Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København og omegn. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Gulvslibning i København, Nordsjælland og omegn

Slibning af gulve kræver ekspertise og finesse, hvis man ønsker et resultat, der er perfekt ned i detaljen. Hos Gulvfirmaet Lykkebo udfører vi både slibning og gulvbehandling i højeste kvalitet. Og vores kunders tilfredshed er altid i højsæde.

Gulvfirmaet Lykkebo tilbyder blandt andet følgende indenfor gulvafslibning:

 • Vurdering af din gulvtype
 • Gulvslibning med perfekt slutresultat
 • Professionel rådgivning om passende efterbehandling
 • Flere forskellige og flotte gulvbehandlingsmuligheder

 

Er du på udkig efter et professionelt firma til at foretage slibning af gulv i København eller omegn, så kontakt Gulvfirmaet Lykkebo. Vi sigter mod at yde den bedste service for vores kunder, og vi giver altid et skriftligt tilbud på gulvslibning indenfor højest 48 timer og typisk 24 timer. Udfyld vores kontaktformular her på siden, eller ring til os på 81 81 38 32. Vi kører i hele København, Nordsjælland, Roskilde og omegn.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Ring til os, og tag en snak om dine gulvbehandlingsbehov – Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32

Vi ved, at det kan være udfordrende at skabe sig et overblik over, hvilke gulvbehandlinger der udbydes. Og det kan være svært at finde ud af, hvilken behandling der vil passe bedst til lige præcis dit gulv og til dine ønsker. Vi beskriver derfor lidt mere om vores slibemetoder længere nede på siden. Her beskriver vi også de forskellige gulvtyper, man typisk finder i danske hjem samt deres forskellige gulvbehandlingsmuligheder.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig med personlig rådgivning og vejledning med dit gulvprojekt. Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 81 81 38 32. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så sender vi dig et uforpligtende tilbud på slibning af gulv.

Hvad kan dit gulv tåle?

Ordentlig forarbejdning og afslibning af dit gulv er vigtige elementer på vejen mod et lækkert nybehandlet gulv og et perfekt slutresultat. Men før man kan begynde at beslutte sig for ens gulvs nye look og behandling, bliver vi nødt til at klarlægge, hvilket slags gulv, du har i dit hjem. I danske hjem finder man oftest én af tre slags gulv; laminatgulve, lamelparketgulve eller massive plankegulve.

Hvilken type gulv du har, er afgørende for hvilken slibning og hvilke behandlinger dit gulv kan tåle – og derved, hvilke gulvbehandlinger Lykkebo kan tilbyde dig.

Har du et laminatgulv? Laminatgulve er gulve, som ligner et trægulv, men som består af laminatplader med en plastikoverflade. Af den grund er det ikke muligt at slibe laminatgulve, og vi kan derfor desværre ikke tilbyde dig en slibning eller efterbehandling.

Har du et lamelparketgulv? Har du et lampelparketgulv, så har du et gulv, der er bygget op af flere lag træ. Bundpladen af gulvet består typisk af en billig træsort, og ovenpå denne ligger en spånplade. Det øverste lag, det synlige gulvlag, består oftest af et lag af massivt træ. Hvis du har denne type gulv, er det det øverste lags tykkelse, som afgør, hvor mange gange gulvet kan slibes – og derfor også, om du kan få slebet og behandlet dit gulv. Lamelgulve kan typisk slibes et par gange. Er du heldig, så har du et lamelparketgulv med højt slidlag, da dette kan slibes op til 6 ​gange. Men man kan desværre også være uheldig at have et lamelgulv, der kun kan slibes en enkelt gang. Vælger du Gulvfirmaet Lykkebo, undersøger vi dit gulv og vurderer derefter dit lamelparkets gulvbehandlingsmuligheder.

Har du massivt plankegulv? Er du ejer af et massivt plankegulv, er du den heldige ejer af et gulv, som kan tåle adskillige slibningsgange. Massive plankegulve er derfor som udgangspunkt egnede til afslibning og gulvbehandling. Vi går selvfølgelig stadig ind og vurderer dit gulv for en sikkerheds skyld, da visse plankegulve kan have andre udfordringer. Eller det kan være, at dit gulv allerede har fået udført sit maksimale antal slibninger, så det ikke er muligt at slibe det mere. Men typisk betyder et plankegulv, at du kan regne med, at dit gulv kan tåle en gulvbehandling.

Priser på gulvafslibning

Mange gulvfirmaer har fokus på at have en konkurrencedygtig pris, og priserne varierer meget fra gulvmand til gulvmand og firma til firma. Men et overvejende fokus på en billig pris afspejler sig typisk også i kvaliteten af det håndværk, der leveres.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi altid fokus på kvalitet og ordentligt håndværk til en fair pris. Vi har hverken de dyreste eller billigste priser. Det skyldes, at vi tager os den nødvendige tid for at sikre, at vi altid leverer det bedst mulige resultat. Ser du på vores tidsforbrug samt den høje kvalitet, vi leverer, får du rigtigt meget for pengene.

Er dit gulv fyldt med søm eller er det meget ujævnt, kræver det mere arbejde, og derfor også mere tid. Din ønskede efterbehandling kan også få indflydelse på prisen, da olier og lak eksempelvis er dyrere end lud. Disse forskellige forhold kan derfor få betydning for prissætningen af din gulvbehandling. Men vi sørger selvfølgelig altid for at informere dig om dette inden. Og vi udformer et uforpligtende tilbud, som specificerer de præcise opgaver, som vi udfører, de produkter, som vi anvender, samt den endelige pris.

Er faglærte gulvmænd pengene værd?

Det kan sjældent betale sig selv at udføre sin egen gulvbehandling sammenlignet med at få en professionel gulvmand til det. Og det er der flere årsager til.

Hvis man godt kunne tænke sig et ordentligt og pænt resultat på en slibning af gulv og efterfølgende behandling, så kræver det oftest god og professionel erfaring. Det skyldes, at der er en del udfordringer, hvor det nemt kan gå galt. Eksempelvis kræver gulvslibning, at man har fuld kontrol over gulvmaskinen, og det er nemmere sagt end gjort. Betjener man ikke maskinen korrekt, laver man nemt hakker i sit trægulv, også kaldet kutterslag. Dertil skal det nævnes, at det kræver en del teknisk snilde og erfaring at skabe en jævn slibning og pæn overflade på trægulve. Og det er en tidskrævende proces, som kun bliver forlænget, hvis man ikke har den nødvendige erfaring.

Også selve efterbehandlingen kan nemt skabe problemer, hvis man ikke er vant til at arbejde med de forskellige laktyper eller olier. De forskellige gulvbehandlinger giver blandt andet vidt forskellige resultater, både når det kommer til udtryk, tone, slidstyrke og vedligeholdelse. Du kan derfor risikere at blive slemt skuffet, fordi du ender op med et gulv, som hverken ser ud eller har de kvaliteter og fordele, som du kunne tænke dig. Du kan læse mere om vores forskellige gulvbehandlinger og deres fordele og ulemper her

Dertil kan det tilføjes, at en gulvbehandling kræver en del udstyr og materialer, som koster en stor sum penge i sig selv. Du skal eksempelvis ud og leje slibemaskine, kantsliber, slibebånd og købe efterbehandlingsmaterialer i form af olier eller lakker. Dette er ikke billigt og kan nemt løbe op i tusindvis af kroner.

Ser man på disse forskellige forhold og parametre, vil det at hyre en professionel gulvmand oftest kunne betale sig – både i et økonomisk, tidsmæssigt og æstetisk perspektiv.

Uforpligtende og fair tilbud på slibning af gulv

Gulvfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med dine gulvbehov. Alt du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular, det tager kun et par minutter. Du kan også ringe til os på 81 81 38 32. Og hvis du ønsker det, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud på dit gulvarbejde indenfor 24 timer. Vi kører i København, på hele Nordsjælland og i Roskilde – og hos Lykkebo betaler du ikke ekstra for kørsel.

Facebook Bedømmelse
4.4