Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning i København og omegn. Ring mellem kl. 07:00-15:00 81 81 38 32

Afslibning af gulve i Nordsjælland

Gulvafslibning kræver ekspertise og finesse, hvis man ønsker et resultat, der er perfekt ned i detaljen. Hos Gulvfirmaet Lykkebo udfører vi både gulvbehandling og afslibning af gulve i Nordsjælland i den højeste kvalitet. Og dermed er vores kunders tilfredshed altid i højsædet.

 

Vi tilbyder blandt andet følgende indenfor gulvslibning:

 • Vurdering af din gulvtype
 • Gulvslibning med perfekt slutresultat
 • Professionel rådgivning om passende efterbehandling
 • Flere forskellige og flotte gulvbehandlingsmuligheder

 

Er du på udkig efter et professionelt firma til at foretage afslibning af gulve i Nordsjælland, så kontakt Gulvfirmaet Lykkebo. Vi sigter mod at yde den bedste service for vores kunder, og vi giver altid et skriftligt tilbud på gulvslibning indenfor højst 48 timer og typisk 24 timer. Udfyld vores kontaktformular her på siden, eller ring til os på 81 81 38 32. Vi kører i hele Nordsjælland, inklusiv: København, Roskilde og omegn.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvarbejde ←

Ring til os, og tag en snak om dine behov inden for afslibning af gulve i Nordsjælland – Vi sidder klar på telefon 81 81 38 32.

Vi ved, at det kan være udfordrende at skabe sig et overblik over, hvilke gulvbehandlinger der udbydes. Og det kan være svært at finde ud af, hvilken behandling der vil passe bedst til lige præcis dit gulv og til dine ønsker.

Vi beskriver derfor lidt mere om vores slibemetoder længere nede på siden. Her beskriver vi også de forskellige gulvtyper, man typisk finder i danske hjem samt deres forskellige gulvbehandlingsmuligheder.

Vi vil også meget gerne hjælpe dig med personlig rådgivning og vejledning med dit gulvprojekt. Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 81 81 38 32. Du kan også udfylde vores kontaktformular – så sender vi dig et uforpligtende tilbud på slibning af gulv.

 

Kan man afslibe alle gulvtyper?

Ordentlig forarbejdning og afslibning af dit gulv er vigtige elementer på vejen mod et lækkert nybehandlet gulv og et perfekt slutresultat. Men før man kan begynde at beslutte sig for ens gulvs nye look og behandling, bliver vi nødt til at klarlægge, hvilket slags gulv, du har i dit hjem.

I danske hjem finder man oftest én af tre slags gulv; laminatgulve, lamelparketgulve eller massive plankegulve.

Hvilken type gulv du har, er afgørende for hvilken slibning og hvilke behandlinger dit gulv kan tåle – og derved, hvilke gulvbehandlinger Lykkebo kan tilbyde dig.

Kan man afslibe laminatgulv?

Et laminatgulv kan ikke slibes. Det skyldes at overfladen faktisk ikke består af træ, selvom at det kan se sådan ud. Laminatgulve er gulve, som ligner et trægulv, men som består af laminatplader med en plastikoverflade. Man kan derfor ikke afslibe laminatgulv. 

En gulvmand kan fortælle om hvorvidt gulvet er et laminatgulv, og kan derfor spare dig, i værste tilfælde, et ødelagt gulv.

Kan man afslibe lamelparketgulv?

Et lamelparketgulv kan godt slibes, men det afhænger af typen. Et lamelparketgulv er et gulv, der er bygget op af flere lag træ. Bundpladen af gulvet består typisk af en billig træsort, og ovenpå denne ligger en spånplade.

Det øverste lag, det synlige gulvlag, består oftest af et lag af massivt træ. På larmetparketgulve er det tykkelsen på det øverste lags, som afgør, hvor mange gange gulvet kan slibes – og derfor også, om du kan få slebet og behandlet dit gulv.

Typisk kan et lametparketgulv slibes et par gange.

Er man så heldig at have et lamelparketgulv med højt slidlag, kan den slibes op til 6 ​gange. Men man kan desværre også være uheldig at have et lamelgulv, der kun kan slibes en enkelt gang. Vælger du Gulvfirmaet Lykkebo, undersøger vi dit gulv og vurderer derefter dit lamelparkets gulvbehandlingsmuligheder.

Kan man afslibe plankegulv i massivt træ?

Massive plankegulve er derfor som udgangspunkt egnede til afslibning og gulvbehandling. Har du et massivt plankegulv, er du den heldige ejer af et gulv, som kan tåle adskillige slibningsgange. Ved gulvafslibning af et massivt trægulv, skal du dog være opmærksom på at der skal være et lag på 2+ mm tilbage som slidlag. 

Vi går selvfølgelig stadig ind og vurderer dit gulv for en sikkerheds skyld, da visse plankegulve kan have andre udfordringer.

Eller det kan være, at dit gulv allerede har fået udført sit maksimale antal slibninger, så det ikke er muligt at slibe det mere. Men typisk betyder et plankegulv, at du kan regne med, at dit gulv kan tåle en gulvbehandling.

Gulvafslibning pris i Nordsjælland

Priser på gulvafslibning har mange variabler. Derfor er der ikke noget fast svar på spørgsmålet hvad koster en gulvafslibning?

Mange gulvfirmaer har fokus på at have en konkurrencedygtig pris, og priserne varierer meget fra gulvmand til gulvmand og firma til firma. Men et overvejende fokus på en billig pris afspejler sig typisk også i kvaliteten af det håndværk, der leveres.

Hos Gulvfirmaet Lykkebo har vi altid fokus på kvalitet og ordentligt håndværk til en fair pris.

Vi har hverken de dyreste eller billigste priser. Det skyldes, at vi tager os den nødvendige tid for at sikre, at vi altid leverer det bedst mulige resultat. Ser du på vores tidsforbrug samt den høje kvalitet, vi leverer, får du rigtigt meget for pengene.

Er dit gulv fyldt med søm eller er det meget ujævnt, kræver det mere arbejde, og derfor også mere tid.

Hvad koster gulvafslibning og lakering?

Prisen på gulvafslibning og lakering afhænger derfor både af dit gulv og dets tilstand, samt om der skal efterbehandles med olie, lak eller lud.

Din ønskede efterbehandling kan også få indflydelse på prisen, da olier og lak eksempelvis er dyrere end lud.

Disse forskellige forhold kan derfor få betydning for prissætningen af din gulvbehandling. Men vi sørger selvfølgelig altid for at informere dig om dette inden. Og vi udformer et uforpligtende tilbud, som specificerer de præcise opgaver, som vi udfører, de produkter, som vi anvender, samt den endelige pris.

 

Er faglærte gulvmænd pengene værd, ved afslibning af gulve?

Mange overvejer at afslibe deres gulv, men det er meget sjældent tilrådeligt. Hvordan man afsliber gulv har nemlig stor betydning, og her kommer faglærtes kompetencer i spil.

Det kan sjældent betale sig at udføre sin egen gulvafslibning, sammenlignet med at få en professionel gulvmand til det. Og det er der flere årsager til.

Hvis man godt kunne tænke sig et ordentligt og pænt resultat på en slibning af gulv og efterfølgende behandling, så kræver det oftest god og professionel erfaring. Det skyldes, at der er en del udfordringer, hvor det nemt kan gå galt.

Eksempelvis kræver afslibning af gulve, at man har fuld kontrol over gulvmaskinen, og det er nemmere sagt end gjort. Betjener man ikke maskinen korrekt, laver man nemt hakker i sit trægulv, også kaldet kutterslag.

Dertil skal det nævnes, at det kræver en del teknisk snilde og erfaring at skabe en jævn slibning og pæn overflade på trægulve. Og det er en tidskrævende proces, som kun bliver forlænget, hvis man ikke har den nødvendige erfaring i hvordan man afsliber gulve.

Også selve efterbehandlingen af en gulvafslibning kan nemt skabe problemer, hvis man ikke er vant til at arbejde med de forskellige laktyper eller olier. De forskellige gulvbehandlinger giver blandt andet vidt forskellige resultater, både når det kommer til udtryk, tone, slidstyrke og vedligeholdelse.

Du kan derfor risikere at blive slemt skuffet, fordi du ender op med et gulv, som hverken ser ud eller har de kvaliteter og fordele, som du kunne tænke dig.

Læs mere om vores forskellige gulvbehandlinger og deres fordele og ulemper

Dertil kan det tilføjes, at en gulvbehandling kræver en del udstyr og materialer, som koster en stor sum penge i sig selv. Du skal eksempelvis ud og leje slibemaskine, kantsliber, slibebånd og købe efterbehandlingsmaterialer i form af olier eller lakker.

Dette er ikke billigt og kan nemt løbe op i tusindvis af kroner.

Ser man på disse forskellige forhold og parametre, vil det at hyre en professionel gulvmand oftest kunne betale sig – både i et økonomisk, tidsmæssigt og æstetisk perspektiv.

 

Uforpligtende og fair tilbud på afslibning af gulve i Nordsjælland

Gulvfirmaet Lykkebo vil gerne hjælpe dig med alle dine gulvbehov. Alt du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular, det tager kun et par minutter. Du kan også ringe til os på 81 81 38 32. Og hvis du ønsker det, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud på afslibning af dit gulv i Nordsjælland indenfor 24 timer. Vi kører i København, på hele Nordsjælland og i Roskilde – og hos Lykkebo betaler du ikke ekstra for kørsel.

?>