvet en slidstærk overflade og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken lægger sig som en beskyttende hinde på gulvet og gør at skidt og snavs ikke kan trænge ned i gulvet og efterlade mærker.

lakering af gulv i taastrup

Som standard lakering udlægger vi 3 lag vandbaseret lak. Vi kan tilbyde forskellige special lakker, så gulvet for den stil som passer til dit hjem i Taastrup. Når vi har lakeret gulvet 3 gange, udlægger vi et afsluttende slidlag, som gør det muligt at netpolere eller udlægge et nyt lag toplak, hvis der opstår overfladeridser.

Oliebehandling er med til at give trægulvet en mat glød med en masse spil og fremhæver naturligt træets åre. Vælger man oliebehandling er det dog vigtigt at være bevidst om at gulvet ikke vil være så slidstærkt som ved en lakering og det med tiden vil kræve at man vedligeholder gulvet i form af genoliering.

Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier, som er med til at give trægulvet det udseende som passer til din stil. Vi kan både gøre gulvet lysere eller mørkere, men vi kan også få det til at ligne drivtømmer.

Prisen på en oliebehandling vil som oftest være lidt dyrere end lakering, hvilket skyldes at gulvet blandt andet kræver ekstra fin afslibning, for at undgå slibespor. Olien vil nemlig ikke kunne rette slibesporene op på samme måde som en lakering kan.

Ludbehandling giver et råt og naturligt udseende til trægulvet og er samtidig også den billigste løsning. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Vi udfører godt håndværk med garanti

Vi er glade for vores kunder og gør derfor meget ud af at de er glade og tilfredse med det arbejde vi udfører. Vi yder en god service og udfører vores arbejde håndværksmæssigt korrekt – og det kan vi garantere.

gulvmand i taastrup

Vores arbejde betyder meget og derfor lægger vi også en stor ære i at udføre vores arbejde til perfektion hver gang. Det kan vi mærke har en stor betydning for vores kunder og vi er rigtig stolte over at være kåret som et af Danmarks bedste gulvfirmaer på trustpilot.

Vi anvender miljøvenlige kvalitetsprodukter, som er med til at sikre at trægulvet får den bedste behandling. Udover at vi er med til at passe godt på miljøet, så er det også med til at sikre et godt indeklima i dit hjem. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder desuden alle de internationale miljøkrav. Det er produkter som er miljøvenlige, vandbaserede og fri for NMP.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Skal vi hjælpe dig med dit næste gulvprojekt?

Så er du velkommen til at kontakte os. Vi lægger meget arbejde i at udføre vores arbejde til perfektion og yde en god service overfor vores kunder hele vejen, så de føler sig godt behandlet.

Så skal Gulvfirmaet Lykkebo hjælpe dig med at få flotte nye gulve i Taastrup er du velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give gode råd og vejledning. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder her. Det tager ganske få minutter og vi bestræber os på at sende dig et gratis og uforpligtende tilbud indenfor 48 timer.

gulvfirma taastrup