Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Valby. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Valby – Giv dine gulve nyt liv

Bor du i en af de ældre historisk bygninger i Valby, så trænger dine gulve måske til nyt liv. For at opnå et flot resultat kræver det erfaring og ekspertise indenfor gulvafslibning og behandling. Her står Lykkebo klar til at hjælpe dig og levere kvalitetsarbejde til en fair pris.

Hos Lykkebo kan du altid få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Valby med skriftligt svar indenfor 24 timer. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Om du ved hvad der skal ske med dine gulve, eller er i tvivl om de overhoved kan tåle at blive behandlet, så står vi klar til at hjælpe dig med gulvafhøvling Valby. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål og give den bedste vejledning til, hvordan vi kan hjælpe dig med dine gulve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Ikke alle gulve kan tåle afslibning

Der findes forskellige gulvtyper, og ikke alle kan tåle at blive slebet. Derfor er det vigtigt for os, inden vi påbegynder arbejdet, at vide præcis hvilken gulvtype, der er tale om.

slibning og gulvafhoevling valby

Har du laminatgulve, ligner gulvet træ, men det har i virkeligheden en overflade bestående af plast, som betyder, at gulvet ikke kan slibes, da det vil ødelægge gulvet.

Har du derimod lamelparket, som er en gulvtype opbygget af flere lag, hvoraf det øverste består af et lag massivt træ, vil vi med stor sandsynlighed kunne hjælpe dig.  Det som er afgørende, er, hvor tykt slidlaget er, altså det øverste lag af gulvet. Som regel kan et lamelparketgulv tåle at blive slebet to gange. Der findes dog billigere typer af lamelgulve med tyndere slidlag, som kun kan tåle at blive slebet en enkelt gang. Er man så heldig at have et lamelparketgulv med et højt slidlag, kan det som oftest tåle at blive slebet op til seks gange.

Er man derimod en af de heldige, som har massivt plankegulv kan man som udgangspunkt regne med, at gulvet kan tåle afslibning og behandling et utal af gange.

Uanset om du har lamelparket eller massivt plankegulv, så undersøger vi altid gulvet, inden vi påbegynder arbejdet. På den måde er vi og du som kunde sikret, at gulvet får den korrekte behandling. Med gulve kan der nemlig være forskellige udfordringer eller måske har gulvet allerede fået udført maksimalt antal afslibninger.

Vi tilbyder forskellige efterbehandlinger af dit gulv

Hos Lykkebo tilbyder vi forskellige typer af efterbehandling til dine gulve. Det, der er afgørende for valget af behandling, er hvor slidstærkt man ønsker det og hvor meget tid man ønsker at bruge på at vedligeholde det.

Lakering

Vælger du at få lakeret dine gulve, vil du få et gulv som både er slidstærkt og kræver minimal vedligeholdelse. Lakken går ind og lægger sig som en beskyttende hinde på gulvet, så hvis man spilder væske vil det som udgangspunkt ikke trænge ned i gulvet, men derimod lægge sig oven på lakken. Som standard lakering udlægger vi hos Lykkebo tre lag vandbaseret lak. Vil du derimod have et gulv med en højere slidstyrke, kan vi tilbyde en behandling med vores 2-komponentlak. Det vil gøre gulvet ekstra slidstærkt, men prisen vil også være lidt højere end for vores almindelige lakering.

traegulvslakering

Efter lakeringen slutter vi altid af med at give gulvet et afsluttende slidlag. Det giver gulvet en god slidstyrke, men er også med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller give det et nyt lag toplak, hvis der skulle komme små overfladeridser i gulvet.

Oliebehandling

En anden behandlingstype er oliebehandling. Oliebehandlede gulve er ikke så slidstærke som lakerede og vil med tidens slid også kræve en del mere vedligeholdelse i form at genoliering. Men hvis du ønsker et gulv, som både har en flot glød, fremhævede åre og en masse spil, så er oliebehandling det helt rigtige for dig og dine gulve. Hos Lykkebo kan vi tilbyde forskellige indfarvningsolier til dit gulv, som betyder, at det er muligt for dig at få dit gulv enten lysere eller mørkere end det var oprindeligt.

Ludbehandling

Ønsker du at have et gulv, som har et mere naturligt og råt udseende, så kan det være en fordel at vælge ludbehandling. Ludbehandling består i, at man behandler gulvene med en sæbeblanding, der som oftest vil indeholde hvidpigmentering. Denne behandling vil gå ind og stoppe gulvets naturlige gulningsproces og samtidig sikre gulvet mod at skidt og snavs trænger ned. Vedligeholdelsen af ludbehandlede gulve  består i gulvvask med sæbespåner. Det sikrer, at gulvet holdes mættet med sæbevand, og at skidt og snavs ikke trænger ned.

Miljøvenlige produkter af bedste kvalitet

Hos Lykkebo har vi valgt at arbejde med miljøvenlige produkter af den bedste kvalitet. Derved giver vi ikke blot gulvene den bedst mulige behandling, men er også med til at sikre et godt indeklima i hjemmet. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder alle internationale miljøkrav.

Er det dyrt at få en fagmand til at ordne ens gulve?

Priserne for en gulvafslibning i Valby er meget varierende. Nogle gulvfirmaer tilbyder billige priser, og det afspejler sig som ofte  i kvaliteten af det udførte arbejde. Hos Lykkebo prioritere vi kvalitet og godt håndværk til en fair pris.

vores gulvmand i valby

Vi går efter at give dig det bedste resultat, og det afspejler sig også i den tid, vi skal bruge på at udføre arbejdet.

Er gulvet meget ujævnt eller fyldt med søm, vil det naturligvis kræve lidt ekstra tid for os at udføre arbejdet, hvilket også vil påvirke prisen. Den behandlingstype som du vælger til dit gulv vil også få en indflydelse på prisen. Eksempelvis er oliebehandling som oftest en anelse dyrere end lakering. Det skyldes, at gulvet skal slibes ekstra fint, for at der ikke kommer slibespor. Olien kan nemlig ikke rette overfladen op på samme måde som lak kan.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Vi står klar til at hjælpe dig med gulvafhøvling Valby

Vi dækker hele Valby lige fra Nordisk filmstudierne, hvor nogle af de største danske filmproduktioner har fundet sted, til ZOO-tårnet ved Valby Bakke. Uanset hvad du ønsker af behandling af dine gulve, står vi klar til at hjælpe. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 81 81 38 32, hvis du har spørgsmål eller søger råd og vejledning. Vi kan også tilbyde dig et uforpligtende og gratis tilbud. Det eneste du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen her. Vi glæder os til at hjælpe dig med at få gulve, der er så flotte som nye.

valby gulvfirma