Bestil et uforpligtende tilbud på gulvlægning. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. 81 81 38 32

Gulvlægning – garanti for flotte og holdbare gulve

Mangler du en professionel gulvlægger i Nordsjælland, på Østerbro eller Frederiksberg? Vi garanterer et flot og holdbart resultat. Kontakt os for at bestille et 100 % uforpligtende tilbud og pris på gulvlægning eller for at høre mere om vores ydelser.

Mange vælger at konsultere en fagmand, når de skal have lagt nye gulve i hjemmet. Og det er der en god grund til. Hvis ikke man ved, hvad man laver, så kan gulvene risikere at blive skæve og grimme. Vi lægger vægt på god dialog fra start til slut og tilbyder lægning af nye gulve eller skift af gulve med et flot resultat.

Professionel gulvlægning til fair gulvlægger priser

Hos Gulvfirmaet Lykkebo garanterer vi et godt resultat, lang holdbarhed og god kommunikation under hele forløbet.  Du kan trygt læne dig tilbage med vished om, at dine gulve er i gode hænder. Vores dygtige gulvlæggere og erfarne gulvspecialister lægger stor vægt på at levere korrekt og godt håndværk til den aftalte tid. Vi tilbyder høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Lægning af trægulve

Ønsker du en erfaren og dygtig gulvlægger Nordsjælland, Østerbro eller Frederiksberg, som kan levere et flot og holdbart resultat? Så kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få lagt en flot gulvbelægning i dit hus. Vi tilbyder både udskiftning og lægning af nye sildebensparketgulve.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

  • icon
    Kvalitet der holder
  • icon
    Tilbud indenfor 24 timer
  • icon
    Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvlægning ←

Hvilke gulve lægger vi?

Vi lægger et væld af forskellige gulvtyper. Her er et par eksempler:

Derudover kan vi også stå for lægning af vinyl og linoleum på trapper.

Som professionelle gulvmænd kan vi montere mange forskellige gulvtyper. LVT gulve er slidstærke omodstandsdygtige mod ridser og findes i et væld af farver og mønstre, samtidig med at gulvet er blødt og behageligt at træde på.

Har du nogle idéer selv, som ikke står nævnt på listen? Så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker og få en snak med vores gulvlægger – vi lægger gulve i hele Nordsjælland og kører bl.a. ofte i områderne omkring Hillerød, Allerød, Hørsholm, Søborg og Gentofte.

Kvalitet i gulve

Det er vigtigt med gulve, der er lagt ordentligt samt i bedste kvalitet. Gulvene skal kunne holde til at blive betrådt hver dag, eventuelt også af små børn og kæledyr, der ikke altid tager hensyn. Derfor lægger vi en dyd i kun at levere kvalitet. Der er stor forskel på kvaliteten af gulve, ikke mindst udseendemæssigt. Så hvis du først har tænkt dig at investere i et nyt gulv, kan du lige så godt få professionel hjælp. Det bidrager både til holdbarheden og udseendet.

Et nyt gulv tilpasses undergulvet og samtidig skal der tages hensyn til eventuelle rør og kabler, som ligger under gulvet. Alt dette ordner vi som din professionelle gulvlægger.

Gulvet er desuden en del af husets samlede udtryk og er med til at skabe liv i hjemmet. Et smukt gulv betyder mere end du tror. Derudover skal dit gulv også være behageligt at træde på, så du føler dig hjemme.

Gulv og pleje

Foruden kvaliteten af både håndværk og materialer i gulvet, er det også vigtigt med den rigtige pleje. Vi instruerer gerne i, hvordan du vedligeholder dit gulv, så dit gulv opnår længst mulig holdbarhed og den smukkeste overflade. Vi anvender udelukkende miljøvenlige produkter til vores pleje og behandlinger.

Uanset om det er soveværelset, badeværelset, hele huset eller virksomheden, der skal have nyt gulv, så har vi løsningen. Vi leverer kvalitet og god service uanset hvilket gulv vi lægger. Har du spørgsmål, så sidder vores medarbejdere enten klar til at hjælpe over telefonen, eller vi sender en fagmand til dig.