Bestil et uforpligtende tilbud på gulvlægning. Vi dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. 81 81 38 32

Gulvlægning – garanti for flotte og holdbare gulve

Mangler du en professionel gulvlægger i Nordsjælland, på Østerbro eller Frederiksberg? Vi garanterer et flot og holdbart resultat. Kontakt os for at bestille et 100 % uforpligtende tilbud og pris på gulvlægning eller for at høre mere om vores ydelser.

Mange vælger at konsultere en fagmand, når de skal have lagt nye gulve i hjemmet. Og det er der en god grund til. Hvis ikke man ved, hvad man laver, så kan gulvene risikere at blive skæve og grimme. Vi lægger vægt på god dialog fra start til slut og tilbyder lægning af nye trægulve eller skift af gulve med et flot resultat.

Professionel gulvlægning til fair gulvlægger priser

Hos Gulvfirmaet Lykkebo garanterer vi et godt resultat, lang holdbarhed og god kommunikation under hele forløbet.  Du kan trygt læne dig tilbage med vished om, at dine gulve er i gode hænder. Vores dygtige gulvlæggere og erfarne gulvspecialister lægger stor vægt på at levere korrekt og godt håndværk til den aftalte tid. Vi tilbyder høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Lægning af trægulve

Ønsker du en erfaren og dygtig gulvlægger Nordsjælland, Østerbro eller Frederiksberg, som kan levere et flot og holdbart resultat? Så kontakt os i dag og hør nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få lagt en flot gulvbelægning i dit hus. Vi tilbyder både udskiftning og lægning af nye trægulve.

Vi lægger fx plankegulve, parketgulve, egetræsgulve, asketræsgulve samt lamel- og stavparket.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

 • icon
  Kvalitet der holder
 • icon
  Tilbud indenfor 24 timer
 • icon
  Nem kommunikation
→ Indhent tilbud på gulvlægning ←

Hvilke gulve lægger vi?

Vi lægger et væld af forskellige gulvtyper. Her er et par eksempler:

 • Linoleumsbelægninger
 • Alle former for trægulve
 • Microcement
 • LVT gulve
 • Vinyl

Derudover kan vi også stå for lægning af vinyl og linoleum på trapper.

Som professionelle gulvmænd kan vi montere mange forskellige gulvtyper og alle typer trægulve. Ønsker du et robust og slidstærkt gulv, så kan du vælge at få lagt et microcement gulv, som er både fugefrit og nemt at rengøre. LVT gulve er modstandsdygtige mod ridser og findes i et væld af farver og mønstre, samtidig med at gulvet er blødt og behageligt at træde på.

Har du nogle idéer selv, som ikke står nævnt på listen? Så er du altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker og få en snak med vores gulvlægger – vi lægger gulve i hele Nordsjælland og kører bl.a. ofte i områderne omkring Hillerød, Allerød, Hørsholm, Søborg og Gentofte.

Facebook Bedømmelse
4.4