Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Værløse. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Værløse – Vi giver dine gamle gulve nyt liv

At slibe og behandle gulve kræver erfaring og ekspertise for at få et flot resultat. Hos Gulvfirmaet Lykkebo udfører vi altid et godt stykke arbejde og giver dine gamle slidte gulve nyt liv. Så trænger gulvene i dit hjem i Værløse til et nyt og opfrisket udseende, står vi klar til at hjælpe.

Vi tilbyder et gratis og uforpligtende tilbud på gulvbehandling af dine gulve. Om det er det helt store projekt eller blot et rum der trænger til en kærlig hånd, så står vi klar til at hjælpe. Det eneste du skal gøre er at kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at modtage dit opkald. Vi kan også hjælpe dig med råd og vejledning, så dit gulv får det udseende du altid har drømt om. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så kan vi enten ringe dig op eller sende dit et skriftligt tilbud på behandling af dine gulve og på gulvafslibning.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde, undersøger vi altid gulvtypen hos kunden. Ikke alle gulve tåler afslibning og behandling, enten fordi det fremstillet i et materiale der vil blive ødelagt af det, eller fordi gulvet allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Laminat gulv

Laminat gulve ligner ved første øjekast almindeligt trægulv, men er i virkeligheden opbygget af flere lag pap, med en overflade af plast. Denne gulvtype kan derfor ikke tåle at blive slebet på, da det vil ødelægge overfladen og ikke være muligt at redde. Har du derfor et laminat gulv, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for behandling, men i stedet råde til at man køber et nyt.

Lamelparket gulv

Lamelparket gulve er som laminat gulv opbygget af flere lag. Forskellen er dog at lamelparket er opbygget af lag bestående af spånplader eller krydsfiner, med en overflade bestående af massivt træ. Overfladens tykkelse er det afgørende for hvor mange gange gulvet kan tåle at blive slebet og behandlet. Nogle lamelparket gulve har et tyndt slidlag og kan derfor kun tåle at blive afslebet en enkelt gang, hvorimod andre har et højt slidlag og derfor vil kunne tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv

Massivt trægulv er den mest hårdføre af de tre gulvtyper. Som navnet antyder består denne gulvtype af massive rene planker træ og kan derfor tåle at blive afslebet et utal af gange.

gulvslibning vaerloese

Så har du massive trægulve eller lamelparket kan vi sagtens hjælpe dig med at give dine gulve i Værløse nyt liv. Vi undersøger dog altid gulvet inden påbegyndt arbejde, for at sikre at der ikke er nogle uforudsete udfordringer som gør vi ikke kan afslibe gulvet eller at det allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

Overfladebehandling til det nyslebede gulv

Når gulvet er blevet slebet skal det have et form for behandling, for at der dannes en beskyttende hinde som sikre mod at skidt og snavs trænger ned i gulvet. Hvad man skal vælge afhænger af trægulvet, såvel som hvad man selv foretrækker. Vi står naturligvis klar med råd og vejledning, men det vigtige i valget af behandling er at man gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker sit trægulv, samt hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Vores mest udbredte og valgte behandling blandt vores kunder er lakering. Lak giver et slidstærkt gulv, som samtidig er utrolig nemt at vedligeholde. En af fordelene ved at vælge at få sit trægulv lakeret er at lakken danner en beskyttende hinde som forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Spilder man væske på et lakeret gulv, vil det som udgangspunkt lægge sig oven på lakken og være til at fjerne, uden at det efterlader mærker.

Som standard anvender vi en vandbaseret lak, som vi udlægger tre gange. Efterfølgende lægger vi et afsluttende slidlag, som er med til at give gulvet en rigtig god slidstyrke. Hos Lykkebo er det for dig som kunde muligt at vælge forskellige speciel lakker, som kan give gulvet det udseende du drømmer om.

Oliebehandling

Skal dit gulv have en masse spil, fremhævede åre og en utrolig glød, så er det oliebehandling du skal vælge. Det er dog vigtigt at nævne at oliebehandling ikke giver den samme slidstærke overflade som lak. Samtidig vil der også være en del mere vedligeholdelse i takt med at gulvet bliver slidt, så skal det genolieres.

Vælger du oliebehandling kan vi hos Lykkebo tilbyde forskellige indfarvningsolier, som kan give trægulvet et lysere eller mørkere udseende. Det er endda også muligt for os at få det til at ligne drivtømmer. Oliebehandling vil som oftest være en anelse dyrere end lakering, da det kræver at gulvet slibes ekstra fint, for at undgå slibespor. Olie kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde som lak.

Ludbehandling

Er du mere til et mere råt og naturligt trægulv, så skal man vælge at få det ludbehandlet. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der indeholder hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlig gulningsproces. Det anbefales hvis man vælger denne gulvbehandling, at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner. Det kan lyde af meget, men det er med til at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand inden det udsættes for skidt og snavs, og derved danner en beskyttende hinde på gulvet. Det er med til at sikre en nem rengøring og vedligeholdelse.

Uanset hvilket behandlingstype du har i tankerne til dit hjem i Værløse, så står vi klar til at råde og vejlede dig, så dit gulv får den rette behandling og du får det udseende til dit trægulv, som du altid har drømt om. Vi kan fortælle om de forskellige fordele og ulemper ved de forskellige behandlinger og derved i fællesskab finde den behandling som passer bedst til dig og dit trægulv.

Vælg et gulvfirma med garanti

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi altid godt håndværk i centrum og sætter en stor ære i at udføre et perfekt resultat hver gang. For at kunne give vores kunder et flot resultat kræver det både tid, den rette behandling og et godt håndværk. Vi afsætter altid god tid til hver enkelt opgave, for at sikre at kunden får det ønskede resultat, som samtidig er udført håndværksmæssigt korrekt.

gulvmand i vaerloese

Vi sliber altid gulvene 2-3 gange afhængigt af type og tilstand. Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter altid med at slibe gulvet med en grov type sandpapir og slutter af med en finere, for at give en flottere afsluttende slibning.

Vi vil gerne sikre vores privatkunder bedst muligt og vælger du os som dit personlige gulvfirma i Værløse, er du dækket af vores garantiordning. Derved sikres du som kunde, at du får udført korrekt arbejde, uden fejl og mangler rent håndværksmæssigt.

Vi er rigtig glade for vores kunder og samtidig rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer på trustpilot. Vi gør meget for at opretholde vores kunders tilfredshed og yder derfor altid en god service over for alle vores kunder.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo vil gerne være din personlige gulvmand i Værløse

Uanset hvor i Værløse kommune du bor, står vi klar til at hjælpe. Så uanset om du bor tæt på Furesøen eller Hareskoven,  vil vi gerne være din personlige gulvmand, som sikre dig det bedst mulige slutresultat, som du kan nyde stor glæde af.

Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32 til at få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Vi besvare alle dine spørgsmål og hjælper dig med at finde den bedste løsning til dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular her på siden. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende.

gulvfirma i vaerloese