Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Vejby. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Vejby – Få opfrisket de gamle gulve

Bor du ved Sjællands nordlige kyst i den lille by Vejby og har gulve der trænger til en opfriskning, så står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring og ekspertise og har hjulpet mange af vores kunder med at at få et nyt og opfrisket udseende til deres gulve. Vi har fokus på kvalitet og godt håndværk, og står altid klar til at råde og vejlede.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder vi et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafslibning og behandling. Uanset om det er et enkelt rum eller hele husets gulve der skal ordnes kan vi hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Derudfra kan vi sende dig et skriftligt tilbud eller ringe dig op.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Forskellige gulvtyper

Der findes forskellige gulvtyper på markedet, hvoraf ikke alle tåler at blive slebet. Det skyldes opbygningen, som vil betyde at gulvet vil blive ødelagt hvis man begynder at slibe på det.

Laminatgulv

Laminatgulv er en meget udbredt og nem gulvtype at holde. Det har udseende som trægulv, men består i virkeligheden af en opbygning bestående af flere lag papir, med en overflade af hård plast. Denne gulvtype er derfor ikke egnet til afslibning, og vi vil desværre ikke kunne tilbyde vores hjælp, hvis du har laminatgulv.

Lamelparketgulv

Et lamelparketgulv har overordnet samme opbygning som laminatgulv, forskellen ligger dog i at lagene her består af spånplader eller krydsfiner og har et afsluttende slidlag besående af massivt træ. Som udgangspunkt tåler denne gulvtype afslibning, men det afgørende vil være hvor tykt slidlaget er. Har man et meget tyndt slidlag kan gulvet kun tåle at blive slebet en enkelt gang, men er man heldig at have et gulv med et højt slidlag, kan det tåle at blive slebet helt op til 6 gange.

Massivt trægulv

Massivt trægulv består af hele rene planker træ. Dette gør derfor denne gulvtype til den mest oplagte til afslibning og behandling og kan som udgangspunkt tåle at blive slebet et utal af gange.

Afslibning

Inden vi kan påbegynde arbejdet, skal vi først vide hvilken gulvtype der er tale om. Der findes nemlig forskellige gulvtyper, hvoraf ikke alle kan blive slebet. Det kan skyldes at gulvet ikke er lavet til det og derved vil blive ødelagt af det eller også kan det være at gulvet allerede har fået udført maksimal antal afslibninger.

blank

Vi vurdere altid gulvet hos hver enkelt kunde, da træ er et levende materiale og kan have nogle udfordringer, der betyder at det skal have en anden behandling eller slet ikke tåler afslibning. Hvis gulvet er i orden og tåler at blive slebet går vi gang med afslibningen. Her starter vi en slibning af gulv 2-3 gange afhængig af type og tilstand.  Er gulvet skævt, retter vi det naturligvis af. Vi starter med at slibe med en grov type sandpapir, og slutter af med en finere, for at give en flot afsluttende slibning.

Behandling til det nyslebede gulv

Når gulvet er blevet slebet, skal det have en form for behandling, for at beskytte det mod skidt og snavs. Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige behandlingsformer, som kan give dine gulve det udseende du altid har ønsket. Det er dog vigtigt i valget af behandling til trægulvet, at man gør sig nogle tanker omkring, hvor slidstærkt man ønsker gulvet og samtidig tænker over hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Lakering er den mest udbredte og valgte behandling blandt vores kunder. Lak giver en høj slidstyrke og kræver samtidig minimal vedligeholdelse. Lakken danner en beskyttende hinde, som gør at skidt og snavs ikke kan trænge ned og efterlade grimme mærker.

blank

Som standardlakering hos Lykkebo udlæger vi 3 lag vandbaseret lak. Når vi er færdige, giver vi trægulvet et afsluttende slidlag, som er med til at give en god slidstyrke. Dette gør det samtidig muligt at netpolere eller give et nyt lag toplak, når der med tiden opstår overfladeridser.

Oliebehandling

Oliebehandling er med til at give trægulvet en flot mat glød, hvor træets naturlige spil og åre fremhæves. Vælger man oliebehandling er det vigtigt at være bevidst om at slidstyrken ikke er så høj som ved lakering. Samtidig kræver denne behandlingstype også at gulvet vedligeholdes noget mere i form af genoliering.

Hos Lykkebo kan du vælge mellem forskellige indfarvningsolier, som kan give dit trægulv et enten lysere eller mørkere udseende. Hvis du ønsker det har vi også indfarvningsolie, som kan få træet til at ligne drivtømmer.

Ludbehandling

Er man mere til det rå og naturlige udseende til trægulvet, er ludbehandling den rette løsning. Ved ludbehandling vaskes gulvet over med en sæbeblanding, der som oftest indeholde hvidpigmentering, som er med til at stoppe træets naturlige gulningsproces. Det anbefales at man vasker gulvet over 10-15 gange i en kraftig sæbeopløsning med sæbespåner, efter behandling, for at sikre at gulvet holdes mættet med sæbevand, som derved danner en beskyttende hinde og forhindre skidt og snavs i at trænge ned i gulvet. Dette er også med til at give en nem rengøring og vedligeholdelse af gulvet.

Godt håndværk og tilfredse kunder

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi stort fokus på at leverer en god service og et godt håndværk til alle vores kunder. Vi leverer håndværksmæssigt korrekt udført arbejde og lægger en stor ære i at udføre vores arbejde, så vores kunder bliver glade for resultatet. For at sikre dette er alle vores privatkunder dækket af garantiordningen, da vi er tilknyttet Håndværkets Ankenævn. På den måde sikrer vi at vores kunder får udført håndværksmæssigt arbejde, som er udført efter bogen, uden fejl og mangler på den håndværksmæssige del.

blank

Vi udfører vores arbejde til perfektion og det er vi også blevet rost for af vores kunder. Vi er rigtig stolte over at have fået placeringen som et af de bedst bedømte gulvfirmaer i Danmark på trustpilot. Vi gør vores til at alle vores kunder er tilfredse med det arbejde de har fået udført af os, og yder derfor altid den bedste service.

Kvalitetsprodukter giver det bedste resultat

Når man arbejder med trægulve, er det vigtigt at være bevidst om at det er levende materiale. Derfor skal det passes godt på og behandles med nogle gode kvalitetsprodukter, som giver den bedste pleje og behandling til gulvet.  Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender derfor vi kun de bedste kvalitetsprodukter, som samtidig er miljømærkede. På den måde sikre vi i udførelsen af vores arbejde, at vi passer godt på miljøet, dit hjem og ikke mindst dine gulve. Alle vores lakker og olier er miljømærkede og overholder alle de internationale miljøkrav.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Skal vi hjælpe med dine gulve?

Så kontakt os allerede i dag. Vi vil gerne være dit personlige gulvfirma i Vejby og står klar til at hjælpe. Uanset om du har boet i den lille hyggelig by i mange år, eller netop er flyttet dertil, står vi klar til at give dine gulve en kærlig hånd.

Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 hvor vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål, samt råde og vejlede, til hvordan vi finder den bedste løsning til netop dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular. Det tager få minutter og er både gratis og uforpligtende. Så vender vi tilbage til dig med et skriftligt tilbud.

blank