Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i Virum. Ring mellem kl. 09:00-17:00 81 81 38 32

Gulvafslibning Virum – Vi giver dine slidte gulve en kærlig hånd

Er gulvet i dit hjem i Virum slidt og kedeligt at se på, så står Gulvfirmaet Lykkebo klar til at give det en kærlig hånd. Vi har stor ekspertise og flere års erfaring indenfor gulvslibning og behandling og giver alle vores kunder den bedste service, samt et flot slutresultat.

Som privatperson kan det være svært at vide præcis hvilken behandling der er den rette til ens gulv. Derfor sidder vi klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning som passer til netop dine gulve. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 og få en uforpligtende snak om dine gulve. Du kan også udfylde vores tilbudsformular, som du finder nedenfor. Så sender vi et gratis og uforpligtende tilbud.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Gulvtyper og afslibning

Inden vi påbegynder vores arbejde undersøger og vurdere vi hver enkelt kundes gulv, for at sikre at det kan tåle at blive slebet.

Laminatgulv

Laminatgulve er en nem og vedligeholdelsesfri gulvtype, men bliver det slidt og kedeligt at se på, kan vi desværre ikke tilbyde nogle former for afslibning eller behandling. Selvom det ligner træ, så består det af flere lag papir, med et slidlag bestående af plast. På grund af denne fremstilling vil det ødelægge gulvet, hvis vi begynder at slibe og behandle på det.

Lamelparketgulv

Lamelparketgulve er på samme måde som laminatgulve opbygget af flere lag. Forskellen er dog at lamelparket er opbygget af spånplader eller krydsfiner, med en overflade bestående af massivt træ. På grund af slidlaget af træ, er det muligt at slibe og behandle denne gulvtype. Hvor mange gange det kan tåle en afslibning afhænger dog af hvor tykt slidlaget er. Nogle lamelparketgulve har et tyndt slidlag og kan derfor kun tåle afslibning og behandling en enkelt gang, hvorimod andre har et meget højt slidlag og kan tåle afslibning op til 6 gange.

Massivt trægulv

Massivt trægulv består af massive planker af træ og kan tåle at blive slebet et utal af gange. Vi undersøger dog altid gulvet, da træ er et levende materiale og kan have nogle udfordringer eller allerede have fået udført maksimal antal afslibninger.

gulvslibning virum

Valg af behandlingstype

Hos gulvfirmaet Lykkebo kan vi tilbyde forskellige former for gulvbehandling til det nyslebede gulv, som hver især giver forskelligt udseende og slutresultat. Vi står altid klar til at råde og vejlede, men overordnet er det en smagssag hvad man ønsker. I valget af gulvbehandling er det også vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvor slidstærkt man ønsker gulvet, samt hvor meget tid man ønsker at bruge på vedligeholdelse.

Lakering

Lakering er den behandlingstype, som de fleste af vores kunder vælger. Det giver et slidstærkt gulv, som er nemt at vedligeholde. Vi kan tilbyde et bredt udvalg af forskellige speciellakker, så hvis du ønsker det, kan give dit gulv et anderledes udseende.

gulvlakering virum

Vi udlægger som standard tre lag lak, og afslutter med et slidlag, som er med til at sikre den gode slidstyrke til gulvet. Dette toplag er samtidig med til at gøre det muligt at netpolere gulvet eller udlægge et nyt lag toplak, hvis der med tiden skulle opstå overfladeridser.

Oliebehandling

Oliebehandling vil som udgangspunkt være dyrere end lakering, da det kræver at gulvet bliver slebet ekstra fint, for at undgå slibespor, som lakken ikke er i stand til at rette op, på samme måde som lak. Til gengæld vil man ved valget af oliebehandling, få et gulv med en masse spil og fremhævede åre.

Hvis man ønsker det, er det med vores store udvalg af indfarvningsolier muligt at give sit gulv et lysere eller mørkere udseende, eller endda få det til at ligne drivtømmer. Med oliebehandling er der en del vedligeholdelse. I takt med at gulvet slides, vil det kræve genoliering.

Ludbehandling

Ludbehandling er et alternativ til lak og oliebehandling. Med denne behandlingstype vil man få et trægulv, med et mere råt og naturligt udseende. Når gulvet ludbehandles vaskes det over med en sæbeblanding der som oftest indeholder hvidpigmentering. Ved at vaske gulvene med denne specielle sæbeblanding stopper man træets naturlige gulningsprocess, samtidig med at det beskyttes. Gulvet vedligeholdes ved at vaske det med sæbespåner, som sørger for at gulvet holdes mættet med sæbevand og derved danner en hinde som beskytter gulvet.

Vi sikrer vores kunder god kvalitet med garanti

Hos Lykkebo har vi stort fokus på at levere godt håndværk, som samtidig er udført korrekt. Vi ligger en stor ære i at udføre vores arbejde og give vores kunder det slutreslutat de altid har drømt om. Derfor er alle vores privatkunder dækket af vores egen garantiordningen. På den måde er vi med til at sikre at vores kunder at de får udført håndværksmæssigt korrekt arbejde, uden fejl og mangler.

blank

Samtidig anvender vi kun de bedste kvalitetsprodukter. Trægulv er et levende materiale og det er derfor vigtigt at passe godt på det og behandle det med de bedste produkter. Hos gulvfirmaet Lykkebo anvender vi miljøvenlige kvalitetsprodukter, som er med til at sikre at vi passer på miljøet, os selv og ikke mindst dig og indeklimaet i dit hjem i Virum. Alle vores olier og lakker er miljøvenlige og overholder de internationale miljøkrav.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon

  Kvalitet der holder

 • icon

  Tilbud indenfor 24 timer

 • icon

  Nem kommunikation

→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Lykkebo dækker hele 2830 Virum

Vi står klar til at hjælpe med at give dine gulve et opfriskende og måske anderledes udseende. Vi kan hjælpe uanset om du bor ud til Furesøen eller bredene ved Kongevejen. Vi sørger for at dine gulve bliver så flotte som havde de været nye.

Søger du råd og vejledning, sidder vi klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan kontakte os på telefon 81 81 38 32 eller udfylde vores tilbudsformular. Det er gratis og uforpligtende.

gulvfirma virum